Netten anlamına baktinmı hayır olsun inş guzel bir rüya görmüşsün.Ne zaman test yapmayi düşünuyorsnMrb cnm hayır olur inşallah rüyan benim adetim bugünle 2 gün gecikiyor ve rüyamda bugün çok güzel at görüyorum daha sonrada biniyorum bakalım neye çıkacak hayırlısı
Amin inşallahhh canımEvet baktım cnm çok güzel şeyler yazıyor ama bakalım allahtan hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok herkezin gönlüne göre olsun
Hayırlı haberlerle gelirsin insYaklaşık üç beş aydır sürekli hamile görüyorum kendimi psikolojik muhtemelen. İlk defa bu ay denedik dün gece de rüyamda test yapıyorum direkt çift çizgi çıkıyor hayırlısı artık 2 gün geçti günüm 2 gün daha bekleyip test yapayım diyorum.
Amin isteyen herkese nasip etsin AllahHayırlı haberlerle gelirsin ins
Hayır olsun inşallah :)Ben de ilk oğlumu rüyamda görmüştüm.
Oglun olacak adini talha koyacaksin dediler. hic unutmam o sesi .
Bugün de ruyam da test yaptim cift cizgi cikti... sanirim bu seferki rüyalar psikilojik son günlerde sürekli test yaptigim icin normal diye düşünüyorum.
Çok güzelmişBen eşimin hamile olduğunu gördüm ve çok üzüldüm neden ben değil diye ehehe kafayı yedim
Allah razi olsun amin inşAmin insallah
Rabbim sizede bal suratli bir bebek versin insallah.
İnşallah ya kaç gündür bu tarz şeyler görüyorum dualarım kabul olsunÇok güzelmişinşallah tersi çikar sen kalırsın cnm.
Tebriklerrrr çok sevindim ne güzel bir haber .Gözunaydın hamilesin aynı Rüyandaki gibi direj net çift cizgi çıkmışKızlar Merhaba ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama böyle çıktı elim ayağım titreyerek yaptım testi ilk defa bu ay denemistil 3 gün geçince dayanamadim test yaptımkan testini verene kadar emin olamıyorum ama içimde coşkulu bir sevinç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?