• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyamda görsem inanmazdım ama aldatıldımmm

Ayril demek cok kolay, yazdiklarin bunun simdilik cok zor oldugunu ifade ediyor.
Ben iki kisinin arasinda olup biteni degerlendirebilirim ancak, ayril-ayrilma demek haddime degil.
Yorumuma gelince, beni en cok sasirtan esinin piskinligi oldu kendisi icin cok siradan
bir durum haline gelmis. Seni tehtid etmeye kesinlikle hakki yok, alttan aldigin sürece ezilirsin
alttan alma derken hir gür cikar demiyorum sadece senin de Güclü ve bi gururunun oldugunu bilmeli
nasil olsa gidemez birakamaz beni diyen erkekler tehlikelidir.
Allah sabir versin, bebislerine odaklan..

lalem bak aklin yolu bir hepimiz ayni fikirdeyizzz o piskinse sen gururlu ol ve bebislerini dusun allah yardimcin olsun

Ya arkadaslar siz nasil allahin verdigi bi bebek icin neden yaptin yada kesken yapmasaydin diyebiliyorsunuz?günah degilmi ya. Allahin bi bildigi varki vermis o cani.

Esin senin zayif olan durumunu bldigi icin geri adim atmamis onun gozunde sen ona muhtacsin ve ondan ayrilamazsin tamamen bu durumdan yararlanmaya calismis. Durumun cok aci hele de hamilesin suan boyle bir konuyla hamile basinla hatta tek basina mucadele ediyorsun. Allah yardimcin olsun. Esine vicdan versin bolbol.

peki nasıl atlattın canım ya inan ben dünden beri şoktayım gözümü her kapadığımda o yazılar geliyor gözümün önüne içim yanıyo resmen beni en iyi sen anlarsın şuu saat oldu eve bile gelmedi gelip bi özür zahmetinde bile bulunmadıı eve gelince ne yapıcam ne diycem nasıl davranıcam hiç bilmiyorum şuann
Önce canım şunu söyleyeyim ben bu olayi yasamadan önce eşime cok güveniyodum tıpkı senin gibi asla beni yariyolda bırakmaz diye düşünüyordum ailemide hep arkamda sanıyodum eşim beni aldattigini ögrendikten sonra eşime koşulsuz güvenmeyi biraktim ailem ise yani babam ise kizim cocuklari bırakirsan gel dedi burdanda anladım ki benim arkamda duran bi ailem yokmus bunun üstüne düşündümki benim allahtan baska kimsem yokmuş
Şöyle bir silkelendim dedimki benim bisey yapmam gerekiyo esim aciktan okumama izin vermiyodu önce gidip kaydimi yaptidim ve karar verdim ben bi gün kendi ayaklarim üstünde durup kimseye boyun eymicem
Çocuklarima sarilip allaha sıgındım
Kocana gelince onu karşina alip sakin kavga etme sinirini belli etme ama böyle cok üzgün yikilmiş gibi dur artik onu sevmedigini düşünsün ve seni kaybetmekten korksun senin bu dalgin halin icin senin icin endiselensin evin icinde ruh gibi gez böyle tepkisiz bitmiş gibi eger zaten senin icin endiselenmeye baslarsa özür dilemesede olanlari unutturmaya kendini affettirmeye calisir en azindan affettirmeye calismasi ve pisman olmasi icindeki sızıyı birazcik hafifletir ama yinede tedbirli ol senin eşini sen bilirsin böyle yapinca tepkisi ne olur düsûn tart öyle uygula ve son olarak tatlim karnindaki yavrunu düsün ve toparlanmaya caliş unutma öldürmeyen acı seni dahada güclendirir

Ya arkadaslar siz nasil allahin verdigi bi bebek icin neden yaptin yada kesken yapmasaydin diyebiliyorsunuz?günah degilmi ya. Allahin bi bildigi varki vermis o cani.

ben oyle bisi yazdim mi hatirlamiorum ama yanlis anlamissin sanirim.....kaza ile fala olsa tamam allahin verdigi canin hesabini kimse sormaz.....ama bi kac kez sallantiya ayrilmaya kadar gitmis bi iliski war ortada keske bir cocukla yetinseydin demek istemisizdir.....simdi yanliz 2 cocuklu bi anne biri kucaginda biri karninda ve wurdumduymaz bi adam....allah buyuk gunaha girmeyelim ama eger hamile olmasa temizlikcilik bile yapar bir kizina bakar krese werir onu haketmeyen adama ve aileye boyun egmezdi......bi de burdan bak kimse hesap soramaz allaha tatlim biz sadece fikirlerimizi paylasioruz

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm bende arkadaşların fikirlerine katılıyorum.önce mesleğini eline al birde psikiyatrdan sağlam raporu al sonrada tekmeyi bas şerefsize....

