How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

....umudumuz rüyalara kaldı...... :d

Kızlar ben de size 2,5 ay önce gördüğüm rüyayı anlatayım.

Bir gece dua ettim, Allah'ım nolur bana bir işaret gönder eğer çocuğum olacaksa, erkekse mavi kızsa pembe birşey göster bana rüyamda, eğer yakın zamanda olacaksa göreceğim şey büyük, uzak zamandaysa küçük olsun dedim, tabi bunları söylerken bir yandan gözyaşlarıma engel olamıyorum...:43: Neyse yattım ama o gece birşey görmedim, hatta herhalde hiç olmayacak ki hiçbirşey görmedim dedim kendi kendime. Ertesi sabah uyanmadan önce rüyamda bir düğündeyim, etrafimda da kadınlar var, tanıyormuşum güya ama kim olduklarını da uyandığımda hatırlamıyordum. Hepsinin üstünde gece kıyafetleri var. Kendimi uzaktan görüyorum, üzerimde yerlere kadar uzanan straplez MAVİ bir gece kıyafeti, sol göğsümün orda da tülden PEMBE bir fiyonk, ucu eteklerime kadar uzanıyor, bende etrafımdaki kadınlarla birlikte oynuyorum. Uyandım ne alaka ya dedim. Sonra bir anda aklıma geldi, duam kabul olmuş işte. Mavi elbise bütün vücudumu kaplıyor, yani büyük, yani yakın zamanda erkek, pembe fiyonk daha küçük bir yer kaplıyor, yani küçük, yani daha uzak bir zamanda da kız çocuğum oluyor!!!! Yazarken bile kalbim yerinden fırlıyooorrrr...

Ayrıca evlenmeden önce de rüyamda benim küçükken taktığım künyenin üzerinde yazan bir kız ismi görmştüm. Daha sonra da daha başka bir çocuk künyesinin üzerinde de erkek ismi görmüştüm :31: Yani rüyalarıma bakarsam bir kızım bir de oğlum olacak ama daha hamile kalamadım :50: Geçen gün de rüyamda armut görüyorum, ortadan ikiye bölünmüş. Bir yarısını şimdi yiyeyim, diğerini daha sonra yerim diyorum kendi kendime. İnternetten baktım mal mülk ya da çocuk demekmiş :26: İnşallah bir an önce çıkar rüyalarım kızlar, bebeğime kavuşurum, hepimiz kavuşuruz...

Kızlar ben de size 2,5 ay önce gördüğüm rüyayı anlatayım.

Bir gece dua ettim, Allah'ım nolur bana bir işaret gönder eğer çocuğum olacaksa, erkekse mavi kızsa pembe birşey göster bana rüyamda, eğer yakın zamanda olacaksa göreceğim şey büyük, uzak zamandaysa küçük olsun dedim, tabi bunları söylerken bir yandan gözyaşlarıma engel olamıyorum...:43: Neyse yattım ama o gece birşey görmedim, hatta herhalde hiç olmayacak ki hiçbirşey görmedim dedim kendi kendime. Ertesi sabah uyanmadan önce rüyamda bir düğündeyim, etrafimda da kadınlar var, tanıyormuşum güya ama kim olduklarını da uyandığımda hatırlamıyordum. Hepsinin üstünde gece kıyafetleri var. Kendimi uzaktan görüyorum, üzerimde yerlere kadar uzanan straplez MAVİ bir gece kıyafeti, sol göğsümün orda da tülden PEMBE bir fiyonk, ucu eteklerime kadar uzanıyor, bende etrafımdaki kadınlarla birlikte oynuyorum. Uyandım ne alaka ya dedim. Sonra bir anda aklıma geldi, duam kabul olmuş işte. Mavi elbise bütün vücudumu kaplıyor, yani büyük, yani yakın zamanda erkek, pembe fiyonk daha küçük bir yer kaplıyor, yani küçük, yani daha uzak bir zamanda da kız çocuğum oluyor!!!! Yazarken bile kalbim yerinden fırlıyooorrrr...

Ayrıca evlenmeden önce de rüyamda benim küçükken taktığım künyenin üzerinde yazan bir kız ismi görmştüm. Daha sonra da daha başka bir çocuk künyesinin üzerinde de erkek ismi görmüştüm :31: Yani rüyalarıma bakarsam bir kızım bir de oğlum olacak ama daha hamile kalamadım :50: Geçen gün de rüyamda armut görüyorum, ortadan ikiye bölünmüş. Bir yarısını şimdi yiyeyim, diğerini daha sonra yerim diyorum kendi kendime. İnternetten baktım mal mülk ya da çocuk demekmiş :26: İnşallah bir an önce çıkar rüyalarım kızlar, bebeğime kavuşurum, hepimiz kavuşuruz...

