O zaman yoktur yani bilmiyorum. Bakalım inşallah vardır :)Bilmiyorum ki spermin dolenmesi yaklaşık 10 gun sürüyor diye biliyorum ama eğer varsa bisiler kanda belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yoktur yani bilmiyorum. Bakalım inşallah vardır :)Bilmiyorum ki spermin dolenmesi yaklaşık 10 gun sürüyor diye biliyorum ama eğer varsa bisiler kanda belli olur
Naptin kan tahlili yaptırdım mi merak ettimO zaman yoktur yani bilmiyorum. Bakalım inşallah vardır :)
Bugün yaptırdım evet ama sonuç pazartesi çıkacakmış canımNaptin kan tahlili yaptırdım mi merak ettim
Hmm haliyirlisi olsun ins hamissindirBugün yaptırdım evet ama sonuç pazartesi çıkacakmış canım
İnşallah ama sanmıyorum Yani testte bu kadar erken çıkması pek mümkün değil gibi ama yinede hayırlısı. Benim henüz gecikmem yokHmm haliyirlisi olsun ins hamissindir
Canım keşke günün geçmesini bekleseydin yanlıs çıkma ihtimali var ama inşallah hakkında hayırlısı olur bende şimdi kann vermeye geldim bekliyorum çıkmış mı sonucunnİnşallah ama sanmıyorum Yani testte bu kadar erken çıkması pek mümkün değil gibi ama yinede hayırlısı. Benim henüz gecikmem yok
Yok daha gitmedim. Bi iki saate gideceğim. İnşallah seninn vardır canım.Canım keşke günün geçmesini bekleseydin yanlıs çıkma ihtimali var ama inşallah hakkında hayırlısı olur bende şimdi kann vermeye geldim bekliyorum çıkmış mı sonucunn
Kan verdim de daha çıkmadı sonuç canım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsunYok daha gitmedim. Bi iki saate gideceğim. İnşallah seninn vardır canım.
Amin inşallah haber verirsinKan verdim de daha çıkmadı sonuç canım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Senin sonuç çıktı mı canımAmin inşallah haber verirsin
Bekliyorum sağlık ocağında daha öğrenemedimSenin sonuç çıktı mı canım
Hamile değilmişim. Bes test yaptım hepsinde de o ikinci çizgiyi gördüm.. Bir daha da test falan yapmayacağım.Senin sonuç çıktı mı canım
Bu testler çok yanıltıyor adamı boşa sevindiriyor üzme kendini vakti zamanı var benimde kan tahlilim çıksın sonuca göre kasmayacağım kendimi olursa olur olmazsa nasip deyip geçeceğim. Geçen gün bi doktordan dinledim hamile kalmak için girdiğiniz her ilişki olumsuz sonuçlanır ne zaman rahat kafayla girerseniz ozaman hamile kalırsınız diyor bir de böyle deneyelimHamile değilmişim. Bes test yaptım hepsinde de o ikinci çizgiyi gördüm.. Bir daha da test falan yapmayacağım.
Benimde aynı hamile değilmişim doktora gittim bende hayırlısı artikHamile değilmişim. Bes test yaptım hepsinde de o ikinci çizgiyi gördüm.. Bir daha da test falan yapmayacağım.
Hayırlısı olsun artık ama bu testler gerçekten çok garip. Beş test yaptım hepsinde kuruma çizgisi çıkar mı? Daha önce hiç görmedim çizgi falan. Simdi hepsinde gördüm ve farklı markalarla yapmıştım. Ne diyim vardır rabbimin bir bildiğiBu testler çok yanıltıyor adamı boşa sevindiriyor üzme kendini vakti zamanı var benimde kan tahlilim çıksın sonuca göre kasmayacağım kendimi olursa olur olmazsa nasip deyip geçeceğim. Geçen gün bi doktordan dinledim hamile kalmak için girdiğiniz her ilişki olumsuz sonuçlanır ne zaman rahat kafayla girerseniz ozaman hamile kalırsınız diyor bir de böyle deneyelim
Aynen öyle bende 1 senedir ilk defa silik çizgi görmüştüm sanırım benimki de kurumaymış benimde kanda negatif çıktı dua edelim Rabbim bizim hakkımızda en hayırlı olanı bilir doğru zamanda gelecektir inşallah..Hayırlısı olsun artık ama bu testler gerçekten çok garip. Beş test yaptım hepsinde kuruma çizgisi çıkar mı? Daha önce hiç görmedim çizgi falan. Simdi hepsinde gördüm ve farklı markalarla yapmıştım. Ne diyim vardır rabbimin bir bildiği
İnşallah canım hayırlısı olsun ne diyelim. Üzülme sendeAynen öyle bende 1 senedir ilk defa silik çizgi görmüştüm sanırım benimki de kurumaymış benimde kanda negatif çıktı dua edelim Rabbim bizim hakkımızda en hayırlı olanı bilir doğru zamanda gelecektir inşallah..
Yok canım alıştım zatenİnşallah canım hayırlısı olsun ne diyelim. Üzülme sende
Merhaba canimm. Ben adet gecikmesi olmadan test yaptım bes tane farklı markalarla. Hepsinde kuruma çizgisi gördüm. Kan verdim negatif çıktı. Senin adetin çok geçmiş. Olabilir ama psikolojik de adet görmemiş olabilirsin. Çünkü 14 günde hemen çift çizgiyi görürdün. Yani bir hastalığın yoksa senin suan bebegin bir aylık. Beta hcgde 20 iken testte çıkar. Bir aylık gebeliktede beta çok daha fazladır diye düşünüyorum. İnşallah vardır ama umutlanma. Ben çok üzüldüm. Insan üzülüyor. Rabbim dileyen herkese versin ama gerçekten umutlanmak daha çok üzüyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır içinde bir bebek ve güzel haber alırsınMerhabalar benimde oyle neredeyse bu adet gecikmende 7 8 tane test yaptım hepsi öyle önceden hiç karsilasmadm yarin kan testi vericem bu arada 14 gün reglim gecikti sizde durum ne gebe misiniz?