Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
One step yaptim o da 2 saat sonra hayalet gibi cikti, foto cekince gozukmuyor, ya da ben hayal goruyorum hayirlisi

Evet degil, hayir cikmadi((
canım bende iki kez silik çizgi çıktı kimyasalmıydı testten kaynaklımıydı bilmem belki hamilesindir canım silikte hamileyim diyenler genelde iki testtede silik çıkarsa diyorlar tekinde çıkarsa testtendir

canım bende iki kez silik çizgi çıktı kimyasalmıydı testten kaynaklımıydı bilmem belki hamilesindir canım silikte hamileyim diyenler genelde iki testtede silik çıkarsa diyorlar tekinde çıkarsa testtendir
Insallah canim. Sonradan som yaptigimda da cikti sanki, hayal goruyorum bence. Artik yarin yine yaparim. Kimyasalda testte cikiyormu ki?

canım son yaptıgınıda atsana ıkıncı testtede çıktıysa bence vardır
Fotoda cikmiyor maalesef canim, kendim bile bazen yok hayel gormusumdur diyorum. 2 gundur sık idrara cikiyorum, ve asiri uykum geliyor, ölü gibi uyuyorum))

İkinci cizgi silikse gec dollenme olabilir yani doktora basvur basima geldi boyle bi durum benim de

Selam kızlar. 2 gündür trst yapıyorum, tek çizgi çıkıyor, ama saatler sonra 2 ci çıkıyor. Böyle olup ts hamile olan var mi aranızda? Adete 8-9 gün var daha.
8 gün kala çok zor ama bir ihtimal olabilir. Bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor. Adet tarihine daha yakın tarihte denersen daha kesin sonuç alabilirsin canım

8 gün kala çok zor ama bir ihtimal olabilir. Bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor. Adet tarihine daha yakın tarihte denersen daha kesin sonuç alabilirsin canım
Onceki hamileliyimi adete 9 gun kala ogrenmistim canim, gebelik testinde cikmisti. Dedigin gibi belki gec dollenmistir. Her gun yapicam test bakalim.

Beyaz cizgiyi de ilk defa goruyorum

Eklentiler

• D8EE5DFE-AC46-4F40-926D-B8DE62B6559C.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 243
Hic kuzum ya, yine ayni, 2 farkli test ve sastler sonra cikan 2 cizgi, hamilelik varsa 1-2 gune cikar artik. Sende nasil durumlar?
nolsun ikili sonucları bekliyorum bende bugün yaptırdım, yumdan sonra kaçıncı günün

nolsun ikili sonucları bekliyorum bende bugün yaptırdım, yumdan sonra kaçıncı günün
Masallan canim, cinsiyyeti belli oldu mu?
10 cu gunum bu gun. Benim 3 gun pik oldu ovu testim. Senin boyle olmusmuydu hic? Onceki hamileliyimde de erken cikmamisti ama 3-4 saat de olmamisti, yarim saat falan qaliba, ama sonraki gunler hemen cikardi.

Masallan canim, cinsiyyeti belli oldu mu?
10 cu gunum bu gun. Benim 3 gun pik oldu ovu testim. Senin boyle olmusmuydu hic? Onceki hamileliyimde de erken cikmamisti ama 3-4 saat de olmamisti, yarim saat falan qaliba, ama sonraki gunler hemen cikardi.
yok canım sonucu göstermeye gidince sorucam cinsiyeti bakmadı çok küçüktür şimdi dediben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim kuzum

2 kere yaşadım bende bunu. Bir tanesi de geçen ay. Normalde ben tekrar bakmamak için hemen yapıp atıyorum. Çünkü 10dkdan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor zaten açıklamasında. Bunu unutmuşum. Tekrar tuvalete gidince gördüm mecbur baktım. Silik pozitif belirmiş. Aynı gün gittim hemen kan testi yaptırdım sonuç 0.11 :)) bal gibi negatif.
Kullanma klavuzunda ne yazıyorsa o yani.

Cevabin icin sagol canim, atmayinca merak ediyor insan dogru)) once his boyle olmamisti ama, yoktuysa ne saatler ne gunler sonra cikmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…