Ben çok inanırım ve bu güzel birşey diye biliyorum..Abdala malum olur derler bilir misiniz. Burdaki 'abdal' ifadesine dikkat çok değerli bir anlamı var.Geçen haftalarda sürekli ama sürekli birine tırın çarptığını görüyordum. Ailemi de uyardım hatta dikkatli olun diye. Sonra dün duydum ki dershaneden bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş tır çarpmış ve durumu ağırmış. Anneme anlattım, bazı rüyalar özeldir belki de tesadüftür bilemeyiz dedi. Çok kafama takmak istemedim ama bi soru işareti oluştu. Normalde de hiç inanmam böyle şeylere.
ne yazikki rüyalar haberci olabiliyor. Ben 2 sene önce bir ruya gördüm 2 kardeşim var onlardan biri aşağı düşüyordu ve ben kardeşim diyerek agliyarak uyandim 3 gün sonra benden küçük olan kardeşim anı kalp krizinden vefat ettiGeçen haftalarda sürekli ama sürekli birine tırın çarptığını görüyordum. Ailemi de uyardım hatta dikkatli olun diye. Sonra dün duydum ki dershaneden bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş tır çarpmış ve durumu ağırmış. Anneme anlattım, bazı rüyalar özeldir belki de tesadüftür bilemeyiz dedi. Çok kafama takmak istemedim ama bi soru işareti oluştu. Normalde de hiç inanmam böyle şeylere.
Evet benim de bazen gördüğüm rüyalar çıkar özellikle de birinin öldüğünü görürsem, ama pek üstünde durmamak lazım diye düşünüyorum ben erdim mi bana malum oluyor felan gibi düşüncelere kapılmamak lazım, herkeste olabilecek bir şey diye düşünmek lazım bence. Ben çok duyuyorum rüyası çıkan birilerini bence bu da Allahin verdiği bir imtihan.Geçen haftalarda sürekli ama sürekli birine tırın çarptığını görüyordum. Ailemi de uyardım hatta dikkatli olun diye. Sonra dün duydum ki dershaneden bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş tır çarpmış ve durumu ağırmış. Anneme anlattım, bazı rüyalar özeldir belki de tesadüftür bilemeyiz dedi. Çok kafama takmak istemedim ama bi soru işareti oluştu. Normalde de hiç inanmam böyle şeylere.
Hiç bilmiyorumBen çok inanırım ve bu güzel birşey diye biliyorum..Abdala malum olur derler bilir misiniz. Burdaki 'abdal' ifadesine dikkat çok değerli bir anlamı var.
Allah rahmet eylesinne yazikki rüyalar haberci olabiliyor. Ben 2 sene önce bir ruya gördüm 2 kardeşim var onlardan biri aşağı düşüyordu ve ben kardeşim diyerek agliyarak uyandim 3 gün sonra benden küçük olan kardeşim anı kalp krizinden vefat etti
Teşekkürler sağolunAnnem ne zaman birini rüyasında sıkıntılı görse arar hal hatır sorar. Rüyamda gördüm demez.
Yıllar içinde biliyor kendini rüyası çıkıyor. Üzerinde de özellikle durmaz. Aramasının sebebi 'belki bir sıkıntıları var bizim yapabileceğimiz birşey var mıdır?'
Bu bana iyi hissettirmezdi mesela, uyurken rahatlayıp gevşemeliyim. Başkalarının sıkıntılarını görmek istemezdim.
Bir kere de ben görmüştüm sıkıntılı bir rüya kehribar gözlü siyah bir kediyi ensesinden tutup kapı dışarı ediyorlardı. Kedi mahzundu, bende üzülüyordum.
Ertesi gün beklenmedik bir anda beni nemesisi belleyen bal gözlü bir tanıdık mücbir sebeplerle uzaklaştı çevremden. Güzel bir şeye dönüştü rüya zira çok bunalmıştım. O yüzden bilinçaltımızın bilinçdışı bağlantıları olduğuna inanıyorum.
Ama rüyayı günlük hayatla çok ilişkilendirmek doğru değil.
Rüyadan hareketle bir yere varılmaz.
Varandan da uzak durmak gerek.
Bu rüyanız da gerçekleşene kadar bir anlam ifade etmiyordu.
Hepsine aynı gözle bakın.
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun.
boyle seylere dediginiz ruyalar aslinda bize cok sey anlatir Peygamber efendimizede ilk vahiy ruya seklinde geldi benimde tek inandigim ruya aslinda gordugum ruyalarda genelde cikar aglarsam aglarim gulersem gulerim hem sınamışımdirGeçen haftalarda sürekli ama sürekli birine tırın çarptığını görüyordum. Ailemi de uyardım hatta dikkatli olun diye. Sonra dün duydum ki dershaneden bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş tır çarpmış ve durumu ağırmış. Anneme anlattım, bazı rüyalar özeldir belki de tesadüftür bilemeyiz dedi. Çok kafama takmak istemedim ama bi soru işareti oluştu. Normalde de hiç inanmam böyle şeylere.
Rüyayla amel olmaz ama bazı rüyalar habercidir, bir rüyam sonrası rüyamda gördüğüm ilçede sel felaketi oldu, bir rüyam sonrası deprem oldu, bir rüyamda bir devlet adamı öldü, bir rüyamda akrabam gideceği yeri kiminle gideceğini söyledi, 2 gün sonra o akrabamı eşim görmüş falanca kişiyle X şehrine gidiyorum muneye selam söyle demiş, tanıdıklarımdan biri ölecekse bir gece evvel rüyama gelip vedalaşır, her insanın haberci rüyası olur mutlaka.bazı rüyalar özeldir belki de tesadüftür bilemeyiz dedi. Çok kafama takmak istemedim ama bi soru işareti oluştu. Normalde de hiç inanmam böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?