• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saatler sonra çift çizgiyi silik görenler

Ben de bata 2 gün kaldı . Dün test yaptım negatif. Saatler sonra hafif gölge var. Aslında bu ay gebe oldugumu hissettim belitilerden fakat negatif gorumesi üzdü beni. Daha önce ikinci çizgi yine hafif silik çıkmıştı. Ama adet olmuştum. Yine öyledir diye tedirginim
İnşallah hislerimiz doğru çıkar sonradan da olsa ikinci çizgi her zaman çıkan bir şey değil ❣

Ben de bata 2 gün kaldı . Dün test yaptım negatif. Saatler sonra hafif gölge var. Aslında bu ay gebe oldugumu hissettim belitilerden fakat negatif gorumesi üzdü beni. Daha önce ikinci çizgi yine hafif silik çıkmıştı. Ama adet olmuştum. Yine öyledir diye tedirginim

Eklentiler

• IMG_20200426_014149.jpg
    IMG_20200426_014149.jpg
    184 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20200426_013838.jpg
    IMG_20200426_013838.jpg
    346,7 KB · Görüntüleme: 131
Umutlandırmak istemem sizi ama yakınlaştırınca gölge gibi çok hafif çizgi var sanki 2 gün kalmış bata geç değil erken gebelik testi yap yada hergün testi tekrarla inşallah vardır ben yanlış görmüyorumdur🙏

evet çizgi görünüyor inşallah inşallah vardır gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi 🤗💕

Merhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim🤗 beklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur💕
fotoğrafta yansıtamıyorum ama benim test de bu şekilde🙏

Eklentiler

• 20200426_013523.jpg
    20200426_013523.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 137
  • 20200425_162141.jpg
    20200425_162141.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba bence bu kuruma cizgisi deil,kesin diyemem ama yüksek ihtimal olabilirsiniz hamile bence,çünkü hamile deilsen çigi yoksa sonradanda olişmuyo benim testlerim hala duruyo cizgi galan oluşmadı sonradan
teşekkür ederim inşallah hamileyimdir❤ bende ilk defa sonradan çizgiyi gördüm zaten şüpheli olunca iyice umutlandım😍

Merhaba arkadaşlar. bu ay yaşadıklarımı paylaşıcam aynı durumu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim🤗 beklenen adet günümden 1 hafta önce 3-4 gün boyunca çok silik renklerde akıntı oldu ve bitti. adet günüme 2 gün kaldı ve gebelik testim tek çizgi çıktı geri dönüp baktığımda bir iki saat sonra ikinci çizginin de silik bir şekilde belirdiğini gördüm. sonradan 2. çizgiyi görüp gebe kalan var mı? Malum corona dan dolayı hastaneye gitmek tahlil vs yaptırmaktan korkuyor insan yardımcı olursanız çok iyi olur💕
Peki demiyor muydu 5 dkdan sonra çıkan çizgi geçersizdir diye...

Bende çatlama iğnesi kullandım 12. Gün Kan testi yaptım negatif adet olmayı bekliyordum, 22 Nisan adet tarihim 21 de idrar testi yaptım negatif ilk 10 dakika doğru sonuç veriyor biliyorum bir saat içerisin de hiç birşey yoktu öyle bi köşeye attım ve akşamı adet oldum bende ilk gün çok az gelir peçeteyle temizlenice belli olur pede değmez, ertesi gün sökülür dedim sonraki gün ilk gün gibi geldi ve kesildi, ogünde testi çöpe atacaktım bi baktım ikinci çizgi belli oluyor, bügün beşinci gün hiç birşey yok yarın test yapacam korkum kist olmasın da

Inşallah hamilesindir🙏ilk gebelikmi olcak peki,testi tekrarlayinca burda da paylas tatlım merak ettim bende😍hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...
merhabalar gelişmeleri haber vereyim dedim😊 malesef ki gebelik yok erken test ile tekrar baktım günler geçmesine rağmen orada çizgi çıkmadı😔 önümüzdeki aylara inşallah🤲

merhabalar gelişmeleri haber vereyim dedim😊 malesef ki gebelik yok erken test ile tekrar baktım günler geçmesine rağmen orada çizgi çıkmadı😔 önümüzdeki aylara inşallah🤲
Üzülmeyin inşallah yakın zamanda kavuşursunuz bebişinize,vakti zamanı deilmiş demekki,ben 3 ay içinde bir kere kürtaj,birkere düşük yaşadım,oyüzden vardır herseyde bir hayır,rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın size🙏

Üzülmeyin inşallah yakın zamanda kavuşursunuz bebişinize,vakti zamanı deilmiş demekki,ben 3 ay içinde bir kere kürtaj,birkere düşük yaşadım,oyüzden vardır herseyde bir hayır,rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın size🙏
evet doğru söylüyorsunuz allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bekleyen herkese🙏 ve çok üzüldüm Allahım sabır versin inşallah sizinde sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olur❤

evet doğru söylüyorsunuz allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bekleyen herkese🙏 ve çok üzüldüm Allahım sabır versin inşallah sizinde sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olur❤
Amin inşallah hepimize,benim bir oğlum var 4 yaşında,coronadan dolayi ben bir süre ara verdim bebek olayına umarım 😏

Aynı durumdayım

Back