- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
Yanegatifti kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanegatifti kuzum![]()
Bata kaç gün kala yaptınız testi?
Yok değilim ben eminim , sadece meraktan sordum adet olup hamile olan var diyesiz Hamile misiniz bilemem ama ben de adet geciktiğinde test alıp yapmıştım ilk negatifti 3 saat sonra baktığımda aynen böyle çizgi çıkmıştı ama hamile değildim . Doktora gittiğimde prolaktin hormonum yükselmiş o yüzden adetim düzensizleşmiş. Ama siz hamilesinizdir inşallah![]()
Neden olmayan gebelik testte çıkıyor aklım almıyor yasiz Hamile misiniz bilemem ama ben de adet geciktiğinde test alıp yapmıştım ilk negatifti 3 saat sonra baktığımda aynen böyle çizgi çıkmıştı ama hamile değildim . Doktora gittiğimde prolaktin hormonum yükselmiş o yüzden adetim düzensizleşmiş. Ama siz hamilesinizdir inşallah![]()
Aynen öyle hatta bende hamileyim sandım nasıl heyecan yapmıştım beklemediğim halde hem de . Sonra hemen doktora gittim kan testi negatif çıktı. Ama bazen Sonradan pozitif olup hamile olanlarda var araştırmştım baya . Belki sende de vardır tekrar test yap İsterden canım ya da kan testi yaptırNeden olmayan gebelik testte çıkıyor aklım almıyor yainsanı boştan yere umutlandırıyor
Evet olabilir ben bikere yasadim o durumu ama kimyasal gebelikle sonuclandi canim.adetim bittikten bes gun sonra karin agrim var diye oylesine test yapam dedim bi baktim hamile.ama iki gun bile surmedi sonlanmasi.tutunma olabilir yaniCanım ilk mesajda durumumu anlattım sence hamile olma ihtimalim var mı ya ☺ Adet oldum bir de ben bir buçuk gün sürdü yeni adetim 23 aralık üstüme görme olayı olmuş olabilir mi ki :/ burfa herkes herşeyi diyor valla bir gün sonra bile çizgiyi görüp hamile olanlar var
Geçmiş olsun canım , bilmiyorum ki olmayan gebelikte çift çizgi çıkması insanın canı sıkılıyorEvet olabilir ben bikere yasadim o durumu ama kimyasal gebelikle sonuclandi canim.adetim bittikten bes gun sonra karin agrim var diye oylesine test yapam dedim bi baktim hamile.ama iki gun bile surmedi sonlanmasi.tutunma olabilir yani
Çünkü adetime 13 gün varGebe olmadigina nasil eminsin canim belki![]()
kuzum bebetimeYatestin markası neydi kuzum
Merhaba araştırırken gördüm konunuzu, belki yardımcı olabilirsiniz diye bir umutla yazıyorum. Bata 10 gün var, son adetim 3 şubat. Bu ay hiç ilişkim olmadı adetim bittikten sonrada dahil. Yumurtlama günümde kahverengi akıntı yasadim, hala azar azar geliyor hayatımda ilk kez böyle akıntım var.. 3 gün önce test yaptım, çok silik bir çizgi çıktı ama / böyleydi eğikti. Bugünde yaptım, ilk dakikalarda tertemizdi negatifti. Yarım saat bir saat sonra baktım, çift çizgi. Çok netti. Anlam veremiyorum. Son ilişkim 30 Ocakta oldu sonrada adet oldum zaten adetimde normaldi.. siz bu olayin üstüne regl oldunuz mu. Ben suan istemiyorum cunku gebelikMerhaba arkadaşlar , benim adetim 28 Kasım’da bitti normalde 28 Kasım’da başlamak gerekiyordu 3 gün erken başladı ve 1 buçuk gün sürdü sonra leke halinde geldi . Adetim bitmesine rağmen kasık , karın ve bel ağrım devam etti . Dün evde test var nasıl olsa diye öylesine test yaptım ilk 20 dakika bir şey yoktu , zaten çizgi de beklemiyordum çünkü bu imkansızdı. Attım testi bir kenara 3-4 saat sonra bir bakayım dedim silik çizgi , öyle gözle görülmeyecek bir şey değil baya net .sabah yaptım negatif sonra çizgi çıkar mı bilemiyorum . Hamile olmadığımı biliyorum ama insan merak ediyor işteTabi teste inanmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı merak ettim ☺
Merhaba, evet ben adet oldum . Bence sabah ilk idrarla yap ama bata 10 gün varmış test içinde çok erken eğer içim rahat etsin diyorsan sabah ilk idrarla yapMerhaba araştırırken gördüm konunuzu, belki yardımcı olabilirsiniz diye bir umutla yazıyorum. Bata 10 gün var, son adetim 3 şubat. Bu ay hiç ilişkim olmadı adetim bittikten sonrada dahil. Yumurtlama günümde kahverengi akıntı yasadim, hala azar azar geliyor hayatımda ilk kez böyle akıntım var.. 3 gün önce test yaptım, çok silik bir çizgi çıktı ama / böyleydi eğikti. Bugünde yaptım, ilk dakikalarda tertemizdi negatifti. Yarım saat bir saat sonra baktım, çift çizgi. Çok netti. Anlam veremiyorum. Son ilişkim 30 Ocakta oldu sonrada adet oldum zaten adetimde normaldi.. siz bu olayin üstüne regl oldunuz mu. Ben suan istemiyorum cunku gebelik☹
