- 9 Ocak 2024
- 44
- 22
- 31
-
- Konu Sahibi karaman ozge
Gündüz gazını çıkarıyorum ama geceleri açıkcası çıkarmıyorum, çünkü içerken uyuyor, gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda uykusu açılıyorBesledikten sonra gazını çıkarıyor musunuz? Gündüz uykuları nasıl?
Beslerken hafif başı yukarda beslemeye dikkat ediyor musunuz?
Odası Fazla sıcak/ kendisi fazla giyinmiş olabilir mi?
Hepsinden ötesi uykusuzluğu yorgunluğu 2.5 sene yaşamış bir anne olarak inanın bu günler bitiyor tünelin ucunda booool ışık var.
Evet haklısınız, 4 ay atağı yaklaşık 1 hafta sürdü ve ondan sonra huyları değişti4 ay atağı uyku gerilemesini beraberinde de yeni becerileri getirir yaşadığınız süreç tamamen normal ve zamanla geçecek
4 ay atağı yaklaşık bir hafta sürdü ve ardından huyları değişti uyku ve beslenme azaldı , doktora danıştım. Düzen kurmaya çalışma dedi daha erken dedi nasıl istiyorsa öyle yap dedi kestirip attıAtak zamanı olabilir, sabırlı olun. Durumdan endişeli iseniz bir doktora vs danışabilirsiniz
Her besleme sonrası gazını alın o sancı uykusunu böler. Oda ısısı iyi ama fazla giydirmeyin. Gündüz ya da gece uyurken karanlık bir yerde ve mümkünse aynı yerde uyusun, orası uyku yeri bilir. Oğlum uyandı güncelleyeceğim.Gündüz gazını çıkarıyorum ama geceleri açıkcası çıkarmıyorum, çünkü içerken uyuyor, gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda uykusu açılıyorhata mı ediyorum acaba. Gündüz yaklaşık 3 kere kısa uyku bir kere uzun uyku yapıyor, tabi bazen değişiklik gösterebiliyor. Oda sıcaklığını 21-22 derecede tutmaya çalışıyorum
Tamam gazını bu gece alacağım bakalım , uykusu geldiği an karanlık ve hep kendi beşiğinde uykuya dalıyorHer besleme sonrası gazını alın o sancı uykusunu böler. Oda ısısı iyi ama fazla giydirmeyin. Gündüz ya da gece uyurken karanlık bir yerde ve mümkünse aynı yerde uyusun, orası uyku yeri bilir. Oğlum uyandı güncelleyeceğim.
Mamayı yerken uyumadan gazını alın sonra da pışşşş pışşş diyerek uykuya geçirin mama uyku bağlantısı kesilir belki.Tamam gazını bu gece alacağım bakalım , uykusu geldiği an karanlık ve hep kendi beşiğinde uykuya dalıyor
Evet ama gündüz öyle değil, hatta bazen emziğini veriyorum ağzına bir de uyku müziğini açıyorum kendi kendine uyuyorDestek olarak görüyor bence mamayı, desteksiz uyutmaya alıştırmak lazım ama o da en az 7 aydan sonra olur