Beeeennnnnn insallah hamilesindir bende testi yaptim negatif die birakmistim sonra bikac saat gecti ve atmak icin gitmistim hayalet cizgi vardi inanamadim gun geçtikçe koyulasti umarim seninde koyulasacaktirreMerhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirimbeklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur
Bende de aynı senin ki gibi olmuştu 4-5 saat sonra gördüğüm ikinci çok silik çizgiyi görünce sok olmuştum tabi 5dk sonraki sonuçlar geçersizdir denildiği icin yoktur dedim sonuç hamileydim seninde öyle olmuş olabilir.Merhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirimbeklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur
Aminn canim resim.cekmeye calisirdim ben resimde bile.cikmazdii o cizgi insalllah hamissindir rabbim.dileyen isteyen herkese nasip etsinnnnÇok teşekkür ederim umut oldunuz banabizlere de dua edin inşallah
Ve Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah öyle yapıcam❤ negatif görme korkusuyla yapmaktan çekiniyordum umutlandımyarın sabah ilk idrarla yap inaşlah bebiş senınledir cnm
Testi çektim ama gözle görüldüğü halde fotoğrafta pek yansıtamadım atayım insallah görünürBide testini atabilirsin daha net cevaplar almak adına
Aminnn insalllahGözünüz aydın Allahım bize de nasip etsin inşallahBende 1 gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah çizgi koyulaşmış olur sağolunn
İnşallah değildirİnşallah kuruma çizgisi değildir canım. İlk 10 dk dışındaki sonuçlara itibar etmeyin yazıyor tüm testlerde. İlk fırsatta tekrar test yap bence
Tamam canım sen at bakarız bizTesti çektim ama gözle görüldüğü halde fotoğrafta pek yansıtamadım atayım insallah görünür
Evet erken test daha net olur senin içinİnşallah değildirerken test siparişi verdim onunla daha net sonuç almayı umuyorum
Sagol canim insallh sende hamissindir rabbim isteyen herhese nasip etsinGözünüz aydın Allahım bize de nasip etsin inşallahBende 1 gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah çizgi koyulaşmış olur sağolunn
Valla normal testler erken testlerden daha güvenilir oluyor canım burdaki 467373 konuya bakılırsa herkes öyle diyorİnşallah değildirerken test siparişi verdim onunla daha net sonuç almayı umuyorum
Ben de bata 2 gün kaldı . Dün test yaptım negatif. Saatler sonra hafif gölge var. Aslında bu ay gebe oldugumu hissettim belitilerden fakat negatif gorumesi üzdü beni. Daha önce ikinci çizgi yine hafif silik çıkmıştı. Ama adet olmuştum. Yine öyledir diye tedirginimMerhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirimbeklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?