Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan ikinci çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
Merhaba arkadaşlar , benim adetim 28 Kasım’da bitti normalde 28 Kasım’da başlamak gerekiyordu 3 gün erken başladı ve 1 buçuk gün sürdü sonra leke halinde geldi . Adetim bitmesine rağmen kasık , karın ve bel ağrım devam etti . Dün evde test var nasıl olsa diye öylesine test yaptım ilk 20 dakika bir şey yoktu , zaten çizgi de beklemiyordum çünkü bu imkansızdı. Attım testi bir kenara 3-4 saat sonra bir bakayım dedim silik çizgi , öyle gözle görülmeyecek bir şey değil baya net .sabah yaptım negatif sonra çizgi çıkar mı bilemiyorum . Hamile olmadığımı biliyorum ama insan merak ediyor işte Tabi teste inanmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı merak ettim

Testte bu

Eklentiler

• image.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 364
Sanırım 5 dakika sonraki sonuç geçerli negatf olsada test bekledikçe o çizgi beliriyor malesef

Merhaba, testin uzerinde de yaziyor 5 dakka sonrasi yanlis. Her testte 20 dakka sonrasında koyu 2cizgi çıkıyor malesef

Hamile olduğumu düşünmüyorum zaten , aynı durumda olan var mı diye merak ettim

1 saat sonra çıkmıştı hemde hatta 2 test yaptım ikisindede öyle oldu. Daha sonra gittim test yaptırdım. Kanda çıktı gebelik. Erken test yapınca silik bir şekilde belirtiyor. Çok önceden yaptigimdada saat başı gidim bakıyorum ve hiç bi zaman 2. Çizgi görmemiştim

İlk 10 dakikada çıkmadı yani , ben de daha önce hiç görmedim çift çizgi hep tek çizgiydi

İlk 10 dakikada çıkmadı yani , ben de daha önce hiç görmedim çift çizgi hep tek çizgiydi
Hayır ilk 10 dakikada çıkmadı 1 saate yakın bekledim. Bende foto attım herkes dedi ilk 10 dkkida çıktıysa gebesin halbuki öyle olmadı. Bende bu belirsizlikler bi gece daha geciremem dedim acilde test yaptırdım gecenin 2 sinde :) ve 4 haftalık gebe olduğumu ogrendim. Kan testini kesinlikle yaptır emin olmak için

Canım ilk mesajda durumumu anlattım sence hamile olma ihtimalim var mı ya Adet oldum bir de ben bir buçuk gün sürdü yeni adetim 23 aralık üstüme görme olayı olmuş olabilir mi ki :/ burfa herkes herşeyi diyor valla bir gün sonra bile çizgiyi görüp hamile olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…