Merhaba, testin uzerinde de yaziyor 5 dakka sonrasi yanlis. Her testte 20 dakka sonrasında koyu 2cizgi çıkıyor malesefMerhaba arkadaşlar , benim adetim 28 Kasım’da bitti normalde 28 Kasım’da başlamak gerekiyordu 3 gün erken başladı ve 1 buçuk gün sürdü sonra leke halinde geldi . Adetim bitmesine rağmen kasık , karın ve bel ağrım devam etti . Dün evde test var nasıl olsa diye öylesine test yaptım ilk 20 dakika bir şey yoktu , zaten çizgi de beklemiyordum çünkü bu imkansızdı. Attım testi bir kenara 3-4 saat sonra bir bakayım dedim silik çizgi , öyle gözle görülmeyecek bir şey değil baya net .sabah yaptım negatif sonra çizgi çıkar mı bilemiyorum . Hamile olmadığımı biliyorum ama insan merak ediyor işteTabi teste inanmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı merak ettim ☺
Daha önceki testlerimde iki gün sonra baktığımda çiZgi yoktu gölge bile yoktuMerhaba, testin uzerinde de yaziyor 5 dakka sonrasi yanlis. Her testte 20 dakka sonrasında koyu 2cizgi çıkıyor malesef
Bozuktur testiniz.Daha önceki testlerimde iki gün sonra baktığımda çiZgi yoktu gölge bile yoktu ☺
Benim de hep öyle oluyor 1 ay da beklese hep bembeyaz mübarekDaha önceki testlerimde iki gün sonra baktığımda çiZgi yoktu gölge bile yoktu ☺
Aman olsa biz er olmasa bi dert vallahiBenim de hep öyle oluyor 1 ay da beklese hep bembeyaz mübarek
Sen de de mi sonra çıktı canımbenim de oldu
Eki Görüntüle 2562953
evet canım sormaSen de de mi sonra çıktı canım
Peki sonuç ne canımevet canım sorma
İlk 10 dakikada çıkmadı yani , ben de daha önce hiç görmedim çift çizgi hep tek çizgiydi1 saat sonra çıkmıştı hemde hatta 2 test yaptım ikisindede öyle oldu. Daha sonra gittim test yaptırdım. Kanda çıktı gebelik. Erken test yapınca silik bir şekilde belirtiyor. Çok önceden yaptigimdada saat başı gidim bakıyorum ve hiç bi zaman 2. Çizgi görmemiştim
Hayır ilk 10 dakikada çıkmadı 1 saate yakın bekledim. Bende foto attım herkes dedi ilk 10 dkkida çıktıysa gebesin halbuki öyle olmadı. Bende bu belirsizlikler bi gece daha geciremem dedim acilde test yaptırdım gecenin 2 sinde :) ve 4 haftalık gebe olduğumu ogrendim. Kan testini kesinlikle yaptır emin olmak içinİlk 10 dakikada çıkmadı yani , ben de daha önce hiç görmedim çift çizgi hep tek çizgiydi
Canım ilk mesajda durumumu anlattım sence hamile olma ihtimalim var mı yaHayır ilk 10 dakikada çıkmadı 1 saate yakın bekledim. Bende foto attım herkes dedi ilk 10 dkkida çıktıysa gebesin halbuki öyle olmadı. Bende bu belirsizlikler bi gece daha geciremem dedim acilde test yaptırdım gecenin 2 sinde :) ve 4 haftalık gebe olduğumu ogrendim. Kan testini kesinlikle yaptır emin olmak için
negatifti kuzumPeki sonuç ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?