hayır olsun cnm.inan okurken tüylerim diken diken oldu.Allahım isteğen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

valla son zamanlar benim rüyamda gördüğüm tek şey bi kadın eşime asılıyo bende onun boğazını sıkıyorum kafasını duvara filan vuruyorum çok kötü dövüyorum

bazen de neye yoğunlaşırsak bilinçaltına o yerleşiyor ve rüyada onu görüyoruz... ben mesela şu aralar eş durumu ataması olduğu için rüyamda sürekli tayinim cıkmış görüyorum kendimi... çünkü olacak mı olmayacakmı diye çok düşünüyorum :( bebek olması için önce eşimin yanımda olması lazım o yüzdende önce aynı ile tayin olmak lazım bizim bebek işi kim bilir kaçıncı raundda :9:

valla son zamanlar benim rüyamda gördüğüm tek şey bi kadın eşime asılıyo bende onun boğazını sıkıyorum kafasını duvara filan vuruyorum çok kötü dövüyorum

bu rüyayı bende çok görüyorumm:100: bide bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.. adetim 10 gün geçtii bn hamileyimdr die ümitleniyodm ama baksana rüyamda oldum gerçektede olucam demekkii.....:53:

Rüyamda mutfaktayız. Kıpkırmızı bir elmayı eşim ban uzatıyor. ben de alıyorum. ertesi gün elmanın kırmızısı beni öyle etkilemiş ki tabirlere bakıyorum. tabirler BEBEK diyor. gülüyorum. günüm geliyor, geçiyor adet olmuyorum. veeee 1,5 yıl beklediğim bebeğim bana geliyor.

benim rüyam 20 ay önce gerçek oldu. darısı başınıza diyorum :)

Rüyamda mutfaktayız. Kıpkırmızı bir elmayı eşim ban uzatıyor. ben de alıyorum. ertesi gün elmanın kırmızısı beni öyle etkilemiş ki tabirlere bakıyorum. tabirler BEBEK diyor. gülüyorum. günüm geliyor, geçiyor adet olmuyorum. veeee 1,5 yıl beklediğim bebeğim bana geliyor.

benim rüyam 20 ay önce gerçek oldu. darısı başınıza diyorum :)

ayyy canım benim ne güzel bir rüyaymış.. merak ettim cinsiyeti nedir aceba????

bu rüyayı bende çok görüyorumm:100: bide bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.. adetim 10 gün geçtii bn hamileyimdr die ümitleniyodm ama baksana rüyamda oldum gerçektede olucam demekkii.....:53:

:) gerçekten mi belkide eşlerimizi çok kıskanıyoruz onun için görüyoruz yok genelde kan görmek rüyayı bozar derler ama bilemem inşallah adet olmamışsındır

arkadaşlar bilmem inanıyorumusunuz....? bazı nesneleri rüyamızda gördüğümüz zaman o ay hamile olabileceğimize işaret edenler var. bilmiyorum hamile olan arkadaşlara da sormak lazım tabi. mesela benim annemin 4 çocugu ve 2 düşük le beraber altı hamileliği oldu ve ne zaman hamile olsa hamileliğini öğrenmeden önce rüyasında yumurta görürmüş ve annem hemen hamilemiyim aceba diye şüphelenirmiş. bilmiyorum aceba rastlantı mı yada bazı annelere mi malum oluyo...?. böyle rüyasında altın , yumurta, boncuk,yüzük, altın bilezik gibi bilimum değerli nesne gören hamile arkadaşlar yazalım mı lütfen ?

slm canim benime 2 oglum var ikisindede yumurta gördüm sonra hamileyim simdi 3.cüye hamileyim ondada yumurta görüm sonra ögrendim ki yine hamileyim bilmiyorum tesadüfmü ama bende öyle oldu simdide cinsiyetini cok merak ediyorum rüyalarim cok karisik hem kiz hem erkek salatalik seftali elma bunlar kiza isaret armut gördüm buda erkek ya cok merak ediyorum acaba ne cok düsünüp yatiyom ondanmi acaba allahim kurban oldugum allahim herkezin gönlüne göre versin aminnn...

kızlar gülmyin ama bn de rüyamda iki yumurtadan omlet yapıyodum :))))))))))))))))))))))))))))))siz yumurta deyince kndime çok güldüm millet ne ruyalar görüyoo bnmkine baak

bu topiği yaklaşık 1 yıl önce ben açmıştım.. şimdi hamileyim ve hamile kaldığım ay rüyamda bir bebeğimin olduğunu onu emzirdiğimi görmüştüm.. çok düşünmekten demeyin arkadaşlar ben de çatlama problemi vardı ve uzunca bir süre ovulasyon akıntım olmamıştı eminim ki sürekli takip ederim nisan ayında ovulasyon akıntım oldu ilki azdı ve uzuyordu ikincisi ise baya çoktu ve çeksen 1 metre uzardı:9: ben de bir gün bekledikten sonra eşimle birlikte oldum veeee tutunmuş meleğim:)))

