- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Evet bayağı ağlayıp sızladiSevgiliniz bana masum gelmedi suç işlemiş ki suçunu bastırıyor bir daha yapmayacağı ne malum....!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bayağı ağlayıp sızladiSevgiliniz bana masum gelmedi suç işlemiş ki suçunu bastırıyor bir daha yapmayacağı ne malum....!!!
Tabiki inanmadım ben ona yapacağımı biliyorum.
Evet gayet de normal dedi bana neymiş arkadaş gibi konuşmuşlar. Böyle şey mi olur ya. Çıldırdım anlayacağınŞayet gerçekten o kızı sevgiliniz aramışsa bitirin. İhaneti normal gören insanlarla mutlu olunmaz.
Bende numaramı değişip sessiz sedasız ayrılacağım.Hem Ş.z, hem sevgilim?
Eşin olmadığına göre, ben yerinde olsam hiç bir şey yapmadan onurumla ayrılırım. Onun seviyesine inmek anlamlı değil.
Zannetmiyorum kapıya koydum.Sen bununla evlenirsin sonra da "hiç beklemezdin eşim aldattı" diye konu açarsın
Kendinize yakışanı en kısa zamanda yapmalısınız. Aşk her şey değildir, karşı tarafta saygı, sadakat olmazsa tek taraflı aşk saflık oluyor ne yazık ki. Şimdi bunu normal gören ileride de görecektir. Bazı olumsuz olaylar aslında ileride geleceğe yönelik verilecek kararlar için çok önemli ipuçları oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet gayet de normal dedi bana neymiş arkadaş gibi konuşmuşlar. Böyle şey mi olur ya. Çıldırdım anlayacağın
Teşekkürler hak verdim size. Evli olmadan bunları yapıyorsa ilerde neler neler yaparKendinize yakışanı en kısa zamanda yapmalısınız. Aşk her şey değildir, karşı tarafta saygı, sadakat olmazsa tek taraflı aşk saflık oluyor ne yazık ki. Şimdi bunu normal gören ileride de görecektir. Bazı olumsuz olaylar aslında ileride geleceğe yönelik verilecek kararlar için çok önemli ipuçları oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet. Bu saatten sonra olmaz zatenEğer şimdi affedip bide bu adamla evlenirsen sonra çok pişman olacağını şuan sende görebiliyorsundur heralde.