How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ruya yorumluyorum

Merhaba, icinizde sakli kalmis iki yetenek, iki dusunce hayata gecirilmeyi bekliyor, ama bunu oyle guzel kafanizda saklamissiniz ki. bunu bulup kesfedip lutfen hayata gecirin, bu ruyalar bize bosuna gonderilmiyor, demek ki bu mesaji gercek hayata gecirebilirseniz onunuze acilacak firsatlar var demektir, sevgiler

saol bebişim saolll teşekkür öpüyom kcaoamnnn ŞenizŞeniz

merhaba, ruyanizda 2 sembol var ve ikiside yeni baslangiclarin isaretcisi, fakat her ruyanin bir amaci vardir ve biz kendimizi duzeltmek adina bu ruyalari gorururuz, mesaji alalim, uygulayalim ki daha guzel bir hayatimiz olsun, sizin mesajinizda kafaniz cok karisik, bu kafa karisikligini duzeltmeniz gerekiyor, biraz daha sakin olun ve detayci olmayin, sevgiler

çok teşekkür ederim nesrin :1hug:

rüyamda görümcem düşük yapmış ve kayınvalidem ''iyi hadi demek ki hamile kalabiliyormuş'' dedi...
bende çok şaşırmıştım...
bu arada görümcem daha yeni evli..

Merhaba, hayatinizda ki bir olayda kayip yasamissiniz, fakat tanri bu kaybinizda bile bir hayir oldugunu size ruyalar araciligiyla gondermis, demek ki etkisi altinda kalip yasam kalitenizi dusurmus ve bugununuzu etkilemis olabilirsiniz, gun icinde sık sık her iste bir hayir vardir diyebilirsiniz. Sevgiler

merhaba arkadasım bende gecenlerde ilginç bir rüya gördüm.hamileymişim ultrasona giriyorum yataga uzanıyorum birden doktorun elindeki nesne benim göbeğime düşüyor ve bi anda ekranda pembe beyaz o kadar güzel bi erkek cocuğu görünüyorki..küçücükte pipisi var bende bas bas bagırıyorum doktor bey bebişim erkek görüyorum diye.ama o kadar güzel bi bebektiki hayatımda o kadar güzel tenli bi bebk görmedim resmen oturuyordu.sonrada dısarıda otururken bi bayanın bi anda üstünü sıyırdığını gördüm ne yapıyor bu ya demeye kalmadan memeleri gözüktü çok utandım herkes vardı çünkii sonrada uyandım bu arada hamileyim acaba bilinç altı mı yaptımm.yorumlarsan çok sevinirim tesekkürler sevgiyle kall

Merhaba, bebeginizin cinsiyetini bilmiyorum fakat alt duzeyde erkek cocuk istegi var, birde sevgiye ihtiyac duyuyorsunuz, bebekle birlikte hayatiniza bereket geliyor, sevgiler

Merhaba, hayatinizda ki bir olayda kayip yasamissiniz, fakat tanri bu kaybinizda bile bir hayir oldugunu size ruyalar araciligiyla gondermis, demek ki etkisi altinda kalip yasam kalitenizi dusurmus ve bugununuzu etkilemis olabilirsiniz, gun icinde sık sık her iste bir hayir vardir diyebilirsiniz. Sevgiler

çok teşekkürler..
dediğim tek şey herşeyin hayırlısı zaten....
çok şükür bu günümüze de...
ama çok ilginçtir ki.. abimin eşini geçen hafta rüyamda hamile gördüm..
ve sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrendik.. fakat düşük yaptı, yani bebeğini kaybettii. :(
bunu yorumlayın diye anlatmadım zaten sıkılmadan hemen cevap veriyorsunuz çok sağolun bu konuda.. nedendir bilmiyorum ama bana malum oluyor sanırım.. fakat rüyalarım hep terse çıkıyor.. bu rüyaların terse çıkması doğrumudur acaba?

merhabalar ben annemin rüyasını yazıcam seni anlattım oda istedi inş.yorumlarsın.iki gündür sürekli aynı rüyayı görüyormuş ağaç gövdeleri yaprakları falan yok kurumuşda değil sadece gövde yaz mevsimi diyor boş bir çayırlıkta tanıdık çoğuda tanımadık insanlar var o ağaç gövdelerinin üzerinde yemekler var ve insanlara yemek veriyorum.hatırladığı kadar yazdım inş.cevaplarsın teşekkürler.