ben oyle bisi yazdim mi hatirlamiorum ama yanlis anlamissin sanirim.....kaza ile fala olsa tamam allahin verdigi canin hesabini kimse sormaz.....ama bi kac kez sallantiya ayrilmaya kadar gitmis bi iliski war ortada keske bir cocukla yetinseydin demek istemisizdir.....simdi yanliz 2 cocuklu bi anne biri kucaginda biri karninda ve wurdumduymaz bi adam....allah buyuk gunaha girmeyelim ama eger hamile olmasa temizlikcilik bile yapar bir kizina bakar krese werir onu haketmeyen adama ve aileye boyun egmezdi......bi de burdan bak kimse hesap soramaz allaha tatlim biz sadece fikirlerimizi paylasioruz

Tabiki fikirlerimizi paylasacaz tartisacaz dertlesecez gülecez o yüzden hepimiz burdayiz. Senin dediklerinde dogru iki cocukla yanliz olmak cok zordur ben ama yinede keske yapmasayin olmasaydi laflara karsiyim sonucda hayat bu basina ne gelecegini bilemesin. Dörtdörtlük bi evliligin olur esin kaybedersin yada cok mutluyken hata yapar terkeder. Bu konuda belki hamile oldugum icin biraz hassas olabilirim:)

kuzum noldu gece geldimi kocan olacak o adam... yada aradımı seni hiç... ayy hiç mi bişe yapmıyo bu adam yaa...

En çok güvendiklerimiz değil mi zaten bizim hayatımızın ortasına edenler.

Bende güvendim benimde başıma geldi.
Ki bu adam ailesini karşısına alan bir adam benim için.

O da çok büyük bir kavga sonrası "kafam çok karışıktı, sen beni kovdun, kendimi nereye attığımı bilemedim,kimsem yoktu,arkadaşlarıma uydum şeytana uydum o ortamda bulundum dedi.
Kovdum evet keşkede bir daha eve almasaymışım ama kapının önünde yattı

Bunların hiç biri bir başka kadınla yazışmaya,aynı ortamda olmaya,aldatmaya bahane değil.

Bende babama bile güvenmediğimden boşanamadım.
Çünkü oğlumla beraber sıfırdan başlamak arkamda baba yokken zordu(annede babaya muhtaç)

Pişman mı? pişman
Yerin dibine sokup sokup çıkarıyomuyum? evet
İstersem boşanabilceğimi biliyomu? evet
güveniyormuyum? hayır

Hayatta yapmaz demeyin sakın!

(Genel anlamda her kadının başına gelmiş veya gelicek olay gözle,lafla,yazışmayla,bedensel,zihinsel her türlü art niyet barındıran hareket aldatmaktır.)

Artık zinada suç değil nede olsa
Vayy milletime vayy devletime vayy halime.

İçinin yandığıyla kalırsında hiç bir su söndürmez yangınını bil istedim.

Canım madem boşanmamak için bu kadar nedenin vardı, neden yüzledin bu adamı?

kuzum noldu gece geldimi kocan olacak o adam... yada aradımı seni hiç... ayy hiç mi bişe yapmıyo bu adam yaa...

yok canım ne geldi nede aradı sabah aradı oda ben pskologdan randevu almıştım onun için kendisini
aramışlar pskologumuz bugün izinli lale hanım yarın gelsin diye onun telefonu vardı hastanede
şimdi düşünüyorum birde bunu dillendirip aleyhime kullanmasın diye keşke duymasaydı daha iyiydi
oda hastaneden aradıklarını söledi aradı dedi pskologdan randevu almışsın ertelemişler yarın gidecekmişsin dedi
bende tamam dedim baktım kapadı nasılsın çocuğum nasıl falan veya neden gidiyorsun pskoloğa diye hiç sormadı
bile

Lalem cok üzüldüm senin icin:( ne olur cocugun icin sakin olmaya calis inanki o karnindaki yavruyu üzmeye degmez. Cok aci cekiyorsundur simdi ama güclü ol sen bi annesin ve herseyi basarabilirsin. Ben sana ne ayril ne kal diyebilirim cünkü bu senin hayatin. Biraz sakinlesdikten sonra sen sor kendine nasil bir hayat istiyorsun kocanla barisinca güvene bilecekmisin mutlu olabilecekmisin diye. daha genc bi kadinsin ve bir koca ömür var önünde. Tabiki cocuk olunca böyle bi karar vermek daha zor oluyor insan kendini degil cocugunu düsünüyor ama inanki esler mutlu olmayinca cocuklar bunu hisedip cok üzülüyorlar. Benim annem cocuklari icin ayrilmadi ama ben diyorum keske ayrilsaydi bizim ve onun icin en iyisi olurdu ha babam bize karsi dörtdörtlül olmasina ragmen bunlaru diyorum.

