• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sa rengm konusunda(Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle fındık kabuğu çok güzel bir renkmiş bayıldım yauthnisa nın da dediği gibi hatlarını yumuşak göstermiş =)

bence fındık kabugu yumusak gostermıs yuz hatlarını.sıyah bıraz daha sert olmus. opuyorumnanaktan

bence siyahtan daha çok yakışmış fındık kabugu siyah insann yüz hatlarını daha çok ortaya çıkarıyo ve güzel dursada insann yüzüne sert bi ifade veriyo fındık kabugu renkle daha tatlı ve yaşını gösteriyosun

fındık kabuğu güzel olmuş bence siyah pek yakışmamış gibi geldi

ya aslında butun arkadaslarımda fındık kabugu dıyor yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım cok yardımcı oldunuz ınanın.ama su sıyah dıyenler neden sıyah dıyorlar anlayamadım

bence kesinlikle SIYAH
siyahi genelde pek begenmem ama sende harika durmus
findik kabugunun ne oldugu belli degil.

:teytey:hepınıze coooooook tesekkur edıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis:içelim::teytey:a.s.:sm_cool::sm_cool:a.s.:dance::dance:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumbenhadı yaa

ben de fındık kabuğunu daha çok beğendim, siyah yüzünü kapatmış,diğeri tenine daha güzel gitmiş..fındık kabuğu yapmıcaksan bile siyah dışında bi renk yap bence cnm..

fındık kabuğundan da açık bir renk gidecektir sana

Back