Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevabin icin sagol canim, atmayinca merak ediyor insan dogru)) once his boyle olmamisti ama, yoktuysa ne saatler ne gunler sonra cikmiyordu.
Evet her zaman olmuyor zaten. Ama bazısında oluyor. Sebebi anlaşılmamış bence bunun. Yanıltıcı ve boş umut oldu benim için :)

Aaaaa o zaman durum değişir :) Belki de vardır bişiler? Sabah ilk idrarla yinele o zaman testi. Bakalım ne çıkacak.
Evet yapicam canim. Bi defa hamile kalmistim ovu testiyle. 8 haftalik dusuk oldu maalesef.

Daha bata 9 gun var, her gun test yapmaya devam edicem. Senin bat ne zaman? Ben gecen ay progestan kullandim 9 gun once oldu adetim, bu ay da kullandim ama 2 gun.
Eger progestan bittiginden itibaren sayarsak 5.gun buhun adet agrlarm var ama adetim duzensiz nezman gekir blmyorm bu hapa gore 5.gun yani 29.gun oldu bugun.bugun yarin gelir sanrm bu bebek agrisi degil biliyorum.bebek agrisi cok degisik olyor ya hemde kasigin altindan bicak gibi bisey batio iki buklum yapyo ne nefes alablyon ne dogrulyon oldugun yerde kaliyon.o belirti olmadigi surece inanmam hic biseye

Ben adete 7 kala yaptım ve sürekli baktım tam 4 saat sonra çıktı silik şekilde. Birde 5 kala yaptım onunda başında bekledim gardiyan gibi:))
2.5 saat sonra çıktı ve biz 18 haftayı bitirmek üzereyiz

Ben adete 7 kala yaptım ve sürekli baktım tam 4 saat sonra çıktı silik şekilde. Birde 5 kala yaptım onunda başında bekledim gardiyan gibi:))
Iste bi hikaye daha neye guvencegimizi sastik testte su dakkadan sonra bakmayin diyolar sizinkide saat olmus birde ve hamilesiniz

Iste bi hikaye daha neye guvencegimizi sastik testte su dakkadan sonra bakmayin diyolar sizinkide saat olmus birde ve hamilesiniz
Benim testin markası laboquickti. Daha önce yaptığımda 24 saat sonra bile çizgi çıkmazdı. Bazı testlerde 5 dk sonra çıkarıyor. Ama yanlış. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Güvenilir testler saatler sonra da olsa doğruyu gösteriyor

Kizlar benim bat pazartesi dun test yaptim sabah yaptim oglen baktim cizgi vardi ama olsaydi daha net olurdu degilmi ďua edin banada

Eklentiler

• 2018-12-08-10-52-51.png
    2018-12-08-10-52-51.png
    290,2 KB · Görüntüleme: 142
  • 2018-12-08-10-52-13.png
    2018-12-08-10-52-13.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 145
Benim testin markası laboquickti. Daha önce yaptığımda 24 saat sonra bile çizgi çıkmazdı. Bazı testlerde 5 dk sonra çıkarıyor. Ama yanlış. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Güvenilir testler saatler sonra da olsa doğruyu gösteriyor
canim okudukca unutlaniyorum labquick diyorsunuz ama bir taraftanda bu kadar silik olmazdi diyorum 24 de yumurtam catlamisti acaba baska yumurtada olustuda omu catladi bilmemki ilk kez bu ay sag tarafimda bir batma oluyor

Yaaaa, cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Insallah benim de oyle olur.

Eger progestan bittiginden itibaren sayarsak 5.gun buhun adet agrlarm var ama adetim duzensiz nezman gekir blmyorm bu hapa gore 5.gun yani 29.gun oldu bugun.bugun yarin gelir sanrm bu bebek agrisi degil biliyorum.bebek agrisi cok degisik olyor ya hemde kasigin altindan bicak gibi bisey batio iki buklum yapyo ne nefes alablyon ne dogrulyon oldugun yerde kaliyon.o belirti olmadigi surece inanmam hic biseye
Belirtiler zaten adeti gecince basliyor. 4 hamilelik gecirdim, hepsinde adeti 1 hafta gecince baslamisti. Bir tek gogus uclarinda agri ve daima uyumak isteme erkenden baslaya bilir bazilarinda. Insallah bu ay hamile kalirsin canim.

Üzüldüm canım :KK43: Bende de bir erken doğum (25hafta) sonra düşük ve en son dış gebelik oldu.
Bizim için ne iyiyse o olsun diyelim..
Amin canim, benim 2 cocugum var, 2 ci evlilik yaptim 3 senedir istiyoruz olmuyor, 2 defa dusuk yaptim((

Kizlar benim bat pazartesi dun test yaptim sabah yaptim oglen baktim cizgi vardi ama olsaydi daha net olurdu degilmi ďua edin banada
Silik te olsa varsa demek hamilelik var canim. Sadece gec dollenmis ola bilir. Hayirlisi insallah

Back