- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Allah bilir ama bana planlı bir "rüya" gibi geldi :) uyduruyor gibi sanki. "Benimle evlilik gibi bir düşüncen varsa hani hiç düşünme." İmajı çiziyor saçma sapan. Herhalde o bunu sana bir şekilde söylemek istiyordu, bir yol düşündü aklına da bu geldi. Neyin egosu, ne yaşıyor bilemedim.. Bence bu konuşmayı sebep edip uzaklaşın
Ne ucuz numara
Laf sokmak için o kadar senaryo yazmış aciz
Kendini naza çekiyor güya :/ ne kadar gereksiz. Yani erkek adamsın, yakışıyor mu hiçInanin hastaneye yattiginda gecmis olsun muhabbetinden baska kendi kendime bi konu acmadim bi mesaj atmadim bi kac kez konusmayo kestim kendisi özur diledi tekrar konusmak icin engelleyip engelimi kaldirip dogum gunumu kutlayan oydu bugunde kendi kendine bunu anlatti ve evlenmiycem dedi sasirdim ve bozuldum acikcasi onunla evlenme planim da yoktu ki :)
bu kadar ısrarla karsı cıkmanın sonu evlilik olacak gibi duruyor, o enerjiyi alıyorum sizden. ilerde cocuklarınıza bu tatlı hikayeyi anlatırken beni de anın
Ay evlilik korkusu olan bir ana kuzusu daha geciniz vakit ayirdiginiza degmez bide boyle ucuz numaralara basvuruyor yalacilikk cok gelismis kendince akilli saniyor sanirsam
Bi tarafı açıkta kalmış demek ki :) Bir daha da görüşleyim bence. Ayrıldıktan sonra seviyesizleşen erkeklerden belli.
Hos degil soyledikleri cok korkunctu ayni evdeydij vs nasi bi anlayistir o kadar korkuyosa iliski falan kurmasin otursun bi basinaSevgiliykende evlilik delisiydi kendisi sözde tabi . Numara yaptigi aklima gelseydi farkli yaklasirdim aklimca şaka yapiyo ama kendiisini belli etti . Cok yüz vermisim
katılıyorum tamamen .Allah bilir ama bana planlı bir "rüya" gibi geldi :) uyduruyor gibi sanki. "Benimle evlilik gibi bir düşüncen varsa hani hiç düşünme." İmajı çiziyor saçma sapan. Herhalde o bunu sana bir şekilde söylemek istiyordu, bir yol düşündü aklına da bu geldi. Neyin egosu, ne yaşıyor bilemedim.. Bence bu konuşmayı sebep edip uzaklaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?