• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları ruyama yorum lütfen. ..

hayallergercekolsa

Rabbim, tüm bekleyişlerimizi Hayirla sonlandir...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
1.293
864
158
32
Merhaba kızlar
Oncelikle ben 19 aylik evli ve ilk aydan beri cocuk isteyen biriyim ve suan eşimle hic bi sorunumuz olmadigi halde hamile degilim kalamiyorum malesef..
Ruyama gelince hastanedeyim anneannem hastaladigi icin hastaneye gelmisiz yanima 4-5 yaslarinda sari sacli saclari beline kadar üstünde beyaz bi elbise olan kiz yanima yaklasiyo sag elimi tutup gozlerini kapiyo ve bana sen cocugunun olmasini cok istiyosun diyo bende peki olcak mi diyorum para verirsen bana söylerim diyo cebimdeki 2 buçuk tl kadar bi parayi ona veriyorum ve iki hafta hasta olma diyo bana tekrar soruyorum cocugum olacak mi gulumsuyo ve ayni cevabi veriyo iki hafta hasta olma diyo el salliyip birden yok oluyo sizce bu rüya ne demek kusura bakmayın biraz uzun oldu lutfen yorumlaya bilen varsa bekliyorum. .
Simdiden tesekkurler. .

Unuttuğun ve yerine getirmediğin bir adağın varsa derhal o adağı yerine getirmelisin.Bu rüya yol gösterici bir rüya bence yerine getirdikten kısa zaman sonra hamile kalabilirsin.Yüksek hissiyatımda bunu söylüyor...
Cok sagol canim ama hatırlamıyorum ki :( varmiydi adaklarim genelde hamile kalim şöyle yapıcam boyle yapicam gibi

Canim senden para cikmasi sikintilarindan kurtulamak anlamuna gelir.hayirlisiyla tez zamanda hamile haberini alalim Insallah
Ayy inşallah ya en kisa zamanda olur cok sagol yorum için canım insallah yarın biseyler yapicam bu konuyla ilgili

Back
X