saatler sonra çift çizgiyi silik görenler

serrabk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
584
987
53
28
Merhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim beklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur

Evet canım yeni olduğu için silik çıkmış olabilir yarın tekrar et testini varsa koyulaşacaktır inşallah net çizgiyle karşılaşırsın

Beeeennnnnn insallah hamilesindir bende testi yaptim negatif die birakmistim sonra bikac saat gecti ve atmak icin gitmistim hayalet cizgi vardi inanamadim gun geçtikçe koyulasti umarim seninde koyulasacaktirre

Bende de aynı senin ki gibi olmuştu 4-5 saat sonra gördüğüm ikinci çok silik çizgiyi görünce sok olmuştum tabi 5dk sonraki sonuçlar geçersizdir denildiği icin yoktur dedim sonuç hamileydim seninde öyle olmuş olabilir.

Ama benim yaptığım erken gebelik testiydi

Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana bizlere de dua edin inşallah
Ve Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana bizlere de dua edin inşallah
Ve Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn canim resim.cekmeye calisirdim ben resimde bile.cikmazdii o cizgi insalllah hamissindir rabbim.dileyen isteyen herkese nasip etsinnnn
Sabah ilk idrarla yap dahada koyulasacaktir

Gözünüz aydın Allahım bize de nasip etsin inşallah Bende 1 gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah çizgi koyulaşmış olur sağolunn

İnşallah kuruma çizgisi değildir canım. İlk 10 dk dışındaki sonuçlara itibar etmeyin yazıyor tüm testlerde. İlk fırsatta tekrar test yap bence

İnşallah değildir erken test siparişi verdim onunla daha net sonuç almayı umuyorum
Valla normal testler erken testlerden daha güvenilir oluyor canım burdaki 467373 konuya bakılırsa herkes öyle diyor Normal test de yap bence

Ben de bata 2 gün kaldı . Dün test yaptım negatif. Saatler sonra hafif gölge var. Aslında bu ay gebe oldugumu hissettim belitilerden fakat negatif gorumesi üzdü beni. Daha önce ikinci çizgi yine hafif silik çıkmıştı. Ama adet olmuştum. Yine öyledir diye tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…