arkadaşlar eser hanım 300 cc olur sana dedi hatta 325-350 ye kadar deneyeceğim dedi orta profil ,acaba 300 orta profil yuvarlak protez küçük olabilir mi? 325cc orta profil daha mı iyidir.şu ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin olduğu siteye baktımda 300cc orta profil büyük değil.bu kadar acı ve masraftan sonra çok küçük olmasınıda istemiyorum.
benim doktorumda 325-350 arası söyledi ama şunuda ekledi 350 üzeri risk artıyormuş kapsül oluşması v.s
benim göğüs dokumda var hiç yok değil yani bencede yeterli olucak ama yüksek profil daha iyi olucak kanısındayım resimlerden edindiğim kanıya göre
burdan yaptıran arkadaşlar kadar şanslı olsam yeter zaten
resimlerini paylaşan herkese tşkler çokkk yardımları oldu
en iyisini doktorlar bilir dicez
inş yakında biticek senin için sıra bizde :)
eser hanım 300 dedi ama daha fazlasıda olabilir dedi ama zaten 350 üzerini düşünmez bende istemem.orta profil küçükmü olur dersin.ben burada oraletin resimleri dışında kimsenin resimlerini görmedim.oraletinkiler harikaydı.dediğin gibi en iyisini doktorlar bilir diyeceğiz .ama yaklaştıkça küçük olmasından ,boşuna bir ameliyat geçirmekten endişeleniyorum.gerçi bu halinden büyük olacaklardır ama yine yaptırmışken tam olsun değil mi
bu orta yüksek profil meselesi aslında genişliğini etkilemiyor yüksekliği artıyor anladığım kadarıyla
bana hem damla hemde yuvarlak uygunmuş ben yuvarlak istedim bana bıraktı doktorum
ama damla protezler yuvarlaklara göre daha sert olmak zorundaymış şeklini koruması bakımından
ama yuvarlakta dereceler varmış bugün neler öğrendim nelerr :)
doktorlarla görüşmek çok yararlı
ben yüksek profil isterim tabiki
Karamelcigim hangi doktorla görüştün merak ettim?
eser hanım 300 dedi ama daha fazlasıda olabilir dedi ama zaten 350 üzerini düşünmez bende istemem.orta profil küçükmü olur dersin.ben burada oraletin resimleri dışında kimsenin resimlerini görmedim.oraletinkiler harikaydı.dediğin gibi en iyisini doktorlar bilir diyeceğiz .ama yaklaştıkça küçük olmasından ,boşuna bir ameliyat geçirmekten endişeleniyorum.gerçi bu halinden büyük olacaklardır ama yine yaptırmışken tam olsun değil mi
hayatım bosuna endıselenıosun.bende senn gıbı dusundum ameliyata kadar eser hanım bana ıkı boyuttu da sutyen uzerınden denettı 260 cc ıle 300 eser hanımla ben 300 cc karar verdık de daha sonra burdakı yorumları okudugumda kafam karısmıs bende sureklı 350 olmazmı dıye baskı yapıyordum.amelıyata gıttıgımde eser hanım cızımlerımı yaparken pekı madem buyuk ıstıyorsun 350 cc denıcem dedı o zaman ıcım rahatlamıs bı sekılde gırmıstım op. amelıyatta 300 cc uzerı 350 ye kadar hepsını denemıs eser hanım bana 310 cc yakıstırmıs ayıldıgımda yanıma geldı hepsını denedım komık durdu sana yakısanı yaptım dedı duydugumda pek uzulmus..sımdı zaman gectıkce kendıme baktıgımda ıyıkı bu boyut olmus dıorum daha buyugu gercekten cırkın abartı durabılırmıs burdaım dıe bagırırmıs memıslerımdaha kucugude olsaydı olmazmıs yanı dıorumkı dr' a bırak bence canım o sana yakısanı bılır bız nerden bılıceskı bıze hangısı uygun olur
doğru canım ona bırakmak daha iyi,ama yinede kafam karışıyor.yuvarlak olması beni düşündürüyor ,sanki damla daha iyi gibi düşünüyorum.ameliyattan önce tekrar konuşacağız ,o zaman bu tereddütlerimi dile getireceğim.şu bir iki gün geçmiyor sanki ,olsa bitse rahatlasam.inşallah istediğim gibi olur.şunu soracaktım eser hanım diren kullanıyormu?o konuda bir şey söylemedi,bende o kadar heyecanlıydım ki sormak istediğim bir çok şeyi unuttum.
mrb bende aranıza yeni katıldım yarın büyük gün senin için umarım herşey istediğin gibi olur.Bende yarın doktorla görüşücem kafam allak bullak umarım doktor benide ikna eder.şimdiden geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım,darısı senin başına.evet yarın büyük gün ama benim bile kafam allak bullak,inşallah herşey güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?