Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim testleri attim senin varmi bebis benim yumurtlama tarihim belli ama
Benim de belli, 27 sinde catlamis, hem ovu testi yapmistim hemde ultrasonda dr soylemisti. Bu gun test yapmadim, son 3 gun ama yaptiktan saatler sonra cikmisti. Yarin sabah test yaparim ya da aksama)) bu gun cok akintim var her an adet oldugumu dusunup tuvalete gidip bakiyorum.

Yaptırmadık hepsi başka bi çeşit olduğu için. Kimse de demedi bize yapalım diye :)
Bakalım artık kısmet
Yeniden hamile kalmadan yaptırın bence. Tercih sizin tabi ama aynı acıları tekrar yaşamayı n belki çözülebilecek sorundur. Bende bir düşük bir erken doğum iki kimyasal yasadim. Az miktarda iki gende pıhtılaşma çıktı. Şimdi hem iğne hem hap kullaniyirum nasip olursa 9 ay devam edeceğiz. Tıp ta yaptırdık 3 ayda sonuçlar çıktı. Özelde daha çabuk çıkıyor ama biraz tuzlu

Belirtiler zaten adeti gecince basliyor. 4 hamilelik gecirdim, hepsinde adeti 1 hafta gecince baslamisti. Bir tek gogus uclarinda agri ve daima uyumak isteme erkenden baslaya bilir bazilarinda. Insallah bu ay hamile kalirsin canim.
Hepimiz insallah ya.tesekkurler dualariniz için

Bi araştırayım..

kan testi verdinmi canim birde senin testin markasi neydi. Saatler sonra cikar bence belki yine ikinci cizgi
Idrar testi yaptim, one step testin adi. Hamilelik olsaydi artik cikmasi lazimdi ama, gun gectikce daha erken ve daha koyu olmasi lazim.kismet

Ben adete 7 kala yaptım ve sürekli baktım tam 4 saat sonra çıktı silik şekilde. Birde 5 kala yaptım onunda başında bekledim gardiyan gibi:))
2.5 saat sonra çıktı ve biz 18 haftayı bitirmek üzereyiz
Canim, kac gun ogle oldu sende? Benim 4 gundur ayni durum, hamilelik olsaydi gun gecdikce daha erken ve daha koyu cikmasi lazimdi

Canim, kac gun ogle oldu sende? Benim 4 gundur ayni durum, hamilelik olsaydi gun gecdikce daha erken ve daha koyu cikmasi lazimdi
2 test yaptım zaten 7 kala ve 5 kala. Elimde test kalmayınca başka yapmadım. Kan vermen daha sağlıklı olmaz mı sencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…