- Konu Sahibi melekberke
organix smoothing shea butter shampoo adında bir şampuan varmış arkadaşlar eczanelerde satılıyormuş bende ondan almayı düşünüyorum.yarın alıp deneyeceğim umarım işe yarar gelişmeleri yazarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
organix smoothing shea butter shampoo adında bir şampuan varmış arkadaşlar eczanelerde satılıyormuş bende ondan almayı düşünüyorum.yarın alıp deneyeceğim umarım işe yarar gelişmeleri yazarım :)
arkadaslar hıc bı urun saca herhangı bı ıslem uygulamadıktan sonra ne krem uygularsanız uygulayın dum duz bı goruntu beklemeyın,bu kremler sadece fon cektıgınızde fonun daha kolay cekılmesını ve sabıt olmasını saglar kalıcılıgını korur bunun ıcınse tawsıye edebılecegım urun kuaforlerınde kullanmıs oldukları mavı su dıye adlandırılan selective pro-ted..fonden önce kuru veya nemlı saca uygulayıp fonun kalıcı olmasını ve sabıtlıgını korur,elektırıklenme ve kabarmayı kesınlıkle onler,sıddetle tawsıye ederm :1hug:
Nivea`nin var ben kullandim kokusu falan süper, düzlestiriyor ama ben yinede biraz fön cekiyorum
dene istersen
Nivea`nin var ben kullandim kokusu falan süper, düzlestiriyor ama ben yinede biraz fön cekiyorum
dene istersen
canım yaa kullandınmı bu sampuanı gercekten duzlestrıyor mu? benım saclarım kıvırcık ınce tellı ve küçük buklelerım var bıraz olsun buklelerımin açılmasını istiyorm.bu urunu kullansam etkılı olur mu acaba.?yoksaa kuafore gıdıp brezılya fönü yaptrmayı düsünüyorm son çare olarakk.organix smoothing shea butter shampoo adında bir şampuan varmış arkadaşlar eczanelerde satılıyormuş bende ondan almayı düşünüyorum.yarın alıp deneyeceğim umarım işe yarar gelişmeleri yazarım :)