- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi En buyuk kk
Eskisi kadar olmadığını düşünüyorum.Artık sevmiyor mu sizi dedimkocanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskisi kadar olmadığını düşünüyorum.Artık sevmiyor mu sizi dedimkocanız.
Kizlar guncelleme yapayim bugun tekrar sohbet ettik biraz. Burdaki taktiklerden hareketle guzel giyindim flortoz davranmaya calistim kucuk iltifatlar ettim yakin oturdum vs vs. Ruyalardan bahsettim hatta uzun sure. o da kucukken gordugu ruyalari anlatti. Tatli derin bir sohbet oldu bir sure.
Ama sonra konu hindistanda yasadigi sure boyunca avrupali olmasinin ona sagladigi guzel kadinlarla cikma, yakisikli bulunma avantajina geldi nedense, ve sevgililerinden birinden ayrilmasini anlatti bi sekilde. Kiz ucuncu ayda mi ne, askim bir sene sonra bilmemkimin dugunune gidelim mi demis, o da birden paniklemis, konuyu bi yerden sonra "ben avrupaliyim diye hintli kizlar bana hastaydi" ile "ben ciddi iliski sevmiyorum yeaaa" arasinda bir noktaya getirdi yani bunu tabi entelce ve kibarca soyledi ama hani bunu hissettim nedense. Ve bana bu anlattiklari cok itici geldi, hatta bir ara sey dedi "fransada cikamayacagim guzellikte kizlar hindistanda beyazim diye benimle.cikiyordu super bisey". Neden bilmiyorum ama boyle bir gecmisi olmasini ve bu sekilde durustce anlatmasini cok itici ve sacma buldum hayalimde kurdugum adamla ilgisi kalmadi birden. Diyor ki "hindistanda batuili bir ekrkek olmak sanki beyaz atli bir prends olmak gibi, iyi bir yasam saglayan konumundasin"'. Nedense sanki ben onunla sirf fransiz diye ilgilenecekmisim gibi bir dusuncesi varmis gibi hissettim bu cok uzun konusmamizdan. Oysaki alakasi yok, benim sevgililerim hep afrikali fasli burkina fasolu filandi. Ben de bir anda "ne sacma degil mi, oysaki evlilik en cok kadina zarar veriyor, kurtulusumuz olarak lanse edilen sey yani erkek milleti, yarali parmaga isemez" minvalinde konusmalar yaptim. Cunku sinirlendim yani. Ne munasabet erkeklere bu kadar anlamlar yukluyoruz.
Bir de cogu zaman bana hic gercek bir ilgi gostermedigini fark ettim yani hani utaniyor cekiniuyoyor degil ilgisi yok yani benim ona davranislarim cok tatli, cok sevecen, cok iltifatkar ama onun oyle degil, kuru kuru bisey anlatma pesinde. Buna once uzuldum biraz "of yine mi gol degil beee" tarzinda sonra dedim ki bir anda kendime "sen bu cocuktan cok daha akilli ve entelsin ustelik fiziksel olarak ona on basarsin, super bi kizsin en buyuk kk, su an cidden kafanda algiladigin bu reddedilmenin acisini mi cekicen??" Sonra uzulmemeye karar verdim ve dedim ki "ya ben artik boyle seylere uzulmicem cunku onlar kim yani?". Iste boyle sevgili kk.
Hindistan muhabbetine çok anlam yükleme bence çünkü gerçekten çok çok tuhaf geliyor. Sırf beyaz tenliyim fiziksel olarak onlardan biraz farklıyım diye kaldığım süre boyunca her gün bisürü kişiyle foto çekilmiştim ben de. hakikaten durumu garipsediğinden anlatmıştır. Burada kendini üstün görme durumu yok bence.
normalde hislerini söyle kurtul derdim ama bence bu çocuğa normal arkadaş modunda yaklaşsan o adım atacakmış gibi doğdu içime.
