ruya yorumluyorum

merhaba BALIM, bu sizin ruyanizda gordugunuz korkular aslinda gercek yasamda sizi esir almis korkulardir, bu karabasanin gercek hayatta neyden kaynaklandigini bulmaniz gerekiyor, bu kaybetme korkusu olabilir, basarisizlik korkusu olabilir her turlu korku olabilir, ben kuantum dusunceylede ilgileniyorum ve ruyalarla cok baglantili, bu korkunuz neyse onu bulun, zaten buldugunuz anda senden korkmuyorum mesajini beyinde alt bilince yerlestirirseniz bir daha boyle ruyalar gormezsiniz, sevgiler
bu korkunun cocuklarla ilgili olmasi muhtemel...

Merhaba, ruyayi anlatma sekliniz cok guzel, hislerinizden, renklerden, yonlerden tek tek bahsetmissiniz. zaten ruyalarda direk sembolden cok ruyada ki detay onemlidir, hicbir sembolun tek basina anlami yoktur, ruyaniza gelince hayatinizda bir takim degisikliklere kendinizi kapatmissiniz, sizde degisim basladigi halde israrla ayni kalipta gitmeye calisiyorsunuz ve hayati bir donem dondurmussunuz, yapmaniz gereken mesguliyetten daha cok once kendinizde ki degisimi fark edip kabul etmek olmali, ve hayatinizda eglenceye, gulmeye daha cok zaman ayirmalisiniz, ruyadaki o sapsari renk tanrinin rengidir, yani bunlari yaparken tanrinin sevgisi sizin uzerinizde olacak. kendinizde bu degisikligi cidden hayatiniza yansitabilirseniz istediginiz mesguliyet karsiniza cikacak, sevgiler

merhaba gordugunuz ruya cok guzel ve de net, ic dunyaniza bir bakin, kabugunuza cekilmissiniz, kabugunuzu kirin icinizde ki o guzel 3 yetenegi , sizi mutlu edecek 3 ozelliiginiz kesfedin, alt duzeyde yani bilincaltinizda kardesinizin size bazi konularda engel oldugunu dusunuyorsunuz, ama ruyanin guzel tarafi bu yetenek ya da istediginiz seyler hayatinizda gerceklesecek, kendinizi acin lutfen, sevgiler

merhaba, hayatinizda cok guzelliklerin basliyacagi bir donem, arka planda olmayi seviyorsunuz hayatinizda liderligi ele alin, isteklerinizde silik kalmayin atilimci olun, ve inat ozelliginiz varsa bunu birakin, bu ozelliklrinizi degistirdiginiz takdirde guzel degismler daha hizli olacak, sevgiler

mrb canim yin ben
ruyamda altin erkek yuzugu buldum cok buyuktu
ne demek yorumlarsan sevinirm

merhaba, es ya da sevgiliyle yani karsi cinsten ilgi alamadigini dusunuyor olabilirsin, aşkı, sevgiyi kendine layik bulmuyorsun, bu gecmis deneyimlerinden de kaynaklaniyor olabilir, aşka, sevgiye kendimi aciyorum diyerek bilincaltina bunu ekmelisin (en az 21 gun, hatta daha fazla da olabilir) sevgiler

canim ben surekli ayni ruyayi goruyorum ama bana psikolojik gibi geliyor. Surekli bir ucagin dustugunu goruyorum. gokyuzune kafami kaldiriyorum ve ucak dusuor tam ben bakarken. ama bana hicbirsey olmuyor. boyle birsey... genel olarak ucak kazalarindan cok etkileniyorum. altinda baska birsey aramak istemiyorum ama yine de bir sorayim dedim... Hayirlara ciksin insallah..

merhaba nesrın bende dun gece ruya gordum dugunum vardı ama gorumcem bana cok kotu davranıyorudu... ve gelınlık var uzerımde ama kımse benle ılgılenmıyordu.. duvagımı kendımı takmaya calışyordum ve gelınlıgı gıyıyorum bı bakıyorum bluzumu cıkarmamıısım kollarım kapalı fln garıptı mirmirmirmir

merhaba, ruyanizda 2 sembol var ve ikiside yeni baslangiclarin isaretcisi, fakat her ruyanin bir amaci vardir ve biz kendimizi duzeltmek adina bu ruyalari gorururuz, mesaji alalim, uygulayalim ki daha guzel bir hayatimiz olsun, sizin mesajinizda kafaniz cok karisik, bu kafa karisikligini duzeltmeniz gerekiyor, biraz daha sakin olun ve detayci olmayin, sevgiler

