Rüya Yorumları Rüyamda Nişanlımı Eski Eşi İle Gördüm

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
kızlar günaydın...

ben normalde pazar günleri çok geç saatlere kadar uyurum ama bu pazar sabah 5 te uyandım. Bunun nedeni ise rüyam dı. Evet rüyamda nişanlımı eski eşiyle birlikte gördüm.
önce beni onunla aynı evde kalması için ikna etmeye çalışıyordu. sonra nasıl oldu anlamadım onları aynı evde kalmaya başladılar. Sonrasında onların evinin önünde nişanlımın annesi fenalaştı bayıldı ben bağırdım kolonya getirin diye kız yarı çıplak çıktı. ben nişanlıma dedim ne oluyor orda bilmiyormusun ne oluyor dedi gülerek. sonra sokakta ben ona aynı odada mı yatıyorsunuz diye sordum kız da yanındaydı elini tutuyordu ve tabii ki aynı odada yatıyoruz dedi. öyle bir uyandım ki sanki boğuyorlar beni. böyle birşey daha önce hiç hissetmemiştim. Eğer anlam verebilen veya yorum yapabilen yapmak isteyen varsa lütfen yapsın. Kafam çok karıştı. Bugün nişanlım gelecek ben bu rüyadan sonra ona nasıl bakacağım nasıl öpeceğim. OFFFF

ay deli kız
çok güldüm rüyana
cnm etkisinde kalmışım bende nişanlıyken rüyamda eşimle eski eşini görürdüm
evlendim atrık görmüyorum çok şükür
bilinç altı rüyalar derler ya ondan seninkiside fazla düşüünme biten bitmiştir
ama biz kadınlar dururmuyuz hiç

ya tamam bilinç altı ama gerçekten çok çok korktum
öyle bir sarılmışlardı ki sanki birbirlerini çok özlemişler gibi zaten kapıyı kapattılar annesi bayıldı hemen yarı çıplak çıktılar
of hala sinirim çok çok bozuk
resmen midem bulanıyor ve gözümün önünden gitmiyor.

sonuçta rüya cnm korkman normal
düşüncesi bile kötü sen yoksa hala nişanlının aklı eskieşini düşündüğünü mü zannediyorsun eminimki değildir
bende böle rüyalar gördüğüm için seni iyi anlıyorum

canım benim evet düşüncesi bile çok çok kötü
ben ilk defa beni bu kadar sarsabilecek etkileyecek bir rüya gördüm bu konuyla ilgili.
bir de ne bileyim kadınların altıncı hissi falan.
yani aslında ben onun gerçek olma ihtimalini düşünüyorum
yani umarım olmamıştır olmaz da.

ay sende gerçek olma ihtimalimi nişanlına güvenmen lazım cnm
neden boşanmışlar peki çok özel olmazsa

bikere rüyamda eşimle kavga etmişim anneme gitmişim
aradan bir ay geçio eşim beni almaya gelmiyor
sonra ben gidiyorum evime kapıyı eski eşiyle kocişim açıyor ve eski eşi hamile çıldırmıştım nasıl ağlıyorum rüyada kalbimin acıdığını hissetmiştim
sonra uyandım resmen kalbim sıkışmıştı.çok ağladım çok eşimede anlattım gülüyor deli ..allaha şükürler olsun çok mutluyuz şeytani rüyalar bunlar şeytan gösteriyor ..

ay sende gerçek olma ihtimalimi nişanlına güvenmen lazım cnm
neden boşanmışlar peki çok özel olmazsa

ya ayrılma nedenleri kız evine pek bağlı değilmiş yani çok fazla boşluyormuş nişanlımı... yani çok fazla anlatasım yok açıkçası bu rüyadan sonra ama gerçekten ayrılma sebepleri çok güçlü... yani kız bunu çok ihmal etmiş 2 yıl falan... her konuda ama... yani çalışmıyormuş ama yinede evde yemek olmuyormuş, evi temizlemiyormuş bir de çok agresifmiş yani her kavgada çok bağırıyormuş ortalığı yıkıyormuş falan yani... garip bir insanmış....

güveniyorum ama böyle rüyalar olunca da ne bileyim ya

ay tatlım ben de aynı şekilde uyandım... boğuluyorum zannettim... kalbim sıkıştı... çok afedersin içim dışıma çıktı yani stresten.... doğrudur ama şeytan gösteriyordur içimize kurt düşsün diye....

kötü gerçekten boşver takma kafana nişanlınada bu konuyu bahsetmeki oda üzülmesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…