Merhaba, kendisini insanlarla paylasim konusunda eksik hissediyor , belki de bi parca yalnizlik hissediyor olabilir, paylasima ihtiyaci var, bunun icin paylasima acik faaliyetler yapabilir, sevgiler

slm nesrin77 güzel yardımların tşk ederim canım...
ben de rüyamda büyük bir ziyafet görüyorum, hayatta olan olmayan bütün akrabalarım var sofrada. sevdiğim (beş aydır ayrıldığım) kişi de o sofrada var. rahmetli babaannem bana dudağını göstererek"bana vurdular" diyor ağlamaklı bir şekilde, daha sonra ben ve başka bir bayan yağmurun altında ıslanmış ve tertemiz olmuş (yergök yağmur) yorganımı sıkıyoruz, yanımız da da yaşı benden bayağı büyük iri bir adam yol gösteriyor ve yardım ediyor...sonra evimdeyim sevdiğim ceple konuşuyor yürüyerek, ben divanda yer ayırıyorum ona gelirse burada oturur diye, rüyada küsüs halen...
biraz karışık oldu, yorumunu merakla bekliyorum canım...

Merhaba, sevdiklerinizle sevgi ve guzel bir paylasim ihtiyaci icindesiniz, ama sevgi konusunda caninizin acitildigini dusunuyorsunuz, fakat bu donemi bir karsi cinsin de etkisiyle atlatmissiniz, her ruyanin bir mesaji vardir, ruyalar bize bunlar olmus bunlar olacak diye mesaj vermezler, burada ki onemli olan size gelen uyaridir, sevdiginiz yoluna devam ederken siz halaa divanda ona yer ayiriyorsunuz, bunu yapmayin lutfen onunuze bakin ve kendinizle ilgili, gelisiminizle ilgili seyler yapin, yani sizde kendi yolunuzda yuruyun, oturup onu beklemeyin ,tanri bu mesaji gonderdiyse demek ki hayriniza olan bu, sevgiler

Merhaba, ruyayi anlatma sekliniz cok guzel, hislerinizden, renklerden, yonlerden tek tek bahsetmissiniz. zaten ruyalarda direk sembolden cok ruyada ki detay onemlidir, hicbir sembolun tek basina anlami yoktur, ruyaniza gelince hayatinizda bir takim degisikliklere kendinizi kapatmissiniz, sizde degisim basladigi halde israrla ayni kalipta gitmeye calisiyorsunuz ve hayati bir donem dondurmussunuz, yapmaniz gereken mesguliyetten daha cok once kendinizde ki degisimi fark edip kabul etmek olmali, ve hayatinizda eglenceye, gulmeye daha cok zaman ayirmalisiniz, ruyadaki o sapsari renk tanrinin rengidir, yani bunlari yaparken tanrinin sevgisi sizin uzerinizde olacak. kendinizde bu degisikligi cidden hayatiniza yansitabilirseniz istediginiz mesguliyet karsiniza cikacak, sevgiler

cok tesekkür ederim yorumunuz icina.s.
degisikligi kabul etmem gerekiyor demissiniz olabilir,
aslinda bu degisim icin zamanim yok, yani okuyorum, hem ise gidiyorum
bundan dolayi bir türlü degisik biseylere vakit ayiramiyorum..
istiyorum ama iste.
tekrar tesekkürler
sevgiler..

nesrin ben rüyamda fere besliyordum canım..aslında fareden cok korkarım ama rüyamda okadarda korkmuyordum hatta yatagıma alıp yatırıyordum..sonra onun tüyleri dökülüyor kücük bir böcege dönşüyordu sonra bende onu alı attım..bunun anlamı nedir sence..

Merhaba, cinselligi hayatiniza almissiniz, disi kimliginizi kabul ediyorsunuz fakat yasadiginiz bir olaydan sonra cinselligi hayatinizdan cikarmissiniz ya da eskisi gibi bakmiyorsunuz, disi kimligimi kabul ediyorum diyerek alt bilincinize olumlu mesajlar verin, sevgiler

merhaba ben eski erkek arkadaşım,hala kendisini unutamadım.dün akşam onu savaşa yollarken gördüm.3.cü dünya savaşı cıkmış herkes erkeklerı yolluyormuş,o bana helallık ıstemeye geliyor.bende onu bırakamadııgmı ,ben bırakamayacagım ıcın oda bırakamadı ruyamda ve başka kımseyı umursamıyordum.çok ilginç bir ruyaydı.düşmandan falan kurtardım onu yorumlayabilirmisiniz rica etsem.

