Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adete 7 kala yaptım ve sürekli baktım tam 4 saat sonra çıktı silik şekilde. Birde 5 kala yaptım onunda başında bekledim gardiyan gibi:))
2.5 saat sonra çıktı ve biz 18 haftayı bitirmek üzereyiz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :anneadayı: senin belirtilerin var mıydı benimde bi kaç gündür yaptığım testler saatler sonra pozitif oluyor yarın bat günüm ama adet sancılarım başladı Bile bi Ümit bekliyorum :110:

Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :anneadayı: senin belirtilerin var mıydı benimde bi kaç gündür yaptığım testler saatler sonra pozitif oluyor yarın bat günüm ama adet sancılarım başladı Bile bi Ümit bekliyorum :110:
:( ben bebeğimi kaybettim :( belirtilerimi bir sayfaya yazmıştım. Çok üzgünüm yoksa anlatırdım :(

:KK43: ben bebeğimi kaybettim :KK43: belirtilerimi bir sayfaya yazmıştım. Çok üzgünüm yoksa anlatırdım :KK43:
Çok üzüldüm canım özür dilerim sana tekrar hatırlattığım için inşallah bi an önce rabbim sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder çok geçmiş olsun :KK43:

Çok üzüldüm canım özür dilerim sana tekrar hatırlattığım için inşallah bi an önce rabbim sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder çok geçmiş olsun :KK43:
Önemli değil unıtmadım ki hatırlayayım. :( inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın

Back