• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sa rengm konusunda(Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence ikiside güzel ama ben fındık kabuğu gibi tonları pek sevmediğim için biraz daha koyu bişey olabilir diyorum...siyah güzel durmuş ama o kadar koyu değilde ne bilim orta kahve gibi bişey olabilir sanaCADIARZU

ıki renk de sana yakışmış canım ama siyah saçlı halini daha çok beğendim :)

karameld edusunuyorum hale bı boyatayım sıze tekrar resmını yollayacagım

yuhhh benim istediğim renk fındık kabuğuymuş :)) şimdi gördüm yaa bende böle bakır yada karamel tonlarında ama daha koyu yani çok abes durmayacak bir renk istiyordum hayalimdeki renk işte bu FINDIK KABUĞU :)) hey allahım yaa..bak benim istediğim renk senin konuyu açarken koyduğun renk ama 2. koyduğun fındık kabuğu rengi daha değişik çıkmış demek ışıktan kaynaklanıyor..neyse bence fındık kabuğu olsun öle daha çok yakışmış bende bu arada bakınayım bu renge :))

ya bılmıyorum bırde ben meslegım geregı hep sıyah gıyınıyorum sıyah sacla daha uyumlu olmaz mıydı kı

Beence siyah süper siyahı olsum olası severim asil bi renk boşver fındıkk kabuguu o tarz saça siyah number wan

kesınlıkle fındık kabugu..sayah cok sert ve soguk göstermiş ciciimm

bu kadar ksı fındık kabugu dıyo vay beeeee

fındık kabuğu güzel ama sıradan durmuş sende ilk resimde güzel ikinci resimde beğenmedim ama siyah çok hoş olmuş ki zaten siyahı yıkadıkça daha doğal bi renk alıyor ki loreal casting siyah çok hoş oluyor doğal ama koyu bi siyah... kaşların siyah bence çok açık renkler deneme çok sırıtır kaşların ya da kaşlarının rengini de açtır gözlerinde koyu seni tamamlayacak renk bence siyahhh...

fındık kabuğu güzel ama sıradan durmuş sende ilk resimde güzel ikinci resimde beğenmedim ama siyah çok hoş olmuş ki zaten siyahı yıkadıkça daha doğal bi renk alıyor ki loreal casting siyah çok hoş oluyor doğal ama koyu bi siyah... kaşların siyah bence çok açık renkler deneme çok sırıtır kaşların ya da kaşlarının rengini de açtır gözlerinde koyu seni tamamlayacak renk bence siyahhh...

ama normal sac rengım acık benım

tatlım siyah daha hoş durmuş sendee . .

ama burdan herkes başka birşey sölüyoo
önemli olan senin kararınn bence ama bizim fikirlerimizee önem vermen hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

tabıkı ben her zmen sızlere danısıyorum bırsey yapmadan once sızler ne dersenız o yanı

Canım ikiside yakışmış ama siyah daha sert göstermiş sanki
Ama yakışmış mı diyorsan ikiside yüzüne yakışmış ne dicem bilemedim :asigim:

siyahı sevmem ama siyah saçlı halin daha güzel ve doğal

Back