s.r.f.s.z sevgilim

Şayet gerçekten o kızı sevgiliniz aramışsa bitirin. İhaneti normal gören insanlarla mutlu olunmaz.

Evet gayet de normal dedi bana neymiş arkadaş gibi konuşmuşlar. Böyle şey mi olur ya. Çıldırdım anlayacağın
Kendinize yakışanı en kısa zamanda yapmalısınız. Aşk her şey değildir, karşı tarafta saygı, sadakat olmazsa tek taraflı aşk saflık oluyor ne yazık ki. Şimdi bunu normal gören ileride de görecektir. Bazı olumsuz olaylar aslında ileride geleceğe yönelik verilecek kararlar için çok önemli ipuçları oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkürler hak verdim size. Evli olmadan bunları yapıyorsa ilerde neler neler yapar

Hakikaten de srfsizmis. Yazık kizin başını da yakmis. Zora girince tipik erkek yalanlarini sıkmış.

Iki tarafı idare ederken yakalanmış
Birini feda edip sizi ikna etmeye çalışıyor
Bana öyle geldi günahını almak istemem ama

Eğer şimdi affedip bide bu adamla evlenirsen sonra çok pişman olacağını şuan sende görebiliyorsundur heralde.

Kızda bir suç göremedim ben.
Erkek arkadaşınızın paniğinden belli yalan söylediği.
Affederseniz devamı evlilikte gelir.

Yakalamasaydin bir arkadasin konusu var simdi karisini ve sevgilisini birlikte idare eden
Aynisi basina gelecekti
Bu adamlar neyle besleniyo ya
Hepsi bi doyumsuz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…