s.r.f.s.z sevgilim

Başlığı sen yazmadın mı

Eski sevgili ile iletişim kurmak nedir ya? Hayatınız geçen zamanınız inanın ki çok kıymetli böyle ucuz insanlarla bir ömür geçirilmez. Asla kanmayın sevgiliniz her çiçekten bal almak istiyor

Benim eski sevgilimde geçen haftaya kadar beni arıyordu sevgilisi olmasına rağmen sen benimle barışırsan ayrılırım o kızdan barışmazsan evlenirim dedi düşün engelledim gitti. Yani diyeceğim şey şu böyle tiplerle bir ömür geçmez , bu kadar şüpheye düştün evlenirsen hep bir acaba ne konuştular hala konuşuyorlar mı diye düşüneceksin farkında mısın?

Ayrilma evlen.
Baslik ve ayrilsam mi sorun çok uyumlu.

Benim sevgilim eski kız arkadaşını arasa bunda kızın ne suçu var?

Kızı aramanız komik..

Tabir-i caizse "bırak sevgilimin peşini yelllozzz" demek avam olmuş..

Bence siz ayrılmayın..sevgiliniz ve siz tencere-kapak :)

Arayan sevgilinse neden aradıgı kızı fırcalıyorsun? Ayrıca ş.r.f..z diyen kendinsin hala ayrılsam mı diyorsun. Sende bi tuhafsın

Belki de kizi yeniden birlikte olmaya razi etmeye calisiyordu.
Belki kizin sizden haberi bile yoktu.
Belki de kizla bir iliskileri bile vardi.

Olayi net bilemesek de sevgilin masum degil .
Bunu net soyleyebilirz.

Karar senin

Şerefsiz olduğunun farkındasın ama ne yapacağının farkında değilsin. Herşey ortada.

Evet ben olsam ayrılırdım.

Kızın ne mi suçu var. Sevgilisinin olduğunu bildiği halde muhabbet ediyor bu yeterince bir suç. Benden haberi vardı. Ayrıca yorum yapacaksanız düzgün bir şekilde yapın zira sizin için hoş olmayan kelimeler kullanmak istenmem şimdi yaylan bakalım.

Senin gibi tiplere göre tüm dişiler sevgilinin peşinde..

Sevgiline ağız dolusu küfreder yinede affedersin..

Tam senin anlayacağın dilde cevap yazmıştım..tam sana yakışır avam bir karşılık geldi..

Boynuzlarına dikkat et..metroya binerken kapıya takılmasın.

Bak canım bende tam böyle bişeyin ortasına düştüm ,ama beni başka biriyle aldatıyormuş ve ben bilmiyordum ikimizi, de ayni anda kullanmış anlayacağın şimdi hala onunla birlikte rabbim kötü niyetli insanlardan korusun, amin :)

ben kesinlikle kiza yazmazdım sevgilimle konusurdum sevgilinin aklinin bi kosesinde ki aramıș yada aramalara cevap vermis bi insan ya kesin bitirir yada boyle kıvırır ya tutarsa ne yardan gecerim ne serden hesabi guvensiz biri

ben ayrılırdım kısa ve net

En yakın zamanda eşinin ve seni aynı duruma düşürmesi dileğiyle. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…