merhaba, her ruya hayirlidir, korkutan ruyalarda tanri bize kendine gel mesajlari gondermistir yani onlar da hayirlidir, tanrinin tek istedigi MUTLU OL dur, Bizi mutluluktan uzaklastiran her davranisimiz icin mesaj gonderir ruyalar araciligyla. sizin ruyanizda cevrenizde ki kisilerin basarilarindan olumsuz olarak cok etkileniyorsunuz, bu alt duzeyde bir dusunce yani gercek yasamda farkedilmemis olabilir, baskasinin basarisindan sizin kayiba ugruyacaginizi dusunuyor olabilirsiniz, onlar basarili olursa sizi istemezler ya da kabul gormezsiniz gibi bir dusunce olabilir, bunu bilincaltinizdan temizlerseniz artik bu tarz ruyalar gormezsiniz, bunuda en az 21 gun "ben sadece kendi hayatimi yasiyorum" diyerek temizlemeye calisin, sevgiler

merhaba, hayatta biraz geri planda kaliyorsunuz, cevredeki insanlarin ilgisini cekmediginizi dusunuyorsunuz, ilgi bekliyorsunuz, biraz hayata karisin, yasamin icinde olun, bu her turlu hobi, gezi, sosyal faaliye, arkadas toplantilari olabilir, sevgiler

selamm amcamların evine doğru giderken babamla amcamı odunluk gibi bir yerde görüyorum babama el sallayorum ben geldim diye babam bana doğru geliyoken amcam babama abi gel uzun zamandır beklediğimiz şey çıktı diyor babam geri dönüyor ve ikiside yukarı doğru bakıyolar baktıklar yer kuş yuvası ve bembeyaz yavru bir güvercin kanatlanmış uçmaya çalışıyor

şimdiden teşekkür ederim.

merhaba, bir suredir beklediginiz birsey var ve artik sonuna gelmissiniz, sonuclanmasina az kalmis, ve sonuc hayriniza olacak, sevgiler

merhaba, bir suredir beklediginiz birsey var ve artik sonuna gelmissiniz, sonuclanmasina az kalmis, ve sonuc hayriniza olacak, sevgiler

ağzına sağlık arkadaşım..yeni rüyamlarımla seni tekrar rahatsız ederim..şimdilik iyi akşamlar...

bende rüyamda karmakarışık şeyler görüm,, eşim beni aldatıyordu rüyası bile çok kötüydü ,, rüyamda bile çok sinirliydimm uyandığımda bile sinir devam ediyordu ,, bir ara kayınpederimi gördüm bir minibüsin önüne binmiş bize el sallıyordu ,, bu arada kayınpederimi 3 yıl önce kaybettik,,tam olarak hatırlayamıyorum hatırladıklarım sadece bunlar,,yorumlarsanız sevinirim,, şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba, kayinpederiniz size el sallarken minubuste anladigim kadariyla, peki o sirada siz nerdesiniz, ve kayinpederinizin yuz hali ve ruyanizdaki hissinizden bahsederseniz daha net bir yorum yapacagim, sevgiler

merhaba, kayinpederiniz size el sallarken minubuste anladigim kadariyla, peki o sirada siz nerdesiniz, ve kayinpederinizin yuz hali ve ruyanizdaki hissinizden bahsederseniz daha net bir yorum yapacagim, sevgiler

tam olarak hatırlayamıyorum ama , sanki baştan ölü olarak görüyorum sonra birden elini kımıldatıp el sallıyor ama minibüste oturur durumda yanımda eşim var ben seviniyorum aa el salladı diye,,(bu arada kayınpeder 3 yıl yatalak kaldı bilinci kapalıydı)

oncelikle kiskanclik duygunuzdan vazgecmelisiniz ama beynen , kalben cidden birakmaniz gerekiyor ki hayat akisinizda tikaniklik olmasin, birde umitsiz sandiginiz bir isiniz olabilir, bu is ya da konu neyse bu konu hakkinda bir gelisme yasayabilirsiniz, sevgiler

aslında kıskanç bir insan değilim ama ,,,bebek istiyorum inş. bebektir:Saruboceq: teşekkürler cevapladığınız için

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın yatak odamdayım (aslında orası hastaneymiş) güya benim bebeğim olmuş annem bebeği aldı kucağına bana doğru çevirip tutuyor. simsiyah saçları var beyaz tenli..ben yatakta yatıyorum eşimde yatağın içinde benle yatıyor sonra eşim bebeği istiyor (sanki o doğurmuş gibi:)) bebek bu sefer sarışın saç rengi koyu sarı tenide öyle aramıza alıyoruz. yorumlayabilirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…