ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba huzunluguseL_,

sende Eser Hanima gögüs büyütme ameliyati oldun dimi? Sana ayni zamanda diklestirmede yapildi mi? Eger yapildiysa bir bahseder misin ve memnun kaldin mi ???

canım ıkı op aynı anda oldum ESER AYDOĞDU ya doktorumdan cok memnunum sonucta super olunca memnunuyetınız ıkı kat oluocanım ayrıntılı olarak burda ıkı konu actım((eveeet kızlar geldim o büyük günü 8 gün önce atlattım:)çook mutluyum)).. dıye başlıklı konu actım bır bak ıstersen..yeterlı gelmesse sorabılırsın tatlım

Canım özür dileyerek geçmiş olsun diyorum
Sayfa başlığından hala daha ameliyat öncesi süreç sanıyordum daha yeni farkettim lütfen kusuruma bakma olur mu ? :)

Kas ZARI altı gibi Şahane bir yöntemle ameliyat olmuşsun öncelikle bu yöntemi uygulayan doktorların olmasını sevindirici buluyorum :) Yöntemin güzelliği göğüslerine yansıyacak :92::92: Şu an sıkıntılı olacak süreçleri geride bırakmışsındır. Keyfini sür diyorum dostum. Sonuç mutlak mutluluk olacak :) Göğüslerinle bir ömür boyu mutluluk dilerim canım

çok teşekkür edrim canım.evet ağrılı dönemi cabuk atlattım ama daha sıkıntılı süreç bitmedi.normal mi bilemiyorum.göğüslerimi çok gergin hissdiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor.bu çok sert olmasından kaynaklanıyor sanırım.sen nasıl bir süreç geçirdin ameliyattan sonra ?ben çok acele ediyorum sanırım hemen normal göğüs gibi olsun istiyorum.biraz daha beklemem lazım sanırım.iyiki varsın

ruzgargul, çoook geçmiş olsun hayırlı ollsuuun cicişleriin canımm , darısıı benim başıma inşallaahhh=)))

ilk kez bu forumda bir bayan doktora ameliyat olanı görüyorum. ben de iyi kaliteli uzman bir bayan doktora ameliyat olmayı çook isteriiimm.... erkek doktorlardan çekiniyorum yaaa çoğuda genç doktorlarr

senin bu bayan doktoru seçmende neler etkili olduu canımm?? başka hangi doktorlara görüşmeye gittin?? ben de ameliyat olmak istiyorum bir an önce , ama doktor konusunda kararsıızıımmm :44::44:

husunlugusel sanada büyük geçmiiş olsun canıımmm, hayırlı olsusn cicişleriinnn

aahhh ben de bir yaptırsaaaaammmmm:84::84:

ESER AYDOĞDU hanımı sizlere kim tawsiye etti kızlaaarr!! bilgilerinizee tecrübelerinizee ihtiyacım warrr

bayan olmasını mı istediniz doktorunuzun?? erkek doktorlarlada görüşme yaptınız mıı?? şimdiden çook teşekkür ederiim kızlaar sizee , tekrar büyük geçmiiş olsuun

Rabbim inşallah şimdide sonrasında da asla pişmanlık wermesiiiinnnnnnn =)))

canım ben erkek doktorlarla görüşmedim sadece mail yoluyla fiyatlarını öğrendim.ben istanbul dışında olduğum için sık gitme şansım yoktu,aklıma yatan doktorla görüşüp karar vermeliydim.buda eser hanım oldu.benden önce huzunlugüzel ameliyat olmuştu ve çok memnun kalmıştı.bende ona karar verdim ve oldum.memnunum.benden sonrada bir çok kişi oldu ,onlarda memnun kaldılar.sen istanbuldaysan tabiki bir kaç doktorla görüş ama eser hanımlada görüş,en doğru kararı vereceksin canım

canım beniim çok teşekkür ederim cvp yazdığın için sabırsızlıkla bekliyordum yazılarınızıı

ewt istanbulda yaşıyorum ama erkek doktorlardan çekiniyorum yaa, we konusunda uzman bayan doktorlarda ameliyatını olmuş arkadaşlar arıyordumm siz çıktınız karşımaa =))

istiyorum bir kaç doktor gezmeyi ama açıkçası , bu Eser hanım kafama yatarsa direk onda işi bitirmek istiyorum, erkek doktorlara göstermeden. birde sana sormak istedğim, taksit yapıyormu Eser hanım. Eğer yaparsa uçaraak onaa gidiceemmm:84::84:

canım sanırım yapmıyor ama bilmiyorum ben hiç böyle bir şey sormadım.ücreti ameliyattan önce asistanına hastanede veriyorsun.sen görüşmeye gittiğnde sorarsın.inşallah herşey gönlünce olur.

Evet yaaaaaaa... Hemen hemen hepside genc erkek doktorlarin... insan cekiniyor !!!
Bende Eser Hanimda karar verdim görüstüm... hayirlisyla ona gögüs büyütme ameliyatimi olmak istiyorum. =))

inşallaah elifciiim, karar werdiğin için çook sewindiim inşallaah bendee bir an önce karar weririimm

Sen Eser hanım haricinde başka bayan doktorlarla görüştünmü canımm??

rüzgargul, arionun yumuşaklık derecesi nasıl? yani zaman geçtikçe nekadar yumuşar?? yanii böylee çookta yumuşak olmasıın yaa :44: cıvıık cııvk olmasın yanii....

Evet yaaaaaaa... Hemen hemen hepside genc erkek doktorlarin... insan cekiniyor !!!
Bende Eser Hanimda karar verdim görüstüm... hayirlisyla ona gögüs büyütme ameliyatimi olmak istiyorum. =))

hayırlısı olsun canım.inşallah sende memnun kalırsın ve arzuladığın şeye kavuşursun.eser hanımla görüşmüşsünpeki daha tam karar veremedin mi?belli mi ameliyat tarihin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…