Esin gelince onunla sakin bi sekilde konus ne hissetiklerini anlat üzüntünü anlat. Neden böyle birseyi yaptigini anlamaya calis evliliginde ne eksik oldugunu sor. O hatali olmasina ragmen onu suclayarak konusma cünkü cogu erkrkler suclu olsalarda bunu ģöstermezler. Benim esim mesela ona suclu olmasina ragmen kizinca inat edip konusmaz yada evi terkeder ama sakin konusdummu bi iki gözyasi hemen yumusar.

Ayrilmaya karar verirsen saglam rapor al doktordan en önemlisi öncelikle o sonra elinden geldigi kadar para toplamaya calis altinlarin varsa iyice sakla. Haklarini arastir kesin devlet zor durumda olan kadinlara yardim ediyordur. Hata ben olsam avukata gidip sorustururdum.

Kendini ezdirme kimseye senin ailen yaninda degil diye sen sahipsiz degilsin. Senin cocuklarin var ve allah var yukarda. Üzülünce kizina saril ve allah dua et.

Biliyorum cok yazdim affedin beni.
sağol miramm desteğin için ama ortada konuşulacak bi adam yok maalesef dün sabahtan beri kayıppp
En çok güvendiklerimiz değil mi zaten bizim hayatımızın ortasına edenler.

Bende güvendim benimde başıma geldi.
Ki bu adam ailesini karşısına alan bir adam benim için.

O da çok büyük bir kavga sonrası "kafam çok karışıktı, sen beni kovdun, kendimi nereye attığımı bilemedim,kimsem yoktu,arkadaşlarıma uydum şeytana uydum o ortamda bulundum dedi.
Kovdum evet keşkede bir daha eve almasaymışım ama kapının önünde yattı

Bunların hiç biri bir başka kadınla yazışmaya,aynı ortamda olmaya,aldatmaya bahane değil.

Bende babama bile güvenmediğimden boşanamadım.
Çünkü oğlumla beraber sıfırdan başlamak arkamda baba yokken zordu(annede babaya muhtaç)

Pişman mı? pişman
Yerin dibine sokup sokup çıkarıyomuyum? evet
İstersem boşanabilceğimi biliyomu? evet
güveniyormuyum? hayır

Hayatta yapmaz demeyin sakın!

(Genel anlamda her kadının başına gelmiş veya gelicek olay gözle,lafla,yazışmayla,bedensel,zihinsel her türlü art niyet barındıran hareket aldatmaktır.)

Artık zinada suç değil nede olsa
Vayy milletime vayy devletime vayy halime.

İçinin yandığıyla kalırsında hiç bir su söndürmez yangınını bil istedim.
evet haklısın içim yanıyo düşündükçe çılgına dönüyorum ama elimdende hiç bişey gelmiyor beni en çok üzende bu zaten
neden nasıl niçin demekten beynim uyuştu artık ama tek bir gerçek varki ben bunları hiçç haketmedimm
Canım madem boşanmamak için bu kadar nedenin vardı, neden yüzledin bu adamı?
affet beni ama anlamadım canımm

lalem bebeğin için sakin ol öncelikle msj attım özelden

yaaa birde neye üzüldüm çok biliyormusun bunları yapmasına rağmen ne pişmanlık ne bi özür hiç bişey yapmadı ya
bu nasıl bi yüzsüzlük allahım ben bu adamı tanıyamadımmı acaba 4 yıldırr iğreniyorum şu an ondan
ben ona güvenip telefonuna intenet sayfalarına falan bakmadım ya bugüne kadar allah bilir daha neler yaptıda benim gibi
safınn haberi yokkk

sen üste çıkma diye o alttan almıyor seni deniyor neye ne kadar dayanabileceğini ölçüyor. karnında ve yanında bebeğinle bir yere gidemeyeceğini de biliyor. gerçekçi olmak lazım ne boşanabilirsin ne de o evden çıkabilirsin, o yüzden ben bu evden gidemesem de sana dünyayı dar ederim olayını adama yaşatman lazım konuşarak erkekler adam olmaz konuşma o yokmuş gibi davran. çok iğrenç bir adamla evlisin istediğim gibi olmazsan seni aldatırım ne demek ya erkeğinde namusu var herkes kendi için taşır namusunu sen iyi bir insansın diye mi namuslu sen geçimsiz olursan yatmadık kadın bırakmıcak mı. iyi 20 yıl sonra sen hala çıtırken o yaşlandığında iyi sevişemezse sen de onu aldat. kocanın mantığıyla insan yolunu şaşırır aklını başına alsın.

Takıldığım nokta şu, tamam sizin için rapor alınmış falan filan ama anlaşıldığı üzre adamın da psikolojik sıkıntıları var. Siz bakamayacaksınız çocuklarınıza da o ne kadar bakabilecek?