Canım adetin daha 3subatta olmus... Bende 2subatta adet oldum ve daha 2gün once yumurtlamam oldu... O günleri değerlendirdik.. Çok erken böyle düşünmen, tamam yumurtan belki daha once çatladı senin ama yne de çok erken...Merhaba araştırırken gördüm konunuzu, belki yardımcı olabilirsiniz diye bir umutla yazıyorum. Bata 10 gün var, son adetim 3 şubat. Bu ay hiç ilişkim olmadı adetim bittikten sonrada dahil. Yumurtlama günümde kahverengi akıntı yasadim, hala azar azar geliyor hayatımda ilk kez böyle akıntım var.. 3 gün önce test yaptım, çok silik bir çizgi çıktı ama / böyleydi eğikti. Bugünde yaptım, ilk dakikalarda tertemizdi negatifti. Yarım saat bir saat sonra baktım, çift çizgi. Çok netti. Anlam veremiyorum. Son ilişkim 30 Ocakta oldu sonrada adet oldum zaten adetimde normaldi.. siz bu olayin üstüne regl oldunuz mu. Ben suan istemiyorum cunku gebelik☹
Bilmiyorumki canım.. ihtimalde düşük çünkü ilişkim olmadi, reglimde tamdı yani az değildi. Sabah ilk idrarla yapayim o zamanMerhaba, evet ben adet oldum . Bence sabah ilk idrarla yap ama bata 10 gün varmış test içinde çok erken eğer içim rahat etsin diyorsan sabah ilk idrarla yap ☺ Adetin nasıl oldu peki üstüne görme diye bir şey var acaba onun gibi mi
Dimi yani yoktur mantiga saçma geliyor canım..Canım adetin daha 3subatta olmus... Bende 2subatta adet oldum ve daha 2gün once yumurtlamam oldu... O günleri değerlendirdik.. Çok erken böyle düşünmen, tamam yumurtan belki daha once çatladı senin ama yne de çok erken...
Benim de bat a 11gün var... Yani demem o ki varsa bile bebis daha hcg salgılamadı bile![]()
Ben temmuz ayında regl oldum hicbir sıkıntı yok gecikme yok hiçbir şey yok. Normalde 4 gün sürer adetim yine 4 gün yoğun bir kanama geçirdim. 5. günden sonra kahverengi lekeleme başladı ve 10 gün kadar devam etti. Ha bitti ha bitecek diye bekledim 10 gün devam edince hastaneden randevu aldık. Eşim de o gün sana gebelik testi alayim mi dedi al dedim ama negatif çıkacağından eminim çünkü 10 gün önce regl oldum. Testi yaptım 5 dakika hiçbir şey yok. Hatta annemlere gidiyorduk negatif çıkacağını bildiğim için benzinligin tuvaletinde yaptım testi. Tuvaletten çıktım arabaya bindim bak negatif cıktı diye testi bir açtım iki tane kopkoyu çizgi bana bakıyor. Meğer dış gebelikmiş biraz daha bekleseymişim tüplerimi almak zorunda kalacaklarmış.Merhaba arkadaşlar , benim adetim 28 Kasım’da bitti normalde 28 Kasım’da başlamak gerekiyordu 3 gün erken başladı ve 1 buçuk gün sürdü sonra leke halinde geldi . Adetim bitmesine rağmen kasık , karın ve bel ağrım devam etti . Dün evde test var nasıl olsa diye öylesine test yaptım ilk 20 dakika bir şey yoktu , zaten çizgi de beklemiyordum çünkü bu imkansızdı. Attım testi bir kenara 3-4 saat sonra bir bakayım dedim silik çizgi , öyle gözle görülmeyecek bir şey değil baya net .sabah yaptım negatif sonra çizgi çıkar mı bilemiyorum . Hamile olmadığımı biliyorum ama insan merak ediyor işteTabi teste inanmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı merak ettim ☺
Allah korumuş , çok geçmiş olsunBen temmuz ayında regl oldum hicbir sıkıntı yok gecikme yok hiçbir şey yok. Normalde 4 gün sürer adetim yine 4 gün yoğun bir kanama geçirdim. 5. günden sonra kahverengi lekeleme başladı ve 10 gün kadar devam etti. Ha bitti ha bitecek diye bekledim 10 gün devam edince hastaneden randevu aldık. Eşim de o gün sana gebelik testi alayim mi dedi al dedim ama negatif çıkacağından eminim çünkü 10 gün önce regl oldum. Testi yaptım 5 dakika hiçbir şey yok. Hatta annemlere gidiyorduk negatif çıkacağını bildiğim için benzinligin tuvaletinde yaptım testi. Tuvaletten çıktım arabaya bindim bak negatif cıktı diye testi bir açtım iki tane kopkoyu çizgi bana bakıyor. Meğer dış gebelikmiş biraz daha bekleseymişim tüplerimi almak zorunda kalacaklarmış.
Tamam canım için rahat eder en azındanBilmiyorumki canım.. ihtimalde düşük çünkü ilişkim olmadi, reglimde tamdı yani az değildi. Sabah ilk idrarla yapayim o zaman![]()
Tabi canım her zaman. Şimdi bir gun gecikmem olsa koşa koşa test yapıyorum eşim kızıyor. Binbir türlü şey var önce biz sağlıklı olacaz ki sağlıklı bebekler dünyaya getirebilelim.Allah korumuş , çok geçmiş olsunbenim hemen oldu bitti lekelenme falan olmadı çünkü ben adet olduğum gün de test yapmıştım çıkmamıştı . Demek ki her ihtimali düşünmek gerekiyor