Merhaba, hayatta su an yapmaniz gereken cok daha onemli isler, konular oldugu ve sizin onemsemediginiz mesaji iletilmis, bunlarla ilgilenmeniz isteniyor, sevgiler

merhabalar ruyamda cok sevdıgım bır teyzemın evın de kesme seker koyuyordum fakat sekere baktıgımda ustu tamamen kurtcuklar ve bitle kaplıydı ben onları temızleyıp sofraya koyuyorum ama yıne bıtler var teyzemde okadar temızlemıstım daha once tuh dıyor sızce ne olabılır anlamı bıde cok sık karabasan goruyorum ruyamda bu ara hafıflemıstı yenıden basladı:(

MerhAaba bende bugün rüyamda su kaplumbağası gördüm hani akvaryumda beslenen küçük kaplumbağalardan. bu kaplumbağalar benim pijamamın içinde genital bölgemden diz kapağıma doğru yürüyorlardı. Ben çok korkuyorum. 5 6 alııyorum atıyorum, ardından yine çıkıyorkar, atıyorum bakıyorum başka var mı diye bacaklarımı yokluyorum birkaç tane daha çıkıyorlar. Sonraya doğru küçük hamamböceği yumurtası şeklinde buluyorum birkaç tane. kaplumbağaların yumurtasıymış.Atıyorum, attığım patlıyor ve bvirden kaplumbağaya dönüşüyor. sonra içimdeki bu yavrular uçmaya başlıyorlar. pijamamın içinde uçuyorlar hareket ediyorlar ben çok korkuyorum .kurtulmak istiyorum ama yine çıkıyorlar.
yorumlarsan çok sevinirim arkadaşım...

Merhaba, yasaminizda kabugunuza cekilmis herseyin hazir olarak ayaginiza gelmesini bekliyorsunuz, ve tabiki boyle olunca islerinizde duraksama ve istediginiz noktaya bir turlu gelememe, yavaslama gibi durumlar yasiyorsunuz ve artik bu sizi gercek yasamda cok bulatmaya baslamis, ruyaniz size kabugunuzdan cikip yeni birseyler yapmanizi soyluyor, sevgiler

çok teşekkürler..
dediğim tek şey herşeyin hayırlısı zaten....
çok şükür bu günümüze de...
ama çok ilginçtir ki.. abimin eşini geçen hafta rüyamda hamile gördüm..
ve sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrendik.. fakat düşük yaptı, yani bebeğini kaybettii. :(
bunu yorumlayın diye anlatmadım zaten sıkılmadan hemen cevap veriyorsunuz çok sağolun bu konuda.. nedendir bilmiyorum ama bana malum oluyor sanırım.. fakat rüyalarım hep terse çıkıyor.. bu rüyaların terse çıkması doğrumuur acaba?

anlattiginiza gore zaten ruyalarinizin tersi cikmiyor abinizin esinin hamileliginii direk gormussunuz, cok nadirdir ruyalarin birebir cikmasi, bide kendinizi tersi cikiyor diye sartlamayin, bu bilincaltinizla alakali , kotu ruya yoktur, tersi yoktur, bunu hep yaziyorum korktugumuz ruyalarda bile tanrinin kendine gel mesajlarini aliriz, sadece ruyalariniza guvenin ve her ruyanizi hayata gecirmeye calisin ki farkindaliginiz artsin, sevgiler

Merhaba, eski sevgilinizle birazcik dargin ayrilmis olabilirsiniz, darginlik oyle birseydir ki , birisine kizginlik ya da darginlik devam ettigi surece hayatimizin her hangi bir gelisiminde bile tikaniklik olabilir, onu kalben affetmeniz gerekiyor ya da sizin ozur dilemeniz gerekiyor olabilir, bunu onun yuzune yapamiyacaksaniz bile, onu hayalinide karsinizda canlandirip ozur dileyin, eger sizin ona kizginliginiz varsa da onu kalben affedin, size kattigi olumsuzluklara sukr ederek, sevgiler

dargın değil helalleşerek arıldık ama ben ayrılmayı istemedim yorumun için tşk ederim aslında bu kadarkısa değildi rüya hatırladığım ayrıntılar bunlar ilk rüyada amcamın evindeydik orda bir odada oturuyorduk şimdi ayrıntılı hatırlıyorum ben devamlı parmağına baktım sonrada sen hakettin dedi ne rüyaymış her detayı hatırlmaya başladım:) bana kattığı olumsuzlara şükretmekmi bu cümleyi pek anlamadım(:

merhabalar ruyamda cok sevdıgım bır teyzemın evın de kesme seker koyuyordum fakat sekere baktıgımda ustu tamamen kurtcuklar ve bitle kaplıydı ben onları temızleyıp sofraya koyuyorum ama yıne bıtler var teyzemde okadar temızlemıstım daha once tuh dıyor sızce ne olabılır anlamı bıde cok sık karabasan goruyorum ruyamda bu ara hafıflemıstı yenıden basladı:(

