- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
Başlığı sen yazmadın mıMrb arkadaşlar gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm anlamıyorum. Sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisini aradığını gördüm. Günlerce kafama takıldı kıza instagramdan yazmaya karar verdim. Kıza x i aradığını gördüm bir daha ararsan konuşursan bu kadar kibar uyarmam dedim kız da bana komik olmayın dedi ve arama geçmişinde benim srfsz sevgilimin arama kayıtlarını atmışti. beni zorla biriyle evlendirecekler demiş onu da söyledi. Buna dert yanmak için arıyormuş. Biz üç yıldır tanışıyoruz. Ve evlilik düşünüyoruz sevgilime bunu söyledim yalvar yakar oldu yok öyle birşey kız bizi ayırmak için yapıyor vs dedi. kızın annesini abisini arayıp o kızı rezil etmiş. Sevgilimden uzak dursun demiş. Hiç görmediğim kadar ilgi ve sevgi görüyorum şuanda kendisini terk etmemem için o kadar çok uğraşıyor ki suçluluk psikolojisi işte. Ayrilsam mı siz böyle birşeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız. ??
İkisi birbirini arada arıyorlarmış anladığım kadarıyla
Ayrilma evlen.Mrb arkadaşlar gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm anlamıyorum. Sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisini aradığını gördüm. Günlerce kafama takıldı kıza instagramdan yazmaya karar verdim. Kıza x i aradığını gördüm bir daha ararsan konuşursan bu kadar kibar uyarmam dedim kız da bana komik olmayın dedi ve arama geçmişinde benim srfsz sevgilimin arama kayıtlarını atmışti. beni zorla biriyle evlendirecekler demiş onu da söyledi. Buna dert yanmak için arıyormuş. Biz üç yıldır tanışıyoruz. Ve evlilik düşünüyoruz sevgilime bunu söyledim yalvar yakar oldu yok öyle birşey kız bizi ayırmak için yapıyor vs dedi. kızın annesini abisini arayıp o kızı rezil etmiş. Sevgilimden uzak dursun demiş. Hiç görmediğim kadar ilgi ve sevgi görüyorum şuanda kendisini terk etmemem için o kadar çok uğraşıyor ki suçluluk psikolojisi işte. Ayrilsam mı siz böyle birşeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız. ??
Mrb arkadaşlar gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm anlamıyorum. Sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisini aradığını gördüm. Günlerce kafama takıldı kıza instagramdan yazmaya karar verdim. Kıza x i aradığını gördüm bir daha ararsan konuşursan bu kadar kibar uyarmam dedim kız da bana komik olmayın dedi ve arama geçmişinde benim srfsz sevgilimin arama kayıtlarını atmışti. beni zorla biriyle evlendirecekler demiş onu da söyledi. Buna dert yanmak için arıyormuş. Biz üç yıldır tanışıyoruz. Ve evlilik düşünüyoruz sevgilime bunu söyledim yalvar yakar oldu yok öyle birşey kız bizi ayırmak için yapıyor vs dedi. kızın annesini abisini arayıp o kızı rezil etmiş. Sevgilimden uzak dursun demiş. Hiç görmediğim kadar ilgi ve sevgi görüyorum şuanda kendisini terk etmemem için o kadar çok uğraşıyor ki suçluluk psikolojisi işte. Ayrilsam mı siz böyle birşeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız. ??
Kızın ne mi suçu var. Sevgilisinin olduğunu bildiği halde muhabbet ediyor bu yeterince bir suç. Benden haberi vardı. Ayrıca yorum yapacaksanız düzgün bir şekilde yapın zira sizin için hoş olmayan kelimeler kullanmak istenmem şimdi yaylan bakalım.Benim sevgilim eski kız arkadaşını arasa bunda kızın ne suçu var?
Kızı aramanız komik..
Tabir-i caizse "bırak sevgilimin peşini yelllozzz" demek avam olmuş..
Bence siz ayrılmayın..sevgiliniz ve siz tencere-kapak :)
Herhangi bir insan olmuş oluyorum !Şerefsiz dediginiz kişiyle hala beraber olmak. Bilemiyorum bu durumda siz ne oluyorsunuz?
Kızın ne mi suçu var. Sevgilisinin olduğunu bildiği halde muhabbet ediyor bu yeterince bir suç. Benden haberi vardı. Ayrıca yorum yapacaksanız düzgün bir şekilde yapın zira sizin için hoş olmayan kelimeler kullanmak istenmem şimdi yaylan bakalım.
ben kesinlikle kiza yazmazdım sevgilimle konusurdum sevgilinin aklinin bi kosesinde ki aramıș yada aramalara cevap vermis bi insan ya kesin bitirir yada boyle kıvırır ya tutarsa ne yardan gecerim ne serden hesabi guvensiz biriMrb arkadaşlar gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm anlamıyorum. Sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisini aradığını gördüm. Günlerce kafama takıldı kıza instagramdan yazmaya karar verdim. Kıza x i aradığını gördüm bir daha ararsan konuşursan bu kadar kibar uyarmam dedim kız da bana komik olmayın dedi ve arama geçmişinde benim srfsz sevgilimin arama kayıtlarını atmışti. beni zorla biriyle evlendirecekler demiş onu da söyledi. Buna dert yanmak için arıyormuş. Biz üç yıldır tanışıyoruz. Ve evlilik düşünüyoruz sevgilime bunu söyledim yalvar yakar oldu yok öyle birşey kız bizi ayırmak için yapıyor vs dedi. kızın annesini abisini arayıp o kızı rezil etmiş. Sevgilimden uzak dursun demiş. Hiç görmediğim kadar ilgi ve sevgi görüyorum şuanda kendisini terk etmemem için o kadar çok uğraşıyor ki suçluluk psikolojisi işte. Ayrilsam mı siz böyle birşeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız. ??
Mrb arkadaşlar gerçekten nasıl bir şeyin içine düştüm anlamıyorum. Sevgilimin telefonunu karıştırırken eski sevgilisini aradığını gördüm. Günlerce kafama takıldı kıza instagramdan yazmaya karar verdim. Kıza x i aradığını gördüm bir daha ararsan konuşursan bu kadar kibar uyarmam dedim kız da bana komik olmayın dedi ve arama geçmişinde benim srfsz sevgilimin arama kayıtlarını atmışti. beni zorla biriyle evlendirecekler demiş onu da söyledi. Buna dert yanmak için arıyormuş. Biz üç yıldır tanışıyoruz. Ve evlilik düşünüyoruz sevgilime bunu söyledim yalvar yakar oldu yok öyle birşey kız bizi ayırmak için yapıyor vs dedi. kızın annesini abisini arayıp o kızı rezil etmiş. Sevgilimden uzak dursun demiş. Hiç görmediğim kadar ilgi ve sevgi görüyorum şuanda kendisini terk etmemem için o kadar çok uğraşıyor ki suçluluk psikolojisi işte. Ayrilsam mı siz böyle birşeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız. ??
Boynuzlarına dikkat et..metroya binerken kapıya takılmasın.
Aklı basmıyor canım idare etbir kadının başka bir kadına yaptığı yorum..
En yakın zamanda eşinin ve seni aynı duruma düşürmesi dileğiyle. :))Senin gibi tiplere göre tüm dişiler sevgilinin peşinde..
Sevgiline ağız dolusu küfreder yinede affedersin..
Tam senin anlayacağın dilde cevap yazmıştım..tam sana yakışır avam bir karşılık geldi..
Boynuzlarına dikkat et..metroya binerken kapıya takılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?