Rüyada Gördüğüm Telefon Numarasını Aramalımıyım ?

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.951
598
rüyamda eşim beni aldatıyrdu ama eşim farklı bi insandı.
aldattığı kızın nosuna kadar gördüm numarayı ararmıydınız siz olsanız ?
YADA ARAMALImıyım ?
sabahtan dır düşünüyorum ve acayip ağlayacak gibiydim kalktığımda o kadar gerçekçiydi ki
çok kötü şeyler yaşadım rüyamda ve rüyalara da inanırım bir akıl verir misiniz ?

Bence bir ara ne olacak merak ettim ben de ama sırf merak geçsin diye .. kuruntu yapma ama kesinlikle :34:sanmıyorum ki gerçek olsun :1:

rüyamda eşim beni aldatıyrdu ama eşim farklı bi insandı.
aldattığı kızın nosuna kadar gördüm numarayı ararmıydınız siz olsanız ?
YADA ARAMALImıyım ?
sabahtan dır düşünüyorum ve acayip ağlayacak gibiydim kalktığımda o kadar gerçekçiydi ki
çok kötü şeyler yaşadım rüyamda ve rüyalara da inanırım bir akıl verir misiniz ?

belliki aramadan rahat edemiceksin..ama şöyle de bi durum var diyelim aradın kadın çıktı ki dünyada 2 cins olduğuna göre kadın çıkma ihtimali %50..bu durumda kadına ne diceksin nasıl emin olucaksın

ya aslında kalkınca bir akraba bir tanıdık gibi geldi o adam
kızın adı kübraydıııııııııııı liseye gidiyormuş ezmer gözleri maviydi ben balkondan bakıyordum o aşağıdan eşimi çağrıyordu :5:

numarayı telefonuna yazarken gördüm ne tuhaftırki eşimin yüzünü görmüyorum ama aldatılan benim

noyu aramakta ciddimiyim :5: insan ın rüyaları genelde anlamlı çıkarsa evet :1: düşünceiyim:1:

ama biri birini aldatıyor ve ben tanıyorum kesin . . . ..

eşim keisnlikle diyor delimisin diyor bekarken çıktığım olmadı diyor eşimden de şüphelenmiyorum dediğim gibi adam farklı bir yüzdü ama karanlıktı
eşiminin fiziği gibi değildi ev farklıydı rüay karışıktı çünki ondan önce gördüğüm rüya
sık sık gördüğüm rüyalardan biriydi ve konsantre olamamıştım aklım onda kaldığı için bulanıktı snaırım
ama çok etkilendim

Aradığında ne soracaksın ki kadına? ''Merhaba, ben numaranızı rüyamda gördüm, eşim beni sizinle aldatıyordu, doğru mu değil mi diye emin olmak istedim, siz rüyamdaki kadın mısınız?''
Telefonu amcanın tekinin açma ihtimali var bir de :1:
Ama içine yer ettiyse, çok canını sıkıyorsa ara diyeceğim de, aramak değil olay
Önce sordur bakalım rehbere kayıtlıdır belki, hat kimin üstüneymiş bir bak

Aradığında ne soracaksın ki kadına? ''Merhaba, ben numaranızı rüyamda gördüm, eşim beni sizinle aldatıyordu, doğru mu değil mi diye emin olmak istedim, siz rüyamdaki kadın mısınız?''
Telefonu amcanın tekinin açma ihtimali var bir de :1:
Ama içine yer ettiyse, çok canını sıkıyorsa ara diyeceğim de, aramak değil olay
Önce sordur bakalım rehbere kayıtlıdır belki, hat kimin üstüneymiş bir bak

adı bir de kübra çıkarsa sen gör ozaman :1: yok sadece etkisinde kaldım deli gibi dolaşıyordum ortada

adı bir de kübra çıkarsa sen gör ozaman :1: yok sadece etkisinde kaldım deli gibi dolaşıyordum ortada

Of diyorum o zaman :1:
Sordur sen canım için rahat etsin, tamam rüya saçma olabilir sadece rüya olabilir ama bu kadar keyfini kaçırdıysa sordur öğren rahat et

diyorum ya rüyalarım genelde çıkar biri birini aldatıyor ama kim :44:

dur bir arayım :1: maksat no varmı öle :1:

Kapalıymış bak , operatöre de sordur kimin üstüne kayıtlı diyeee, sonra keyfine bak canım
Benim rüyalar da fena oluyor o yüzden anlıyorum seni çok iyi :1:

eşinin aldattıgfını snamıyorum sımdı hamılelıkın bu zamanalrında böle ruyalar cok normal :)

ama numarayı ara bence kımınle gorusuyorum de sonra aa yanlısmıs kusura bakmaın de :1:

bence de aramalısın için içini kemirir yoksa böyle :) numarayı da çok net hatırlıyo musun

operatörünün rehberinden sorgulat numarayı, kimin üstüne kaytlıymış bak bakalım ben olsam sırf meraktan bakardım valla :9:

tabi 11 hanesinide gördüm annem diyor ki delimisin gerçekten hepsini gördünmü numaranın
vallahi gördüm ne bilim aradım işte
inşallah ilrede kötü haberler almam hayırlısı olsun 645 rakamıda ortadaki öyle gözüme btıyordu anlatamam yanımda tutuyrodu telefonun ekranını
:1::emir_bebek:

Back