- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi supurgelicadi
offf !!! aynen cnm aynennn sinir oluyorumm ...
ben de ben de böyle saç diplerim bi acayip oluyo saçlarım elektrikleniyo sankiklava:
sac kremını diplere surmeyn.o yaglanma yapar.
Kızlar benim araştırmalarımın sonuçlarına göre yağlı saç veya saç dipleri için şunları tavsiye edebilirim..
1-öncelikle market ürünü ucuz şampuanlar kullanmayın derim.kaliteli ve kremsiz şampuan kullanın kesinlikle (ben şu an sebamedin yağlı - kepekli saçlar için olanını aldım ve memnun kaldım..tavsiye ederim)
2-eğer yağlanma ile birlikte dökülme ve saçınızın uzamaması gibi sorunlarınız varsa şampuanınıza 5-6 damla kadar çam terebentin katıp her kullanımda mutllaka çalkalamayı unutmadan kullanın derim.
3-haftada 1 veya 2 kere son durulama suyu olarak kekik, biberiye, ısırgan gibi yağlanmayı önleyen bitkilerin demlenmiş suları ile ( ben bazen içine bir kaç damlada limon sıkıyorum)saçlarınızı durulayıp banyodan çıkın..
4-yağlı bakımları tavsiye etmem..ama illa yapmak istiyorum diyorsanız yağlı saçlara uygun yağları kullanın derim (mesela bergamut,limon,kekik,biberiye yağı gibi..zaten aktarlar saç tipinize göre söylüyorlar çeşitleri)kaydirigubbakcemile5
yarın sabah sacımı ykıcam.daha dun ykadm hemen yaglandı.
bunları denıym bakım nolcakama sampuan sorun ıste yaa of guzel bi sampuan ykkı hepsi zararlı ama sacı guzel gosterıo-yada zararsz ama sacı iğrenc gösterio ( örnek:sabun ) napcaksak artk
Maix dediğim gibi ben ilk defa sebamede geçiş yaptım gerçekten çok güzel bi ürün...tavsiye ederimm...saça kesinlikle hiç bi zarar vermiyo..seninde dediğin gibi bilirsin yağlı saçlar için olan şampuanlar saçı bu sefer kötü yapıyo yada kurutuyo saç bi türlü taranmıyo vs vs..diğerleri de kozmetik ürünü çok olduğundan saça hiç iyi gelmiyo saçı ağırlaştırıyo vs vs.. o yüzden sebamed gerçekten saçın yapısını bozmadan saçı arındırıyo..denemeni tavsiye ederimm arkadaşımm..hihoyyyt