• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RÜYASINI gördükten sonra hamile olduğunu öğrenenler ?

Benimde bat 2 olcam buyuk ihtimal ruyalar heveslendiriyor beni yoksa hamile kalcagim yok.Dun aksamki ruyalar yine cocuk ile ilgiliydi 😐
Ben de hep psikolojik diyordum yaklaşık bir yıldır Mayıs ya da haziran ayında kalmayi planlıyordum aylar öncesinden hep rüyalarıma girmeye başladı bir arkadaşım da aylardır bebek istiyordu onu da görüyordum hatta bir gün aradım senin kızın benim oğlum oluyor rüyamda gördüm dedim o gün bana bebek müjdesi verdi ve kızı oluyor 💕 test yapmadan 2 gün önce rüyamda test yapıyorum ve direkt 5 saniye içinde iki kırmızı çizgi görüyorum test yaptığım an da 5 sn içinde direkt çift çizgi oldu demek ki malum olmuş 🙈 hatta eşime anlatınca bu aralar aklında o var ondandir diyordu 😀
 
Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi rüyasını gördükten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar yazarsanız bizede umut olur. 😊
Ben ilk hamileliğimde kaşlarımı alıyordum ona yormuştum çıktı.Bu ayda bebekle ilgili Rüya gördüm. Avucumda beyaz bir yumurta vardı.Bu yumurtayı oğluma pişircekmisim.Birde lohusa bir kadın eşimin kucğına yeni doğmuş bir kız bebek veriyordu hayır olsun inşallah.
Hamilelikten önce eşimle beni kovalayan bir erkek bebek görmüştüm, çok korkmuştum. Bir süre sonra hamileliği öğrendim ve bir erkek emzirdiğimi gördüm.. Sonra da cinsiyetin erkek olduğunu öğrendim :)
 
Hamilelikten önce eşimle beni kovalayan bir erkek bebek görmüştüm, çok korkmuştum. Bir süre sonra hamileliği öğrendim ve bir erkek emzirdiğimi gördüm.. Sonra da cinsiyetin erkek olduğunu öğrendim :)
Ben de hep psikolojik diyordum yaklaşık bir yıldır Mayıs ya da haziran ayında kalmayi planlıyordum aylar öncesinden hep rüyalarıma girmeye başladı bir arkadaşım da aylardır bebek istiyordu onu da görüyordum hatta bir gün aradım senin kızın benim oğlum oluyor rüyamda gördüm dedim o gün bana bebek müjdesi verdi ve kızı oluyor 💕 test yapmadan 2 gün önce rüyamda test yapıyorum ve direkt 5 saniye içinde iki kırmızı çizgi görüyorum test yaptığım an da 5 sn içinde direkt çift çizgi oldu demek ki malum olmuş 🙈 hatta eşime anlatınca bu aralar aklında o var ondandir.
Bizimle paylaştığınız için teşekkur ederim kızlar😚
 
Bu gece yatarken dua ettim allahim varsa yoksa rüyamda bana göster dedim.Sonra biraz sonra saniyelik gözlerim daldı açtim gozleri.😂Rüyamda bir sürü Yeşil çicekli Ağaçlar gördüm.Bugün yada yarın adeti bekliyorm nasip kismet olmasada kismet
 
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 15-20 gün önce evdeki köpeğimin yatakta emeklediğini görmüştüm :)
yataktan düşüyordu, eşimi bir uyandırışım vardı gece aşkmmm kalkkkk bebekkk düştüü diyee :))
sonra biz bu bebek meselesini çok bilinçaltı yaptık deyip yattık :) 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim :)
 
Geçen de rüyamda papatyalı altın bilezik gördüm :KK70:
Dün akşamda yeşillik bir bahçe içinde civcivler:KK45:bende nedense çıkmiyor bu rüyalar
 
Back