![]()
![]()
Umarım bu dusuncen hep devam eder.
Konunun geneline yorum yapacak olursam;;Benim görüşüme göre insanin ergenligi nasıl geçmişse kendisini hep öyle görüyor.
Bizim iş yerinde çok bakımlı bir terazi erkeği çalışıyor. Manken gibi çocuk-sporcu da. Ama devamlı göbeğinin çıktığını, kilo aldigini falan söyler. 'acaba ergenlik yıllarinda kilolu muydu?' diye düşündüğüm çok olmuştu ki geçenlerde bir anisini anlattı. Uzun yıllar boyu piknik tüpü gibi kısa ve sismanmis. Birden boy atmış falan. Ama (bence) hala o zamanlardan kalma bir ozguvensizlik taşıyor içinde.
Benim konuştuğum kişinin de çok güzel dalgalı saçları var. Ama asla uzatmaz. Azıcık dalgalansin utanır, çok kötü göründüğünü söyler falan. Mesela ben eminim ki o ergenken birileri 'curly curly' diye dalga geçmişler. Çünkü benim sevgi dolu curly demem ona igneligici demişim gibi geliyor. Rahatsız oluyor...
Sende de ergenlik yıllarinda hem okulda hem sosyal hayatta böyle zorbaliklar yasamişsin . O yaşlarda çoğu şeyi icsellestiririz, ve etkisinden kurtulamamissin bence.
17 yasinda arkadaş olsaydık bana çok havalı gelirdin valla :)) ben mektup arkadaşıyla 'hello Emma. My name is yengenc. İ have black eye and black hair' yazip beş kişiden yardım alıp çevirirken , vapurla adaya gittim diye kendimi özgür kiz zannederken sen bir başina belcikaya gidip ne ortamlar görmüşsün. Kesinlikle çok havalı bir arkadaşım olurdun :))
Sen kendinde göremiyorsun ama seni azicik tanıyan birilerine göre bile pek çok harika tarafın var.
Mesela sesin güzel :) sırf sesi guzel diye bir yaz aşkım olmuştuharika bir özellik kesinlikle. Sesi güzel arkadaslar ortamın en havalı kişilerdir. İçki masasında, kampta ateş başında, araba yolculuklarında,kinada her ortamda bülbül gibi şakır,ortamı güzelleştirir.
Mesela anadili gibi konuştuğun diller var. Bu da harika bir şey. Ben yıllardır kendimi yırtıyorum hala flört edecek İngilizceden iki tık ileriye gecemedim.
Gecen benim adama 'yok yaaa mesajlasmayi sevmiyorum,sen hariç' yazmak isterken except yerine even demişim, olmuş 'yok yaa mesajlasmayi sevmiyorum,senle bile'
![]()
bunu da tee ne zaman eski konuşmaları okurken farkettim, duzeltemedim de :)
Sonraaa içinde yaşadığın için sana çok havalı gelmiyor ama bir mülteci kampında avukatsin. Bu çok havalı bir şey. Benim şirketimde de nice avukat çalışıyor, 'kroyum emme para bende' modunda bir adamın ağzından çıkan her lafı emir kabul ediyorlar. Kesinlikle körelecekleri ,tekdüze ve basit bir işi yapıyorlar. Oysa insan ne hayallerle hukuk okuyor..
Yani sen kariyer olarak çoğu insandan çok çok daha iyi bir noktadasin
Ayrıca iyi bir dinleyicisin
Guzel resim yapıyorsun
Akillisin...
Ve daha bir sürü şey
Umarım bir gün kendine zorba arkadaşlarinin değil normal arkadaşlarının baktığı gözle bakabilirsin ^^
Rüya meselesine gelirsek: bir yengeç,bir balık...onlar rüyalar aleminde yaşamak için var:) ben de hep romantik rüyalar görürüm. Ama neticede rüyadır. Çok da etkisinde kalmamak lazım
Belki de ruhun doyuramadigi romantizm ihtiyacını böyle hayal aleminden karşılamaya calisiyordur![]()
konu sahibiyle evlenesim geldi yalnız keşke hetero olmasaydım![]()
en başka eski ilişkileri anlatarak başlandığı için böyle şeyler de anlatıyor duygusallık yok henüz.
