- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
Merhaba huzunluguseL_,
sende Eser Hanima gögüs büyütme ameliyati oldun dimi? Sana ayni zamanda diklestirmede yapildi mi? Eger yapildiysa bir bahseder misin ve memnun kaldin mi ???
tabıı kı bılıoruz ARİON takıldı bana elifcim
beni yalnız bırakmayan ,bana cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.evet bende ameliyatımı oldum ve aranıza döndüm.bugün 3. günüm.şu bir kaç günüde atlatırsam,özellikle şu gerginlik ve sertlik durumunu, kendimi daha iyi hissdeceğim.ama sabretmeliyim biliyorum,her güzelliğin bir zahmeti, bir bedeli olacaktır.doktorum ESER AYDOĞDU'ya çok teşekkür ediyorum.inşallah sonuçlar çok güzel olacak.
Canım özür dileyerek geçmiş olsun diyorum
Sayfa başlığından hala daha ameliyat öncesi süreç sanıyordum daha yeni farkettim lütfen kusuruma bakma olur mu ? :)
Kas ZARI altı gibi Şahane bir yöntemle ameliyat olmuşsun öncelikle bu yöntemi uygulayan doktorların olmasını sevindirici buluyorum :) Yöntemin güzelliği göğüslerine yansıyacak :92::92: Şu an sıkıntılı olacak süreçleri geride bırakmışsındır. Keyfini sür diyorum dostum. Sonuç mutlak mutluluk olacak :) Göğüslerinle bir ömür boyu mutluluk dilerim canım
ruzgargulcum YOGUN ISTEK UZERINE kısa surelı ALBUM yaptım
ESER AYDOĞDU hanımı sizlere kim tawsiye etti kızlaaarr!! bilgilerinizee tecrübelerinizee ihtiyacım warrr
bayan olmasını mı istediniz doktorunuzun?? erkek doktorlarlada görüşme yaptınız mıı?? şimdiden çook teşekkür ederiim kızlaar sizee , tekrar büyük geçmiiş olsuun
Rabbim inşallah şimdide sonrasında da asla pişmanlık wermesiiiinnnnnnn =)))
canım beniim çok teşekkür ederim cvp yazdığın için sabırsızlıkla bekliyordum yazılarınızıı
ewt istanbulda yaşıyorum ama erkek doktorlardan çekiniyorum yaa, we konusunda uzman bayan doktorlarda ameliyatını olmuş arkadaşlar arıyordumm siz çıktınız karşımaa =))
istiyorum bir kaç doktor gezmeyi ama açıkçası , bu Eser hanım kafama yatarsa direk onda işi bitirmek istiyorum, erkek doktorlara göstermeden. birde sana sormak istedğim, taksit yapıyormu Eser hanım. Eğer yaparsa uçaraak onaa gidiceemmm:84::84:
tamamm canım çook teşekkür ederiimm =))
ruzgargul, çoook geçmiş olsun hayırlı ollsuuun cicişleriin canımm, darısıı benim başıma inşallaahhh=)))
ilk kez bu forumda bir bayan doktora ameliyat olanı görüyorum. ben de iyi kaliteli uzman bir bayan doktora ameliyat olmayı çook isteriiimm.... erkek doktorlardan çekiniyorum yaaa çoğuda genç doktorlarr
senin bu bayan doktoru seçmende neler etkili olduu canımm?? başka hangi doktorlara görüşmeye gittin?? ben de ameliyat olmak istiyorum bir an önce , ama doktor konusunda kararsıızıımmm :44::44:
Evet yaaaaaaa... Hemen hemen hepside genc erkek doktorlarin... insan cekiniyor !!!
Bende Eser Hanimda karar verdim görüstüm... hayirlisyla ona gögüs büyütme ameliyatimi olmak istiyorum. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?