RÜYASINI gördükten sonra hamile olduğunu öğrenenler ?

psikolojik değil haberci rüyaymış

Bugünde rüyamda Başörtü gördüm kıźlar Eşimin elinde ayrı benim elimde ayrı başörtü işliyorduk gördüm .Kız çocuguna işarettir yaziyor.Sonra işlemelerimiz bitince eşim salatalık soyup veriyor yemek içinonunda anlaminda guzel seyler yaziyordu adet 2 gun kaldi ama benim hic umudum yok ruyalarla yaşiyorum hayalleri

Canım öncelikle bebegin hayırlı evlat olsun Allah sana bağışlasın inşallah Acaba hangi marka idrar testi kullandın benimde şuan bu sabah yaptığım idrar testi bu şekilde markası Big Kit one step pregnancy test ama 4 gün önce kan testim negatif çıkmıştı bu nedenle sormak istedim?

Bebe time kullandım canım iki tane ikisi de direkt net iki çizgi çıkarttı yine de güvenemeyip kan testinde yaptırdim orada da değerlerim 1750 üstü çıktı. Birazdan da doktora gideceğiz inşallah sıkıntısız şekilde kese görünür hala olayı idrak edemedim. İlk denemede tutmasını beklemiyordum bana da sürpriz oldu. Bilinçli olarak 2.5 aydır folik asit kullanıyordum Mayıs veya haziran ayında bebis istediğim ıcın onun da etkisi büyük sanırım

Güzel haberlerinizi bekliyoruz merak ettim

Canlar muayene güzel geçti her şey yolunda dedi doktor ve keseyi gördük 0.72 cm inşallah sıkıntısız şekilde şu 3 ayı atlatiriz şimdi 2 hafta sonra tekrardan gideceğim. Hala şaka gibi geliyor sanki ben hamile degilmisiz gibi idrak edemedim olayı

Masallah Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Öyle oluyor bende ilk hamileligimde inanamamıştim şaka gibi 1.2 hafta sonra alışıcaksin

Ben de ciger ayikliyordum zarlarini ama curuk bir kisim vardi ciger de int bakmstm tabirine gebelik diyordu aslnda pek inanmam.int tabirine ama saglksiz gebelik oldu cigerin curuk olmasini ona yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…