bu topiği yaklaşık 1 yıl önce ben açmıştım.. şimdi hamileyim ve hamile kaldığım ay rüyamda bir bebeğimin olduğunu onu emzirdiğimi görmüştüm.. çok düşünmekten demeyin arkadaşlar ben de çatlama problemi vardı ve uzunca bir süre ovulasyon akıntım olmamıştı eminim ki sürekli takip ederim nisan ayında ovulasyon akıntım oldu ilki azdı ve uzuyordu ikincisi ise baya çoktu ve çeksen 1 metre uzardı:KK9: ben de bir gün bekledikten sonra eşimle birlikte oldum veeee tutunmuş meleğim:)))
rabbim sana bağışlasın ben de çok fena hasta oldum öksürük gırp yataklara düşerim oo derece sonra eşim şifa olsun diye portakal soydu verdi elime için den küçük portakal dilim çıktı kıyamadım yemeye ağladım çok istiyordum bebeğim olmasını ve eşim hamile olmayasın dedi yok be daha bir hafta var dedim reglime dedim oda sen hamilesin diyip hastaneye götürdü en sonun da sonuçları aldıkki hamileyim inanamadık çok sevindik eşimle 3 aylık olana kadar hep erkek bebek gördüm rüyam da bir gece rüyamda altın bilezik taktığımı gördüm rüyam da anlatım her keze kızın olur dediler erkk olcak hep erkk gördüm dedim altın bilezik çıktı kızım oldu

Ilk hamileliğimde yumurta gordum
Bilezik gordum kolumdalardı altın bilezikler
Oglum oldu
Ikincisinde ilişkiden sonra o gece dua ettim okudum uyudum rüyamda beyazlar içinde hiç abisine benzemeyen erkek bir bebek kucağımda irice bişey göğsümü açıp emziriyorum
Yine oglum oldu.
Bu arada ilk oglumu birebir rüyamda gordum bir keresinde de. Aynısı oldu
Ikinci ogluma hamileyken de bire bir gordum sonra hamile olduğumu ögrendim.
Cinsiyeti öğrenene kdr da rüyalar gordum arkadasım masanın ustune altın renginde kolyeler bileklikler sallantılı Küpeler koyuyor bana veriyor bende küpeyi alıyorm sag kulağıma taktım birini digerini takmadan uyandım
Sonra rüyamda birgun pazar yeri gibi bi yerde bir Sürü yeşil sebzeler marul Fln görüyorum
Bir keresinde de taç taktım saçlarıma bir seferinde de mavi satenden bir çarık giydim ayağıma hatta biraz bol geliyordu :)
Birde kırmızı bir elma gordum ısırdım cok tatlıymış TADI.
Bunlar erkek cocuğa delalet diye biliyorum.
;)

Kız cocuğa neler işaret eder acaba başörtüsü etek kolye kız cocuk mudur?

Ilk hamileliğimde yumurta gordum
Bilezik gordum kolumdalardı altın bilezikler
Oglum oldu
Ikincisinde ilişkiden sonra o gece dua ettim okudum uyudum rüyamda beyazlar içinde hiç abisine benzemeyen erkek bir bebek kucağımda irice bişey göğsümü açıp emziriyorum
Yine oglum oldu.
Bu arada ilk oglumu birebir rüyamda gordum bir keresinde de. Aynısı oldu
Ikinci ogluma hamileyken de bire bir gordum sonra hamile olduğumu ögrendim.
Cinsiyeti öğrenene kdr da rüyalar gordum arkadasım masanın ustune altın renginde kolyeler bileklikler sallantılı Küpeler koyuyor bana veriyor bende küpeyi alıyorm sag kulağıma taktım birini digerini takmadan uyandım
Sonra rüyamda birgun pazar yeri gibi bi yerde bir Sürü yeşil sebzeler marul Fln görüyorum
Bir keresinde de taç taktım saçlarıma bir seferinde de mavi satenden bir çarık giydim ayağıma hatta biraz bol geliyordu :)
Birde kırmızı bir elma gordum ısırdım cok tatlıymış TADI.
Bunlar erkek cocuğa delalet diye biliyorum.
:KK66:

Kız cocuğa neler işaret eder acaba başörtüsü etek kolye kız cocuk mudur?
Ben bu gün hamile olmadığımı ögrendim üzgünüm

Merhaba kızlar konunun üzerinden çok gecmis ama belki cevap veren olur bi kaç gundur bende bu konuyu araştırıyordum. Çoğunuz yumurta bilezik demiş ama ben oyle şeyler gormedim gecen hafta bir rüya gordum ama çok etkiledi beni hala etkisini atamadım üzerimden ruyamda kendimi hamile gordum fakat bebek beni tekmeliyordu ve resmen hissettim tekme hissiyle uyandım ve gunduz gormuştum ruyayı. Daha once dış gebelik geçirdim o zamanda tam o hafta bu kadar etkileyen bir ruya gormuştum o zamanda bir erkek bebek gormuştum ama evlatlık alacakmış olarak gordum 2 3 hafta sonra bana hamilesin dediler ne kadarlıl ddm 2 3 haftalık denildi tabi dış gebelik çıktı o ayrı o zamanda 1 2 hafta atamamıştım ruyayı aklımdan buda bi o kadar etkiledi bende 8 aydır bebeğim olsun istiyorum ama ilk defa boyle bir ruya gordum.

Keşke cinsiyetinide yazsaymıştinizzz? Cok merak ettim şuan seneler onceki yorumlar . Dimdi o bebisler kocaman olmustur massallah❤️

Back