Rüya Yorumları Rüyamda Dişlerim Kırılmıştı.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Dişle ilgili rüyaların çirkin olduğunu biliyorum. Hamileyim ve bebeğimle ilgili endişe ettim. Rüyamda aynaya bakıyordum. İki ön dişim yoktu. Sonra iyice yaklaşıp baktım. Ön dişlerimden biri var biri yok. Bir tanesi duruyormuş diyorum ama duran dişimde hafif kırılmış bir oyuk olmuş. Ama ben pek önemsemiyorum hamilelikten kırılmıştır yaptırırım diyorum. Tekrar ağzımı açıp aynaya bakıyorum. Dişlerim çok düzensiz gözüküyor hem altta hem üstte dişlerimin arası açılmış. Ama sadece tek ön dişim yoktu. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Dişle ilgili rüyaların çirkin olduğunu biliyorum. Hamileyim ve bebeğimle ilgili endişe ettim. Rüyamda aynaya bakıyordum. İki ön dişim yoktu. Sonra iyice yaklaşıp baktım. Ön dişlerimden biri var biri yok. Bir tanesi duruyormuş diyorum ama duran dişimde hafif kırılmış bir oyuk olmuş. Ama ben pek önemsemiyorum hamilelikten kırılmıştır yaptırırım diyorum. Tekrar ağzımı açıp aynaya bakıyorum. Dişlerim çok düzensiz gözüküyor hem altta hem üstte dişlerimin arası açılmış. Ama sadece tek ön dişim yoktu. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Hayırdır inşallah canım. Ben de dişlerimin kırıldığı, döküldüğü rüyalar çok görürürüm.

Hayır olsun inşallah. Tabirlerde pek hoş şeyler yazmıyor ama inşallah öylesine bir rüyadır.

Evet tabirlere bakarsan öyle. Aldırış etme. Başıma kötü bir iş gelmedi şükür. Rüyayı takip etmek lazım. Tüya günlüğü ile. O zaman bizim için anlamını buluruz.

diş kırıldığını aynada görmek nasıldır bilemiyorum ama nezaman dişlerimin düştüğü, kırıldığı,döküldüğü hissi yaşasam ağzımda rüyadayken;
çok üzücü şeyler yaşadım.
belki bu farklıdır. inşallah senin için hayırlı ve güzel farklı bir anlama çıkar.
en doğrusunu Allah bilir.

Back
X