Sendeki heyecanın azalması iyi oldu biraz daha rahat hareket edersin ama arkadaşlık konuşmaları gibi olmasa keşke böyle ya![]()
Ya ben birini begenince takinti yapiyorum resmen fiksleniyorum aklimdan atamiyorum ama KIMSE ICIN DEGMEZMIS anacim NE TAKINTI YAPICAM YA O BENI TAKSIN CEKEMEYEN ANTEN TAKSIN diyorum arkadas. Beni begenen bana gelsin yaklassin ben kimsenin pesinde kosamam artik hahayt!!!!![]()
Anladım. O zaman senin tepkin yerinde olmuş hatta yerinde olsam ‘seni kim napsın ‘ tavrını abartırdım o konuşmanın devamında:) bir de anlattığından anladığım kadarıyla genelde o daha çok konuşan konumda. Bence sen de biraz anlatan taraf olursan sana vereceği cevaplardan tavrını daha iyi değerlendirirsinYaaa oyle bir his verdi ki bana sanki hani Avrupali diye herkes onun pasaportunun pesinde, Avrupali diye yakisikli bulunuyor bilmem ne. Yani senin tipini bilmen ne edeyim ayrica al pasaportunu bilmem nerene sok diyesim geldi. Yani benim ona olan cekimim tamamen Akrep burcu olmasiyla konusmalarinin derinligiyle akilli olmasiyla filan alakaliydi yoksa yani bana ne.
Yani belki de dediginiz gibi kendini ustun gormemistir sadece durum tespiti yapmistir vs ama, bana gecirdigi his nasildi biliyor musunuz, hani bazi erkekler olur ve sey der ya "Abiiiii 30larindaki butun kadinlar evlilik pesinde yeaaaa kizla normal cikamiyorsun hemen evlenmek istiyor yeeeaaa" gibi seyler soylerler. Aynen o hissi verdi bana. Asiri irite oldum, hani "ne munasebet ya seni kim ne yapsin" gibi bir agresiflik geldi bir anda bunyeme.
Ama belki de bu konulardaki hassasiyetimden oturu olabilir veya yanlis da anlamis olabilirim erk*k milletine karsi olan onyargimla![]()
Kizlar guncelleme yapayim bugun tekrar sohbet ettik biraz. Burdaki taktiklerden hareketle guzel giyindim flortoz davranmaya calistim kucuk iltifatlar ettim yakin oturdum vs vs. Ruyalardan bahsettim hatta uzun sure. o da kucukken gordugu ruyalari anlatti. Tatli derin bir sohbet oldu bir sure.
Ama sonra konu hindistanda yasadigi sure boyunca avrupali olmasinin ona sagladigi guzel kadinlarla cikma, yakisikli bulunma avantajina geldi nedense, ve sevgililerinden birinden ayrilmasini anlatti bi sekilde. Kiz ucuncu ayda mi ne, askim bir sene sonra bilmemkimin dugunune gidelim mi demis, o da birden paniklemis, konuyu bi yerden sonra "ben avrupaliyim diye hintli kizlar bana hastaydi" ile "ben ciddi iliski sevmiyorum yeaaa" arasinda bir noktaya getirdi yani bunu tabi entelce ve kibarca soyledi ama hani bunu hissettim nedense. Ve bana bu anlattiklari cok itici geldi, hatta bir ara sey dedi "fransada cikamayacagim guzellikte kizlar hindistanda beyazim diye benimle.cikiyordu super bisey". Neden bilmiyorum ama boyle bir gecmisi olmasini ve bu sekilde durustce anlatmasini cok itici ve sacma buldum hayalimde kurdugum adamla ilgisi kalmadi birden. Diyor ki "hindistanda batuili bir ekrkek olmak sanki beyaz atli bir prends olmak gibi, iyi bir yasam saglayan konumundasin"'. Nedense sanki ben onunla sirf fransiz diye ilgilenecekmisim gibi bir dusuncesi varmis gibi hissettim bu cok uzun konusmamizdan. Oysaki alakasi yok, benim sevgililerim hep afrikali fasli burkina fasolu filandi. Ben de bir anda "ne sacma degil mi, oysaki evlilik en cok kadina zarar veriyor, kurtulusumuz olarak lanse edilen sey yani erkek milleti, yarali parmaga isemez" minvalinde konusmalar yaptim. Cunku sinirlendim yani. Ne munasabet erkeklere bu kadar anlamlar yukluyoruz.
