• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyaları Gerçek Olan Var mı ?

Benim de rüyalarım ciddi anlamda gerçek çıkıyor ve bazen korkuyorum... Hem de 7 yaşımda başladı gerçek çıkan rüyalarım...7 yaşındayken ailecek şehirdışına geziye gidecektik. Bir gece önce rüyamda trafik kazası geçirdiğimizi gördüm, rüyamda araba paramparçaydı. Korktum ve aileme rüyamı anlatarak "gitmeyelim" diye yalvardım, ağladım.. Ama küçük olduğum için bana inanmadılar ve maalesef yola çıktık. Çok büyük bir trafik kazası geçirdik, ölümden döndüm.. 3 ay tedavi gördüm. Ve o günden hatıra bana ömür boyu taşıyacağım belirgin bir yara izi kaldı...

Buna benzer zaman içinde pek çok rüyam gerçek çıktı olumlu ya da olumsuz olsun farketmez.. Rüyamda gördüğüm herşeyi birebir yaşıyorum resmen. Pek çok rüya var anlatmak istediğim, ama uzatmayayım ve en son gördüğüm rüya örneklerinden vereyim: 2 ay önce bir tanıdığımın rüyamda vefat ettiğini görmüştüm ve rüyamda çok üzülüyordum. Uyandığımda "hayırdır inşallah" dedim, ve ertesi gece o kişinin ölüm haberini aldım.. Geçen gün de uzun zamandır görmediğim bir tanıdığımı rüyamda gördüm. O kişi aklımda bile yoktu oysa.. Uyandığımda "ne alaka bu insanı gördüm" diye düşünürken, o insan aynı gün bana facebooktan arkadaşlık isteği gönderdi... Bunun gibi çok ama çok var, artık rüyalarımdan korkar oldum..

Son düzenleme:
benimde genelde rüyalarım cıkar.cok büyük olaylar dışında genelde günlük olayları daha fazla görüyordum özellikle lisede.
artık eskisi gibi görmüyorum ama gördüğüm zamanda gün içinde mutlaka yaşarım.aklımdan hic olmayacak biri gectiği an mutlaka birşey olur hakkında bir haber bana gelir.bazen ürkütücü olabiliyor ama ya

merhaba arkadaslarr ahh bi bilincalti kitabi bulamadim internetee hic bi seyy yokk.benim ruyalarim genelde esrarengizdir ama olamiyacak sekilde degil ben evrensel goruyorum yilda uc dort sefer felan degisik ruyalarim var .bir ay oncee cehennem yolcusuydum bana bir sans verdilerr vee cennete gitmeye hazirlandimm o sirada uyandimm:)) ve ben bu ruyalardan korkuyorumm yanii gercekten anlatilamaz seyler gordum coguu cok guzeldi o ruyaayi gormek cennete gitmek gibiydi vee dedem dediki herkimseye gorunmez boyle ruyalar bana suya anlatmami soyled kimseye anlatmamam lazimmis!! ben normal hayatima devam ediyorum ama normal hayatta iken ble beni uzen insanlarin basina biseyler geliyor yada ben baskasini siirle uzdumse benim basima geliyor vee neden geldigini biliyorummm benimle ayni duygulari paylasan varmi?

merhaba arkadaslarr ahh bi bilincalti kitabi bulamadim internetee hic bi seyy yokk.benim ruyalarim genelde esrarengizdir ama olamiyacak sekilde degil ben evrensel goruyorum yilda uc dort sefer felan degisik ruyalarim var .bir ay oncee cehennem yolcusuydum bana bir sans verdilerr vee cennete gitmeye hazirlandimm o sirada uyandimm:)) ve ben bu ruyalardan korkuyorumm yanii gercekten anlatilamaz seyler gordum coguu cok guzeldi o ruyaayi gormek cennete gitmek gibiydi vee dedem dediki herkimseye gorunmez boyle ruyalar bana suya anlatmami soyled kimseye anlatmamam lazimmis!! ben normal hayatima devam ediyorum ama normal hayatta iken ble beni uzen insanlarin basina biseyler geliyor yada ben baskasini siirle uzdumse benim basima geliyor vee neden geldigini biliyorummm benimle ayni duygulari paylasan varmi?

Evet tüm dünya seninle aynı duyguları paylaşıyor. ;)
Çünkü dünyanın kuralı böyle, üzen insan üzülür. Eğer haksız yere üzmüşse tabi. ;)
Birini incitirsek bizim başımıza bi haller gelir, başkası bizi üzerse de başkasına bi haller olur. Normal bunlar.

ne yazıkki bende de var bu.. neyazıkki diyorum çünkü hiç hayra rüya görmedim ve hep çıktı.. buyüzden uyku düzenim alt üst oldu.. şimdi günde 3-4 saat uyusam şükrediyorum :(

Hiç araştıran soran soruşturan olmadı mı neden bazı insanların rüyaları gerçek olurmuş. Ben de eskiden daha çok yaşardım rüyalarımda gördüklerimi bu yıl azaldı sadece günlük olayları görüyorum. Önceden çok kilit ve büyük olayları görebiliyordum. Hatta üniversitede bir sınavım çok iyi geçmişti 90 gibi bekliyorum rüyamda kağımda 71 yazıyordu ve gerçekte de sınav sonucu açıklanınca kağıdın aynı yerinde 71 yazıyordu yani 71 almışım.
Şimdilerde günlük olayları görüyorum daha çok. Mesela çok alakasız bir arkadaşımın nişanı varmış. Çalıştığım yerdekilere söyledim bununla ilgili bir haber gelecek diye; oğlu askere gitmiş. Yine çok alakasız birini gördüm cenaze töreni vardı; duydum işten çıkmış. Ya da rüyamda iş yerinden biriyle tartışıyorum, bunun gerçek olacağını hissediyorum öbür gün o noktaya gelince rüyamı hatırlıyorum ve geri çekiyorum kendimi gibi…peki neden yaşar bazıları rüyalarını çok merak ediyorum.

benımde 6.hislerim çok kuvvetlidir,rüyalarımın çoğu da çıkar zaten,bazen görmesem daha iyi diyorum çünkü kötü olaylar da görüyorum

bendede bazen şöyle bişey oluyor, rüya değilde, gerçekte... mesela şuraya gitsem şöyle şöyle olsa gibi bir takım hayaller kuruyorum, sonra hayal ettiğim şey oluyor.. galiba bi şekilde dua etmiş oluyorum diye düşünüyorum.

Malesef benimde ruyalarim cikar.malesef diyorum cunki iyi yada kotuyu onceden bilmek istemiyorum.engel olamiyorum cunki...ölen tanidiklari basina ani bisi gelcek insanlari.hamile kalanlari bosananlari herseyi goruyorum.ama uzun vadede cikar benimkii 6 ay 1 yil 2 senee gibii

Back
X