Rüyasını görüp hamile olduğunu öğrenenler bizlere de anlatın umut olsun :(

İki hamileliğimi öğrenmeden rüyamda gördüm ikisindede rüyam da bana sen hamilesin diyordu birisi.. allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Rüyasında hamile olduğunu görüp hamilelik haberi alanlar
Hamile kalmadan aylar once hep kucagimda bebek görüyordum annesi bendim her zaman kizim oglum diye seviyordum .Hamileligimden 1 2 ay once de ruyamda üzüm ve nar görmüştüm. Bebek diye yorumlar okumustum .Cogalmak tame tane diye .Cok sukur ruyalarim gerçek oldu .Surekli buna yogunlastigimiz icin ruya görüyoruz .
Ha bir de gebeligimi ogrendigim gece ruyamda cift cizgi gordum geve 3 te kalkip yaptim testi .Hayalet cizgi vardi ruya goruyorum herhalde diyip yattim .Cunku hamile kalamiyordum.

Bende iki gebeliğimde de hcg test sonucu gördüm.İlki hatta 7 idi aa ne kdr düşük diyordum rüyamda.Sonrasında o bebeğimi kaybettim.Şuanki gebeliğimde de öğrenmeden önce hastanede bebek emzirdiğimi gördüm ve hcg de 50 üstü birşeydi.Yani benim pek kafama takmaya alakalı değildi çünkü başka zaman hiç bebek görmedim sadece hamile kaldığımda görüyorum

Bende gecenlerde rüyamda bir bebek seviyordum ama sanırım bnm değildi. Ama inşallah bnm olur

Rüyamda bi bebeği yıkayıp üzerine mavi bi havlu örttüğümü görmüştüm :)

Birde beni çok seven ben bebekken çok bakan eski komşumuzun kızı rüyasında kucağında mavi kundaklı bi bebekle görmüştü beni :)

Sonra hamile olduğumu öğrendim ve oğlum oldu

Rüyamda girdiğim sınavı kazandığımı ve hemen ardından hamile kaldığımı gördüm.Bu rüyanın 2 3 gün sonrası sınavı kazandığımı ögrendim.4 gün sonrası da adetim geçmesine ragmen olmayacağına inandığım için test yapmamıştım ve eşimin zoruyla test yaptığımda pozitif oldugunu gördüm.Geçen yılda x hastanede dogum yapıp bir kızım oldugunu görmüştüm bu yıl o hastanede inşallah dogum yapacagım ve kızım olacak.

Ben o kadar çık gördüm ki baya ümitlendim hatta ama kan testi negatif çıktı o kadar güzel o kadar çok ki rüyalar. Birinde kızım oluyor birisi onu ağlatıyor. Daha 2 gün önce herkese hamileyim diyordum rüyamda. Daha sonra rüyamda yine iki kız çocuğu bir tane hoca bana diyor ki bu kızlar senşn ben onlara sarılıyorum sonra o hoca rabbim ol der ve olur diyo bir yeri işaret ediyo işaret ettiği yere bakıyorum orda hiç birşey yokken bir anda iki tane bebek oluyor o anda orda. Yumurta falan görmüştüm evlat yazıyordu. Daha hatırladıklarım bile var son 10 gündür görüyorum böyle rüyalar ama dün kan testi negatif malesef

Vardır daha vakti zamanı,allah en hayırlı zamanda nasip edecektir inan.bol bol dua et ve sabret.rabbim en kısa zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…