Bir de cogu zaman bana hic gercek bir ilgi gostermedigini fark ettim yani hani utaniyor cekiniuyoyor degil ilgisi yok yani benim ona davranislarim cok tatli, cok sevecen, cok iltifatkar ama onun oyle degil, kuru kuru bisey anlatma pesinde. Buna once uzuldum biraz "of yine mi gol degil beee" tarzinda sonra dedim ki bir anda kendime "sen bu cocuktan cok daha akilli ve entelsin ustelik fiziksel olarak ona on basarsin, super bi kizsin en buyuk kk, su an cidden kafanda algiladigin bu reddedilmenin acisini mi cekicen??" Sonra uzulmemeye karar verdim ve dedim ki "ya ben artik boyle seylere uzulmicem cunku onlar kim yani?". Iste boyle sevgili kk.
Guney dogu asyadan bildiriyorum, beyaz erkekler ile beraber olunca statu sahibi oldugunu dusunen kadinlar malesef ki gercek. O yuzden beyaz erkekler hemen hedef haline geliyor. Bir de kulturleri geregi aninda erkegin boyundurugu altina girebiliyorlar, ilimli ve uyumlular o yuzden buradaki cevrede gordugum irklar arasi evlilikler 95% beyaz erkek - asyali kadin seklinde. Bizzat avrupali erkek bir is arkadasimin, Hintli bir esi var. Size neden bunlari anlatti bilemem ama Hindistan'dan ozguven patlamasi ile dondugune eminim :)
Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok buyuk oldugundan, uzak bir odasi, kendine ait bir banyosu oldugundan ve bazi saatleri tamamen yalniz gecirdigimizden cok ic ice degiliz bir mesafemiz var. Ama her aksam beraber yemek yapip yiyoruz, sohbet ediyoruz, yuruyus yapiyoruz, film izliyoruz. Bu beyle dusunce yapilarimiz, sevdigimiz podcastler, kitaplar, filmler cok uyusuyor. Yani bu kadar kafaca uyustugum insan azdir. Aramizda hicbir sey olmadi. Bir gece sarhos olup birbirimize genel olarak hayatimizi ve cinsel problemlerimizi ve eski asklaromizi anlattik, orada sanki cok ilginc bir bag kurduk gibi geldi ve sanki hislerim karsilikli gibi de geldi... ama gerisi yok. Is arkadasim ve misafirim oldugu icin cekiniyorum asla belli etmiyorum hislerimi sadece bazen gomlegin cok guzel bu soyledigin cok akillica filan diye iltifat ediyorum. Ama benim isyerinde herkese davranisim boyle, herkese her dakika iltifat eden biriyim. Hislerim belli oluyor mu bilmiyorum. O ise bana pek iltifat etmiyor. Bir kere cok nazik bir insansin dedi. Bir kere istemsiz cok cirkinim dedim, ne diyorsun diye guldu. Dogumgunumde is arkadaslarimla bir sey icecektik beni ektiler, yanima gelip uzuldun mu diye sordu. Sakalarima guldugu oluyor. Bunlar aslinda normal insan davranisi. Yani benden hoslansa belli ederdi sanirim.
Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...
Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?
Deliha 2 film sahnesi geldi aklımaOhhoğğ bekar olacağım, hoşlaşabileceğim bi misafirim evimde kalacak... Minnak minnak yürürdüm yani hiç affetmezdim. Hele bi de öbüşmeli rüya görmüşüm "Aha işaret buğğğ" da der kıyın kıyın yamacına yanaşırdım. Şöyle biraz gülümseyerek "Ne güzel anlaşıyoruz di miğğ" deseniz ne der acaba?
e tamam hintliler beyazlara bayılıyo olsun. adamın az zekası olsa başka bir beyaza o kızın onu rahatlıkla bırakabileceğini de düşünmesi lazım. dünyada tek beyaz bu fransız değil ki?
hadi ya vay be, uzucu bir durummusburada bir.hindistanli bir kiz arkadasim var, o da aynisini soyledi. Onun poposunu kaldirmistir bizim salaklar dedi. Yalniz erkekler neden boyle ya. Bana da mesela birtakim afrikali erkekler yaklasiyor beyazim diye ve iki gun sonra butun hesaplari odeyen, sinirsiz borc veren bir konuma gecmem bekleniyor ama ben bunu hic "of erkekler bana hasta" diye yorumlamadim yani, aksine kendimi kenyadaki plajlara seks turizmine giden yetmis yasinda alman teyzeler gibi hissettim, sanki param olmasa pasaportum olmasa ben bir hicmisim gibi, enayiymisim gibi hissettim (ustelik sandiklari gibi bir param ve pasapportum da yok hehehe) hani bu ragbet gorme deneyimi aksine ozguvenimi baya dusurdu, bu erkeklere ne oluyor cidden, nasil her seyden ozguven artisi yasayabiliyorlar?
Hoslandigim adam evimde kalacak ve ben belli etmicemAdamin hayatinda biri yoksa yurume kos ya.. hayat kisa, sevmek sevilmek cok guzel bisey
![]()
Adamda herhangı bir istek olsa zaten hissettırır size.Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok buyuk oldugundan, uzak bir odasi, kendine ait bir banyosu oldugundan ve bazi saatleri tamamen yalniz gecirdigimizden cok ic ice degiliz bir mesafemiz var. Ama her aksam beraber yemek yapip yiyoruz, sohbet ediyoruz, yuruyus yapiyoruz, film izliyoruz. Bu beyle dusunce yapilarimiz, sevdigimiz podcastler, kitaplar, filmler cok uyusuyor. Yani bu kadar kafaca uyustugum insan azdir. Aramizda hicbir sey olmadi. Bir gece sarhos olup birbirimize genel olarak hayatimizi ve cinsel problemlerimizi ve eski asklaromizi anlattik, orada sanki cok ilginc bir bag kurduk gibi geldi ve sanki hislerim karsilikli gibi de geldi... ama gerisi yok. Is arkadasim ve misafirim oldugu icin cekiniyorum asla belli etmiyorum hislerimi sadece bazen gomlegin cok guzel bu soyledigin cok akillica filan diye iltifat ediyorum. Ama benim isyerinde herkese davranisim boyle, herkese her dakika iltifat eden biriyim. Hislerim belli oluyor mu bilmiyorum. O ise bana pek iltifat etmiyor. Bir kere cok nazik bir insansin dedi. Bir kere istemsiz cok cirkinim dedim, ne diyorsun diye guldu. Dogumgunumde is arkadaslarimla bir sey icecektik beni ektiler, yanima gelip uzuldun mu diye sordu. Sakalarima guldugu oluyor. Bunlar aslinda normal insan davranisi. Yani benden hoslansa belli ederdi sanirim.
Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...
Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?