Psikoloğa gitmek her zaman çocuk bakamayacak seviyede olmak anlamına gelmez ki ya da psikoloğa hiç gitmemek çocuk bakmaya psikoloğa giden birinden daha yatkın olunduğu anlamına gelmez ki.

sen üste çıkma diye o alttan almıyor seni deniyor neye ne kadar dayanabileceğini ölçüyor. karnında ve yanında bebeğinle bir yere gidemeyeceğini de biliyor. gerçekçi olmak lazım ne boşanabilirsin ne de o evden çıkabilirsin, o yüzden ben bu evden gidemesem de sana dünyayı dar ederim olayını adama yaşatman lazım konuşarak erkekler adam olmaz konuşma o yokmuş gibi davran. çok iğrenç bir adamla evlisin istediğim gibi olmazsan seni aldatırım ne demek ya erkeğinde namusu var herkes kendi için taşır namusunu sen iyi bir insansın diye mi namuslu sen geçimsiz olursan yatmadık kadın bırakmıcak mı. iyi 20 yıl sonra sen hala çıtırken o yaşlandığında iyi sevişemezse sen de onu aldat. kocanın mantığıyla insan yolunu şaşırır aklını başına alsın.

evet canım bana savunmasını öle yaptı adam ayağını denk al yaptıgıma ses çıkarma yoksa daha
ilerisinide yaparım adama dünyayı dar edecemde canım ortada adam yok dün sabahtan beri kayıp
maalesef evet ben huzursuzluk geçimsizlik falan yaparsam hemen başka kadınların yanında alacakmış demekki soluğuu
insan azıcık yaptığından utanır adamda yokk buu
hep bana bi arkadaşının sevgilisine ev açtığını birde çocuklarının olduğunu adamın bi gün karısının
yanında bi gün sevgilisinin yanında olduğunu anlatır dururdu şimdi kendi kendime diyorumki acaba
kendidemi böle şeyler planlıyordu ağzımı arıyordu nasıl olsa maddı durumu iyi kendinin ee dışardada kadın çok
nasıl olsaa

Takıldığım nokta şu, tamam sizin için rapor alınmış falan filan ama anlaşıldığı üzre adamın da psikolojik sıkıntıları var. Siz bakamayacaksınız çocuklarınıza da o ne kadar bakabilecek?

Psikoloğa gitmek her zaman çocuk bakamayacak seviyede olmak anlamına gelmez ki ya da psikoloğa hiç gitmemek çocuk bakmaya psikoloğa giden birinden daha yatkın olunduğu anlamına gelmez ki.

işte bunları kullanıyor bana karşı ben 2 3 ay pskıyatride yattım diye ruh saglıgı yerinde değil raporu almış tanıdıkları vasıtasıyla
avukatla polisle geldi kapıya kızımı aldı ee benim burada kimsem olmadığını ben çalışırsam çocuğu teyzeme bırakacağımı
onunda yaşlı olduğunu çocuğa bakamayacağını kendinin evde kızkardeşi annesi falan olduğunu kızımın
orada daha rahat edecegını falan söyleyip ifade vermiş karakolda polislerde gelip aldı çocuğu velayet görülene kadar babasında
kalacak diye ama eminimki mahekmedede 10 tane avukat tutup yine alırdı çocuguu

cnm eşin gelirse eğer birlikte yatma konuşma (sakın cinsellik yaşama burnu sürtülsün) , tek kelime etme. ama görevlerini yap. yemekti, bulaşıktı, çamaşırdı. çünkü bunların yapmazsan kavga çıkarabilir ve üste çıkar. surat asma ama konuşmada. üzgün bir tavır takın . geldiğinde konuyu hiç açma. Bir süre böyle devam et bakalım ne yapacak. eğer böyle yapmazsan hemen kabullendi bana mecbur der.

evet ayrılamayabilirsin ama evde böyle yapıp ona huzur vermemekte senin elinde yani :)

işte bunları kullanıyor bana karşı ben 2 3 ay pskıyatride yattım diye ruh saglıgı yerinde değil raporu almış tanıdıkları vasıtasıyla
avukatla polisle geldi kapıya kızımı aldı ee benim burada kimsem olmadığını ben çalışırsam çocuğu teyzeme bırakacağımı
onunda yaşlı olduğunu çocuğa bakamayacağını kendinin evde kızkardeşi annesi falan olduğunu kızımın
orada daha rahat edecegını falan söyleyip ifade vermiş karakolda polislerde gelip aldı çocuğu velayet görülene kadar babasında
kalacak diye ama eminimki mahekmedede 10 tane avukat tutup yine alırdı çocuguu

Anladım :(

Back