• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyasında kuş görüp hamile olduğunu anlayan var mı?

bella mira

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
39
18
18
32
Kızlar Merhaba, sürekli düşünmemeliyim diyorum ama herşeyi yine gebeliğe ve bebeğe yoruyorum bir kaç gün önce rüyamda iki küçük beyaz muhabbet kuşu gördüm bir ağaç dalında konuşuyorlardı ben yakalamaya çalıştığımda gelmek istemediler ama daha sonra benim mavi bir muhabbet kuşum var gerçekte de var o yanlarına gidiyor daha sonda üçü eve geliyor camdan anlamını yorabilecek varsa veya buna benzer rüya görüp daha sonra yaşadıklarını paylaşmak isteyen olursa sevinirim 🤗

Kızlar Merhaba, sürekli düşünmemeliyim diyorum ama herşeyi yine gebeliğe ve bebeğe yoruyorum bir kaç gün önce rüyamda iki küçük beyaz muhabbet kuşu gördüm bir ağaç dalında konuşuyorlardı ben yakalamaya çalıştığımda gelmek istemediler ama daha sonra benim mavi bir muhabbet kuşum var gerçekte de var o yanlarına gidiyor daha sonda üçü eve geliyor camdan anlamını yorabilecek varsa veya buna benzer rüya görüp daha sonra yaşadıklarını paylaşmak isteyen olursa sevinirim 🤗
Ben 4. Gün gecikmede rüyamda eşimi görmüştüm elinde test vardı pozitif gözüküyordu bana veriyordu.

Tabii sadece rüyaya bağlamadım bende diğer belirtiler de vardı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte istediğiniz sonucu alırsınız 🌸

Back