How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ruya yorumluyorum

canım ben rüyamda sürekli ayrıldığım sevgilimle nişanlandığımı,evlendiğimi falan görüyorum.hatta bi kere o kadar oldu ki sırayla gitti. bir gece istemeye geldiler ertesi gece nişan yaptık sırnaşık şey dün gece yine gördüm annesi bizdeydi nişan konuşuyoduk.

çok ciddi düşünüyoduk biz ama ayrıldık,hala görüşmeye devam ediyoruz.

sence bunların anlamları ne olabilir? iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var mirmirmirmir ama sen gerçekleri söyle yine de:tomato:

yardımcı olursan çok sevinirimma.s.

canım ben rüyamda sürekli ayrıldığım sevgilimle nişanlandığımı,evlendiğimi falan görüyorum.hatta bi kere o kadar oldu ki sırayla gitti. bir gece istemeye geldiler ertesi gece nişan yaptık sırnaşık şey dün gece yine gördüm annesi bizdeydi nişan konuşuyoduk.

çok ciddi düşünüyoduk biz ama ayrıldık,hala görüşmeye devam ediyoruz.

sence bunların anlamları ne olabilir? iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var mirmirmirmir ama sen gerçekleri söyle yine de:tomato:

yardımcı olursan çok sevinirimma.s.

sen bence bu aksamki rüyandada cocoukları dizdirrisinsırnaşık şey..yarına allah kerimsırnaşık şey

slm canım ben nısanlıyım ve ruyamda gelınlık gıyıyordum ama ıstedıgım gelınlıği dıktırmeyı dusunuyordum ruyamda dıktırmeyı unutmusum ve baska bır gelınlıkcıye gıdıyorum yarın dugunum var gelınlık almak ıcın geldım dıyorum kadın cok gec kalmıssın dıyo bana bır gelınlık verıyo bende o gelınlıği gıyıyorum onuda pek begenmıyorum içime sinmiyor yorumlarsan sevınırım tşk edrm canm

merhaba yine ben :))))
dün akşam rüyamda pazardan 10 tane yumurta aldım.. hatta bir ara para bozdurdum, yumurtacıya bozuk para verecekmişim, bütün parayı bozamaz diyemi artık nedense bilmiyorum...

dün gece rüyamda eşimle en yakın arkadaşı (erkek ha yanlış anlaşılmasın:roflol:) nı öpüşürken yakaladım :1shok:
ne şimdi bu :roflol::roflol:

yatmadan önce arkadaşıyla yaptığımız bi muhabbetten olsa gerek evli erkeklerin %99 unun karısı aldattığından bahsediyodu salak acaba etkisinde kalmış olabilirmiyim dicemde erkek erkeğe ne alaka -tatlicadiarzu-
ay aklıma geldikçe hala gülüyorum yaa:roflol::roflol:

ıloş senin rüyan bilinçaltının sana bir oyunu şekerim, bu benim fikrim tabii..

Bu arada topic sahibine birşey sorucam, belki yazmışsındır da kaçırdım , neye göre yorum yapıyorsun, yani içinden mi geliyor yoksa belirli kaynaklara bağlı kalarak mı?

Çünkü rüya yorumlama olayı bence çok önemli..Ben de rüyaların kesinlikle bir anlamı olduğunu düşünen, rüyasız bir gece bile geçirmeyen birisi olarak merak ettim de..:)))

Yazayım ben de bari 2 gece önce gördüğüm rüyayı, çok fazla rüya görürüm dediğim gibi..

Atatürk ü gördüm ama ayrıntıları hatırlamıyorum, gençlik halini ama 28-30 yaşlarındaki halini, o kadar yakışıklı ki; ayakta duruyor;

---Aaayy ne kadar da yakışıklıymış dedim kendi kendime, üzerinde mavi çizgili gömlek ve mavi pantalon vardı, birşeyler söyledi ama hatırlamıyorum..

Sonra film değişti vırt vırt ben 2.perdeye geçtim;
Bu sefer de uçan balondayım (ne alakaysa uçan balon yani) uçuyorum biryere gidiyormuşum, aşağı bir bakıyorum dereler denizler tepeler, ayyy ne işim var burda yaa, inenmem de şimdi nasıl indirilir bu bilmiyorum, gideyim bari diyorum, öndeki uçan balonda da ablam var, bağırıyor önden bana ablam, birşey olmaz ya, ne güzel işte diyor..

Buyrunuz???????????????

Son düzenleme:
bu gece ruyama yıne sevdıklerım yanımda... evımızın bahcesının ustunden helıkopterler ucuyor.. ikisi yan dönmüs ucarken bırı tam evın yanındakı bahceye düştü ve gördum.. kostum.. korkuyodum......

benim rüyama yorum getiriseniz çok sevinirim.
son zamanlarda eşimle aram çok kötüydü.boşanmaktan bahsettik uzun bir dönem.bu sabah ezanla birlikte uyandım.rüyamda bana 3 tane damat adayı gösterildi.bir tanesi çoçukluk arkadaşım.diğerini tanımıyorum.diğeri ise eşim.ben yine eşimle evlnemeyi istiyorum.rüyamı anlattığım ilk kişi bana nikah tazelemeniz gerekir dedi.

