Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu diyorum ben de, o yuzden umutsuzum, da, ama bu niye ciksin?Gün geçtikçe erken çıkması gerekir
Ne zaman kan vereceksinizEvet onu diyorum ben de, o yuzden umutsuzum, da, ama bu niye ciksin?
Yine test yaptim bekliyorum, sabah da yaparim yine cikarsa yarin veririm insallahNe zaman kan vereceksiniz
canım test yaptınmı sonucun neIkisinde demi saatler sonra cikmisti? Yarin vericem kan.
Sabah yaptim, negatif cikti canim(( sonradan da cikmadi hic.canım test yaptınmı sonucun ne
Sende nasil durum?canım test yaptınmı sonucun ne
canım ben kan verdim yarın ogleden sonra çıkacakmısSende nasil durum?
Ay hayirlisi insallah, guzel haberini bekliyorum. Niye boyle gec cikiyor?canım ben kan verdim yarın ogleden sonra çıkacakmıs
Idrar testinde nasil durumlar? Yaptin mi bu gun?canım ben kan verdim yarın ogleden sonra çıkacakmıs
yok canım bosuna para vermıyeyım eczanede testler pahalı dedim nasılsa kan verdımIdrar testinde nasil durumlar? Yaptin mi bu gun?
Anladim kuzum, mutlaka yaz buraya. Dualarim seninleyok canım bosuna para vermıyeyım eczanede testler pahalı dedim nasılsa kan verdım
inşallah canım bakalım hayırlısıAnladim kuzum, mutlaka yaz buraya. Dualarim seninle![]()
Hakikaten cok sinir etti beni de, cok umitlendirdi beni, senin bat ne zamandi canim?Canim betahcg 1.20 canim cok sikkin birdaha gebelik testi battan once yapmicam bu silik cizgiler kactir beni yaniltiyor ya
cnm benım bat dundu ama gecenay hsg cekıldım ondan berıdır duzenlı adet olmuyorum yaHakikaten cok sinir etti beni de, cok umitlendirdi beni, senin bat ne zamandi canim?
cnm benım bat dundu ama gecenay hsg cekıldım ondan berıdır duzenlı adet olmuyorum ya
Son durum nedir? Kan testi yaptırdın mı?Insallah gec dollenme olmustur canim, benim de gecen ay tam 9 gun erken oldu adetim, bu ay bakalim nasil olucak. Umudum yok artik, cunki hamile olsaydim kesin cikardi testte, benim adete 9 gun kala cikmisti gecen hamilelikte. Hayirlisi artik.
Yapmadim canim, son 2 gun testlerde negatif cikinca vermedim kan((Son durum nedir? Kan testi yaptırdın mı?
Hayırlısı olsun adet gelmeden ümit kesilmez..Yapmadim canim, son 2 gun testlerde negatif cikinca vermedim kan((