Ruyamda seninle evleniyodum yataktan sicradim korktum diyen eski sevgili ?

Agzinin payini vermissin iyi olmus.
Zaten boyle evlilikten korkanlar bir zahmet evlenmesin

Bence bir daha hic gorusme
Vakit kaybi

o eveleyip gevelemiş, sen de ağzının payını vermişsin. Onun açısından kötü bir durum. böyle bir rüya görmüş dahi olsa anlatması saçma

Yaa yıl olmuş 2018 hala eski sevgilinin 'ruyamda gördüm' mesajına inanıyor musunuz?
Adam konusmak istemis mesaj atmış. Fazla da sizi şımartmak istemediği için hayali rüyasını böyle sonlandırmış. Çünkü 'sen beyaz gelinlikle beni öpüyordun,çok güzeldin' falan gibi bir hayali rüya anlatsa ve siz soğuk bir tepki verseniz adam durduk yere ezik bir konuma düşecekti. Bu hayali ruyasiyla hem size yazmaya bahanesi oldu, hem evlilik konusunu yokladi hem de evlenmeyi isteyip reddedilen ezik erkek profiline girmemis oldu.
Ayrıca geçtiğimiz yıllarda sizinle evlenmek isteyip şimdi evlilikten soğuması Cook normal değil mi? Ben de yıllar yıllar once- gencecikken:) biriyle gerçekten evlenmeyi düşünüyordum, adam evlilik manyağiydi-icten içe bana empoze ediyordu kendi fikirlerini-kendi hayallerini bizim hayalimizmis gibi kurmami sağlıyordu. Sonra bir sebepten ayrıldım, simdi gerçekten sukrediyorum ayrıldığıma. Hayatımın baharinda-daha kendi basıma hayatımı yasayamamisken univeriste bittiği gibi evlenecekmisim az kalsın adamla . Şükur ayrılmışim, en azından yalnız ve özgürüm. Aşkımdan ölmezsem otuzuma kadar evlenmeyi de düşünmüyorum. Sevgiliniz de bu kafadan sanırım.
He deyin geçin,düşünmeye degmez

Icim rahatladi biraz cunku kendimi kotu hissettim öyle diyince cok bozuldum durup dururken yataktan sicradim cok korkunctu diyince bu arada 24 yaşinda bu insan 17 degil
Daha 17, 17, 17ymiş
Gerçi ben 17 yaşımda da flörtün ustasıydım
Seni özlemiş işte ne yapsın ama sevgili olursanız yine emek vermeyecek, aynı çocukça işlere devam edecek

Agzinin payini vermissin iyi olmus.
Zaten boyle evlilikten korkanlar bir zahmet evlenmesin

Bence bir daha hic gorusme
Vakit kaybi

o eveleyip gevelemiş, sen de ağzının payını vermişsin. Onun açısından kötü bir durum. böyle bir rüya görmüş dahi olsa anlatması saçma

Icim rahatladi biraz cunku kendimi kotu hissettim öyle diyince cok bozuldum durup dururken yataktan sicradim cok korkunctu diyince bu arada 24 yaşinda bu insan 17 degil
24 de çok küçük bir yaş aslında.. İnsan büyüdükçe anlıyor. hele erkekler için çok küçük bir yaş. O yaşlarda bu kafayla evlenmesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…