canım benim geçmiş olsun..güle güle kullan artıkinş.sorun yoktur.nasıl geçti dr. dan memnun kaldınmı.aç işte biraz mevzuyu fiyat,hastane nasıldı?
cok gecmiş olsun canım artık sende memelisin
Güzel olacak İnşallah arkadaşım güzel heyecanlar bunlar tadını çıkart ve lütfen hep olumlu düşün inan ve güven doktorunada rahat huzurlu bir uyku sonunda güzelce uyanıp bir de bakıcaksın ki eksikliğini duyduğun cicişler artık yerli yerindeler ne güzel değilmi Dualarım seninle canım
geçmiş olsun canımmmm :) harika , harikaaabenim tarih ve doktor hala belli ddeğil ama şimdiden heyecandan ölüyorum!!!
çok teşekkür edrim canım geçti gerçekten.şu günleride atlatırsam çok güzel olacak.bir hafta sonunda gerçekten geçer mi?sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.tekrar sağol canım bende aranıza katıldım,inşallah sizin gibi mutlu olurum.Canım şükür sen de ameliyat oluyorsun. Yeni ameliyat olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. Boşuna stres yapma benim gibi. Miksin de dediği gibi mışıl mışıl uykudan bir farkı yok. Yani senin için ameliyat diye bir şey yok aslında. Sadece ameliyat sonrası var. Sana sürekli ağrı kesici verecekler ve adet sancısından daha çok olmayan bir ağrın olacak. O yüzden sadece güzel şeyler düşün. Ben öyle yapmadım çoook pişman oldum. Korkulacak bir şey yokmuş. Bunu içtenlikle söylüyorum canım. Bir hafta içinde ufak tefek şeyler dışında hiç ameliyat olmamış gibi hissedeceksin kendini. şimdiden geçmiş olsun
beni yalnız bırakmayan ,bana cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.evet bende ameliyatımı oldum ve aranıza döndüm.bugün 3. günüm.şu bir kaç günüde atlatırsam,özellikle şu gerginlik ve sertlik durumunu, kendimi daha iyi hissdeceğim.ama sabretmeliyim biliyorum,her güzelliğin bir zahmeti, bir bedeli olacaktır.doktorum ESER AYDOĞDU'ya çok teşekkür ediyorum.inşallah sonuçlar çok güzel olacak.
çok çok geçmiş olsun
bende korkuyorum ama vakti gelince korkmayacam diyorum kendime.hele de sizin ameliyattan 2 gün sonra mutlu mesut yazdıklarınızı okuyunca acayip heyecanlanıyorum.darısı başıma.hayatına yeni eklenen 2 muhteşemle mutluluklar diliyorum sana arkadaşım:)))
Canım kaç cc takıldı sana yazmamışsın sanırım,merak ettim.Bu arada çoook geçmiş olsun,sorunsuz,agrısız,sızısız bir şekilde iyileşirsin inşallah,ben daha yeni yeni iyileşiyorum.Sana tavsiyem yatıp kalkarken sakın ama sakın zorlanma,kollarını fazla hareket ettirme,Bol bol istiraat et canım,Aman kendine dikkat et,sonra sen çekersin acıyı.
canım hayırlı olsun artık zoru atlattın umarım sıkıntısız bir iyileşme süreci yaşarsın çok geçmiş olsun..
çookkk geçmiş olsunnn inşallah bu sürecii çok kolay atlatırsın
beni yalnız bırakmayan ,bana cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.evet bende ameliyatımı oldum ve aranıza döndüm.bugün 3. günüm.şu bir kaç günüde atlatırsam,özellikle şu gerginlik ve sertlik durumunu, kendimi daha iyi hissdeceğim.ama sabretmeliyim biliyorum,her güzelliğin bir zahmeti, bir bedeli olacaktır.doktorum ESER AYDOĞDU'ya çok teşekkür ediyorum.inşallah sonuçlar çok güzel olacak.
bak ıste oldu bıttı atlattın sende memıslıler gurubuna gırdın ıste canımgecmıs olsun canım senın dıklestırme oldumu kac cc?
huzunluguseL_ ve ruzgargul size hangi marka protez takildi biliyor musunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?