bnce hamilesin cnm bnmde silik çkmıştı suan oglum 1 yaşında
canım hayırlı olsun.. darısı başımıza. emin ol gebe olmasan saatler değil günler sonra bile çizik çıkmıyor.
hemen bi polikinliğe gidip kan testi yaptır da sen de rahat et bize de ümt olsun canımçok okudum ama böyle olup hamile olmayan adet gören
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım
hemen bi polikinliğe gidip kan testi yaptır da sen de rahat et bize de ümt olsun canım
Bncede hmn test yptr inş. Hamilesinnnn
ayyy belirsizlik daha zor. ama bekleyebilirsen iyi valla ben mümkün değil bekleyemezdim. tedavi falan oluyor muydunçarşambaya kadar bekleyeyim diyorum dayanabilirsem
zaten bi yandanda yokmuş gibi geliyor hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Cnm bn olsam hmn gderdim gttmde zaten hamille çkmıştm gt bzede güzl hberi ver tbi sen blrsn
ayyy belirsizlik daha zor. ama bekleyebilirsen iyi valla ben mümkün değil bekleyemezdim. tedavi falan oluyor muydun
e sadece prolaktinin yüksekse neden aşılamaya geçiceksiniz hemen eşinde sorun yoksa sen de sorun yoksa bence kafana takmadan evde gebelil şansını dene. inşallah gerek bile kalmaz daprolaktinim yüksekti canım onun için ilaç kullanıyordum
aşılamaya geçicez ama doktor arıyorum
inşallah hamileyimdir ya ama hiç belirtim yok
bi dün göğüslerim acıyodu bugün oda yok
e sadece prolaktinin yüksekse neden aşılamaya geçiceksiniz hemen eşinde sorun yoksa sen de sorun yoksa bence kafana takmadan evde gebelil şansını dene. inşallah gerek bile kalmaz da
Bnm adattm 2 gün geçmişti ynede yarın gt cnm saglık ocagına gt belli olur kafan raht olsun
Sn blrsn cnm bkle braz dha inş. Vrdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?