Merhaba ruyalarimizdaki karabasan gercek hayatta ki korkularimizin uzerimize cokmesidir, bu korkularin ne oldugunu kesfedebilirseniz karabasan da kalmayacaktir, bunu kesf etmek icin gece uykudan once rahatlayip, kalben Allaha dua edip "hayatimda ki korkumun ne oldugunu bilmek istiyorum" diye yatabilirsin eger ruya gorursen paylasiriz yorumu hakkinda ve ne yapmaniz gerektigi hakkinda yardimci olabilirim. eger bu korkuyu kesfedersek yok etmesi daha kolay olacaktir, ruyaniza gelince hayatinizdaki yakinlarinizi dusunmek, ilgilenmek, onlarin hayatlarini tatlandirmak icin surekli kendinizi yipratiyorsunuz, ve o kadar yapiyorum ama neden basarili olamiyorum gibi dusuncelerinizniz var, yani kimseye yaranamiyorum diyorsunuz, biraz relax olup herseyi akisina birakin, bir baskasi icin kendinizi yipratmayin, kendinizle ilgilenin, zaten sizin tadiniz yerine geldiginde dogal olarak onlarada yansiyacaktir, her hayat kendinden sorumludur bi baskasinin hayatini dusunmeyin, sevgiler

dargın değil helalleşerek arıldık ama ben ayrılmayı istemedim yorumun için tşk ederim aslında bu kadarkısa değildi rüya hatırladığım ayrıntılar bunlar ilk rüyada amcamın evindeydik orda bir odada oturuyorduk şimdi ayrıntılı hatırlıyorum ben devamlı parmağına baktım sonrada sen hakettin dedi ne rüyaymış her detayı hatırlmaya başladım:) bana kattığı olumsuzlara şükretmekmi bu cümleyi pek anlamadım(:

helallesmissinz ama ya sizde ya da onun tarafinda kalben bir kirginlik olabilir, bunu halletmeniz gerekiyor, eger kizginlik var ise olumsuzluklaraniza dahi tesekkur etmek, bu olumsuzluklari yasadim ve bir daha boyle birsey yasamamam icin tecrubem oldugun icin tesekkur et anlamindadir, sevgiler

cok tsk ederım nesrın hanım gercekten cok guzel yorumluyorsunuz.dedıgınızı mutlaka yapıcam ınsallah ruyasınıda gorurum.gorunce sıze yazıcam.gorusmek uzere sevgıler...

helallesmissinz ama ya sizde ya da onun tarafinda kalben bir kirginlik olabilir, bunu halletmeniz gerekiyor, eger kizginlik var ise olumsuzluklaraniza dahi tesekkur etmek, bu olumsuzluklari yasadim ve bir daha boyle birsey yasamamam icin tecrubem oldugun icin tesekkur et anlamindadir, sevgiler
herşey için tşk ederim gerçekten biliyorsunuz benim içmdeki kırgınlık geçmedi ağzımla helal ettim dedim hakkımı ama kalbim asla helal etme diyor(: ben bunu halledemem nasıl halledeyimki

Merhaba, bebeginizin cinsiyetini bilmiyorum fakat alt duzeyde erkek cocuk istegi var, birde sevgiye ihtiyac duyuyorsunuz, bebekle birlikte hayatiniza bereket geliyor, sevgiler

yorumun için teşekkür ediyorum ama ben,m bi oğlum var buda büyük ihtimal kızmıs ama belli değil.eşimle ben öncelikle sağlıklı hayırlı evlat ama kız istiyoruz.küüçük bi ihtimalde olsa erkek olabilir.herhalde kendi kendime sıkıntı yapıyorum buda erkek olursa diye neyse hayırlısı olsun.biz ne istesek ne desekte veren allah dimi:))saol canım sevgiyle kalla.s.

Back