canım bende iki kez silik çizgi çıktı kimyasalmıydı testten kaynaklımıydı bilmem belki hamilesindir canım silikte hamileyim diyenler genelde iki testtede silik çıkarsa diyorlar tekinde çıkarsa testtendirEvet degil, hayir cikmadi((
Insallah canim. Sonradan som yaptigimda da cikti sanki, hayal goruyorum bence. Artik yarin yine yaparim. Kimyasalda testte cikiyormu ki?canım bende iki kez silik çizgi çıktı kimyasalmıydı testten kaynaklımıydı bilmem belki hamilesindir canım silikte hamileyim diyenler genelde iki testtede silik çıkarsa diyorlar tekinde çıkarsa testtendir
Insallah canim. Sonradan som yaptigimda da cikti sanki, hayal goruyorum bence. Artik yarin yine yaparim. Kimyasalda testte cikiyormu ki?
Fotoda cikmiyor maalesef canim, kendim bile bazen yok hayel gormusumdur diyorum. 2 gundur sık idrara cikiyorum, ve asiri uykum geliyor, ölü gibi uyuyorum))canım son yaptıgınıda atsana ıkıncı testtede çıktıysa bence vardır
8 gün kala çok zor ama bir ihtimal olabilir. Bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor. Adet tarihine daha yakın tarihte denersen daha kesin sonuç alabilirsin canımSelam kızlar. 2 gündür trst yapıyorum, tek çizgi çıkıyor, ama saatler sonra 2 ci çıkıyor. Böyle olup ts hamile olan var mi aranızda? Adete 8-9 gün var daha.
Onceki hamileliyimi adete 9 gun kala ogrenmistim canim, gebelik testinde cikmisti. Dedigin gibi belki gec dollenmistir. Her gun yapicam test bakalim.8 gün kala çok zor ama bir ihtimal olabilir. Bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor. Adet tarihine daha yakın tarihte denersen daha kesin sonuç alabilirsin canım
Normal test canim. Baska marka yaptim sabah, 1 saat gecti, yok bi sey. Demek ki onceki testler bozukmusErken gebelik testi mi yaptin yoksa normal mi
Hic kuzum ya, yine ayni, 2 farkli test ve sastler sonra cikan 2 cizgi, hamilelik varsa 1-2 gune cikar artik. Sende nasil durumlar?leyloş naptın :)
nolsun ikili sonucları bekliyorum bende bugün yaptırdım, yumdan sonra kaçıncı gününHic kuzum ya, yine ayni, 2 farkli test ve sastler sonra cikan 2 cizgi, hamilelik varsa 1-2 gune cikar artik. Sende nasil durumlar?
Masallan canim, cinsiyyeti belli oldu mu?nolsun ikili sonucları bekliyorum bende bugün yaptırdım, yumdan sonra kaçıncı günün
yok canım sonucu göstermeye gidince sorucam cinsiyeti bakmadı çok küçüktür şimdi dediben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim kuzumMasallan canim, cinsiyyeti belli oldu mu?
10 cu gunum bu gun. Benim 3 gun pik oldu ovu testim. Senin boyle olmusmuydu hic? Onceki hamileliyimde de erken cikmamisti ama 3-4 saat de olmamisti, yarim saat falan qaliba, ama sonraki gunler hemen cikardi.
Cevabin icin sagol canim, atmayinca merak ediyor insan dogru)) once his boyle olmamisti ama, yoktuysa ne saatler ne gunler sonra cikmiyordu.2 kere yaşadım bende bunu. Bir tanesi de geçen ay. Normalde ben tekrar bakmamak için hemen yapıp atıyorum. Çünkü 10dkdan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor zaten açıklamasında. Bunu unutmuşum. Tekrar tuvalete gidince gördüm mecbur baktım. Silik pozitif belirmiş. Aynı gün gittim hemen kan testi yaptırdım sonuç 0.11 :)) bal gibi negatif.
Kullanma klavuzunda ne yazıyorsa o yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?