Rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm (Yok Böyle Bir Acı)

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Bugün ağlayarak uyandım saat 6 gibi resmen nefes alamıyordum elim ayağım titriyordu ne kadar korktum tahmin bile edemezsiniz...

Rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm yoktu ya artık hayatımda yoktu resmen yazarken bile burnum sızlayıp sızlayıp geliyor... Allahım ne kadar kötü bir rüyaydı hala etkisindeyim... Hemen onu aradım uyandırdım ama nasıl ağlıyorum konuşurken korkma ben iyim kıyamam uyu falan dedi ama ben bir daha uyuyabilirmiyim...

Sürekli arayıp duruyorum bugün de nasılsın iymisin diye paronayak oldum resmen başına bir iş gelecek bir şey olacak diye... Rüya tabirinde ömrünü uzatmışsınız yazıyor inşallah öyledir rabbim uzun ömürler versin.

Allahım gerçeğini yaşatmasın bir gün hepimiz ölecez belki ama düşünmesi bile canımı yakıyor... Onun hayatımda artık olmadığını rüyada bile olsa yaşamak çok kötüydü... Aklımdan çıkmıyor yani ciddi anlamda başına bir şey gelmesinden korkuyorum rüyanın etkisinden sanırım...

Sadece paylaşmak istedim teşekkürler okuduğunuz için...

Korkacak bir şey yok merak etme bunların hepsi bilinçaltımızdaki korkularımız acaba böyle olursa ya şu başıma gelirse ya da bir şeyden etkilenmiş olabilirsiniz.. Düşünmemeye çalış

Ben kötü bir rüya gördüğümde henen musluğu açar akan suya anlatirim
Kötü bişey olacaksa o suyla akip gider gibi gelir. Bi çeşit kendi kendini rahatlatma.
Birde sadaka veririm.
İnancini bilemem ama abdest alip dua etmeyi de öneririm.
Ciddi bi rahatlama sağlıyor.
Hepimizi oluyo zaman zaman fazla düşünmemeye çalışın

Aynısını ben görmüştüm, o nasıl acı nasıl çaresizlikdi ya, çok iyi anlıyorum :))

Boyle seyler ruyada gercekten daha da aci oluyor. Allah sevdiklerimizin yoklugunu gostermesin.

Bu arada omru uzamis canim icin ferah olsun

İnançlı biriyseniz eğer, gördüğümüz rüyaları (iyi ya da kötü) anlatmak iyi değil diye biliyorum bilginiz olsun (: Böyle rüyalar gördükten sonra 3 kere soluna tükür ve akan suya bunu anlat derler genelde, bende rahatlamak için yapıyorum bunu şahsen. Ve rüyada olsa insanın gerçekten canı acıyor biliyorum , ne diyelim Allah bir daha göstermesin İnşallah :KK39:

onu sevıyormusun?
eskı esım ölse hıc uzulmem

annemın oldugunu gormustum ruyamda butun dızlerımın bagı cozulmustu :KK43:

Sevmezmiyim çok hemde rabbim acısını göstermesin... ama ölse üzülmeyeceğim insanlar var tabii sizin eski eşiniz gibi

allahu alem ama olu gorulenin omru uzun olurmus derler... allaha sıgının boyle ruyalardan uyanınca...
bide kaybetmekten korkuyosun belliki gerçi kim sevgilisini kaybetmekten korkmaz ki...

Ben kötü bir rüya gördüğümde henen musluğu açar akan suya anlatirim
Kötü bişey olacaksa o suyla akip gider gibi gelir. Bi çeşit kendi kendini rahatlatma.
Birde sadaka veririm.
İnancini bilemem ama abdest alip dua etmeyi de öneririm.
Ciddi bi rahatlama sağlıyor.
Hepimizi oluyo zaman zaman fazla düşünmemeye çalışın

Akşam abdest alayım bende şükür namazı kılıcam işten sonra vallaha Allahım korusun

kaybetme korkunuz var büyük ihtimalle.

Beni terk edecek korkusu yok da çok fazla seviyorum kaybetme korkusu ölüm le alakalı var tabii haberler de falan görüyorum mesela sevenleri ölüm ayırıyor başlarına bir şey geliyor ya bende çok korkarım başına bir iş gelecek falan diye

İnançlı biriyseniz eğer, gördüğümüz rüyaları (iyi ya da kötü) anlatmak iyi değil diye biliyorum bilginiz olsun :-) Böyle rüyalar gördükten sonra 3 kere soluna tükür ve akan suya bunu anlat derler genelde, bende rahatlamak için yapıyorum bunu şahsen. Ve rüyada olsa insanın gerçekten canı acıyor biliyorum , ne diyelim Allah bir daha göstermesin İnşallah :KK39:
sin İnşallah :KK39:[/QUOTE]

Valla ben anlattım hep annemgile falan burayada yazdım ama tükürmedim sağa sola aklıma gelmedi bile korkudan Amin inşallah Allah korusun

Yorumlar için çok teşekkür ederim rabbim esirgesin inşallah tüm sevenleri ayırmasın

allahu alem ama olu gorulenin omru uzun olurmus derler... allaha sıgının boyle ruyalardan uyanınca...
bide kaybetmekten korkuyosun belliki gerçi kim sevgilisini kaybetmekten korkmaz ki...

Ömrü uzun olsun inşallah... Aynen kim korkmaz sevdiğini kaybetmekten... rabbim esirgesin

Bugün ağlayarak uyandım saat 6 gibi resmen nefes alamıyordum elim ayağım titriyordu ne kadar korktum tahmin bile edemezsiniz...

Rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm yoktu ya artık hayatımda yoktu resmen yazarken bile burnum sızlayıp sızlayıp geliyor... Allahım ne kadar kötü bir rüyaydı hala etkisindeyim... Hemen onu aradım uyandırdım ama nasıl ağlıyorum konuşurken korkma ben iyim kıyamam uyu falan dedi ama ben bir daha uyuyabilirmiyim...

Sürekli arayıp duruyorum bugün de nasılsın iymisin diye paronayak oldum resmen başına bir iş gelecek bir şey olacak diye... Rüya tabirinde ömrünü uzatmışsınız yazıyor inşallah öyledir rabbim uzun ömürler versin.

Allahım gerçeğini yaşatmasın bir gün hepimiz ölecez belki ama düşünmesi bile canımı yakıyor... Onun hayatımda artık olmadığını rüyada bile olsa yaşamak çok kötüydü... Aklımdan çıkmıyor yani ciddi anlamda başına bir şey gelmesinden korkuyorum rüyanın etkisinden sanırım...

Sadece paylaşmak istedim teşekkürler okuduğunuz için...

Ya kıyamam okurken gözlerim yaşardı resmen
Bence ömrünü uzatmışsın. Kötü düşünme.
Ama rüyada da olsa çok kötü bir şeydir tahmin edebiliyorum :(

Ya kıyamam okurken gözlerim yaşardı resmen
Bence ömrünü uzatmışsın. Kötü düşünme.
Ama rüyada da olsa çok kötü bir şeydir tahmin edebiliyorum :KK43:

Teşekkür ederimmm Hayırlara çıksın inşallah uzun ömürler olsun

Back
X