psikolojik değil haberci rüyaymışYaklaşık üç beş aydır sürekli hamile görüyorum kendimi psikolojik muhtemelen. İlk defa bu ay denedik dün gece de rüyamda test yapıyorum direkt çift çizgi çıkıyor hayırlısı artık 2 gün geçti günüm 2 gün daha bekleyip test yapayım diyorum.
Tebrikler canım allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin inş.Kızlar dün kan testinde de pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsinsanırım folikasitin etkisi oldu ilk ayda tutmasında
merhaba doktora gtniz mi ultrasonla muane oldunuz mu ?Kızlar dün kan testinde de pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsinsanırım folikasitin etkisi oldu ilk ayda tutmasında
kocaman tebrik ederimSelam kızlar bende ruyamda gördüm sonra
merhaba doktora gtniz mi ultrasonla muane oldunuz mu ?
Bizede yazınHerkese çok teşekkür ederimultrasonla muayeneye yarın gideceğim inşallah sıkıntı çıkmaz.
Canım öncelikle bebegin hayırlı evlat olsun Allah sana bağışlasın inşallahKızlar Merhaba ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama böyle çıktı elim ayağım titreyerek yaptım testi ilk defa bu ay denemistil 3 gün geçince dayanamadim test yaptımkan testini verene kadar emin olamıyorum ama içimde coşkulu bir sevinç var
Güzel haberlerinizi bekliyoruz merak ettimBebe time kullandım canım iki tane ikisi de direkt net iki çizgi çıkarttı yine de güvenemeyip kan testinde yaptırdim orada da değerlerim 1750 üstü çıktı. Birazdan da doktora gideceğiz inşallah sıkıntısız şekilde kese görünürhala olayı idrak edemedim. İlk denemede tutmasını beklemiyordum bana da sürpriz oldu. Bilinçli olarak 2.5 aydır folik asit kullanıyordum Mayıs veya haziran ayında bebis istediğim ıcın onun da etkisi büyük sanırım
Nasıl gördünüz acaba anlatıŕsaniz sevinirizBen gördüm sonrada hamile kaldım Allah Herkese versin
Masallah Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Öyle oluyor bende ilk hamileligimde inanamamıştim şaka gibi 1.2 hafta sonra alışıcaksinCanlar muayene güzel geçti her şey yolunda dedi doktor ve keseyi gördük 0.72 cminşallah sıkıntısız şekilde şu 3 ayı atlatiriz şimdi 2 hafta sonra tekrardan gideceğim. Hala şaka gibi geliyor sanki ben hamile degilmisiz gibi idrak edemedim olayı
Olayın şokunu atayım hemen alışacağım canimMasallah Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Öyle oluyor bende ilk hamileligimde inanamamıştim şaka gibi 1.2 hafta sonra alışıcaksin
Benimde bat 2 olcam buyuk ihtimal ruyalar heveslendiriyor beni yoksa hamile kalcagim yok.Dun aksamki ruyalar yine cocuk ile ilgiliydiOlayın şokunu atayım hemen alışacağım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?