merabalar bende bugün bi rüya gördüm lütfen yorumlarmısın bir teyzem var teyzemle annem 15 yıldır küsler tabi teyzem küs miras yüzünden ve kızları olsun çocukları olsun bizlerlede konuşmuyorlar dayımlarlada küsler rüyamda bu teyzemi gördüm normalde bu kadını hiç düşünmem hadi düşündümde aklımda kalmış rüyama girmiş olayı degil yani küslüklede alakalı degil. Rüyamda bu teyzeme gitmişim ve bana çok iyi davrandılar o kadar güzel evleri varmış ki anlatamam benimle çok ilgilendiler çok muhteşem agırladılarv ve bende rüyamda durumum çok kötü diye maddi anlamda anlatmışım gerçekte öyle bişi yok daha sonra eve gelirken bana ısrarla sana yardım edelim ne istiyorsan al yiyecek anlamında al diye bana çok fazla ısrar ettile ve bende almadım evden çıkarken merdiven boşlugunun altında çuvallarla muz vardı bide poşetle muz vardı ve gizlice söylemeden o muzu alıp kaçıyorum yolda giderklen önüme domates tarlası çıkıyor yemyeşil tarla ve birer domatesler varki anlatamam bu tarla akrabamızınmış bi poşet alıyorum ve dometsleden bi poşet dolduryyorum sonra tekrar gelir alırım diye dometesler sanki kavun gibi kocaman kocaman dı ve ben dometesi çok severim lütfen yorumlarmısınız

nesrin hanım çok merak ediyorum bir şeymi var rüyada niye böyle gördüm nette tabirlerde muz hakkında ilginç şeyler yazmışlar çok merak ettim dogrusu çokkk büyük sabırsızlıkla sizin güzel yorumlarınızı bekliyorum

Kendimi beyaz gelinlikler içinde

gördüm.Birde çeyizimde gümüş

tepsi ve çay tabakları,kaşıkları

vardı.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

merhaba, ruyanizda pek fazla detay yok, gumus tepsiyle hizmet mi ediyordunuz, yoksa size mi hizmet ediliyor, ya da hisleriniz neler ruyada, detay olmadan yapacagim yorum saglikli olmaz, sevgiler

merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim
öncelikle benim br komşum var çok seviyorum kendisini 10 yıllık evli ve çok istemesine rağmen bebeği olmuyor

2 defa onu rüyamda gördüm

birincisinde bebek eşyaları alıp ona götürüyodum çok şaşırıyodu neden şaşırdın hamilesin ya bende sana hediye aldım diyordum
bu rüyayı ona anlattım çok etkilendi sonra gördüğüm rüyayı anlatamadım çünkü umutlandırmak istemiyorum

ikincisinde de onu çok sevinçli görüyorum hamileyim ben sonunda oldu diyo

bilmiyorum ona üzülüp etkilendiğim için mi görüyorum yoksa bir anlamı varmı teşekkür ederim şimdiden
a.s.

merhaba, ruya goren kisiyle alakalidir yani ruyanizin yorumunun komsunuzla alaksi yok anlam tamamen sizin hayatinizla ilgili, hayatinizda yeni bir olay sekillenmeye baslamis ya da cok kisa sonra baslayacaksiniz, bazi ruyalarda isimlerin cok onemi vardir , bu ruyada da oyle komsunuzun isminin anlamiyla alakali olabilir, komsunuzun ismini de yasarsaniz daha net biseyler soyliyebilirim, sevgiler

merhaba.ben çok garip rüyalar görüyorum rüyamı onuda bilmiyorum.bazen uyurken nefes alamyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor üzerime siyah birşey bastırıyor.o sırada yanımda küçük yeğenim var o oluyor ama beni kimse duymuyor.bir keresinde yine bir gölge beni öldürmeye çalışıyor eşime bağırıyorum beni duymuyor sonra pencereden kayboluyor gölge.bu şekilde çok rüya gördüm evde yalnızken uyuyamıyorum bile.yorumlarsanız çok sevinirim.

umarim biranonce bulursun, ruyalara inan, hatta yapmak istedigin seyi bile gece uykudan once rahatlayip ruyana sorabilirsin, ruyalar ne ve nasil sorularina cevap veriyorlar, soyle niyet edip yatabilirsin, Allahim sevdigim isi bulmam icin ne yapabilirim? bunu soyle ve yat (ama hissederek), eger ruya gorursen anlat bana, ben burdayim, sevgiler

merhaba tekrar :)
bu soru icin rüyaya yattim, allaha sorup yattim,
ama gördügüm rüya bir cevapmi bilmiyorum..
yani sevdigim is, veya mesguliyet nedir onu sorarak yattim,
rüyami anlatayim, yorumunu cok rica ediyor ve merakla bekliyorum hihoyyyt :

rüyami üc degisik sürec ve yerde gördüm
yani bir ordayim, daha sonra baska bir yerdeyim ve baska insanlarla..
biraz uzun olacak ama daha iyi anlatabilmek ve anlasilmak icin detayli anlatacagim..

ilk basta disarda ve iki binanin karsisindayim,
iki binada beyaz ama kirlenmis binalar, ve sanki üstünde kirli saman
kalmis gibiydiler.. sag taraftaki binada biz oturuyoruz, sol taraftaki binadada
pencereden bir kiz görünüyordu, kitapmi ne okuyordu..
bi anda bizim binada bir cöküntü oldu, kacinci katti bilmiyorum ama, böyle anlatayim,
2. kat cökünce, 1. ve 3. kat birlesmis oldu.. ve bina cok cürük gibi yikiliyordu..
soldaki o kizin oldugu binadada ayni sey yasandi ama allahtan kimseye bisey olmadi..

rüyamin 2. kismiydi galiba, ben is yerindeyim, 2 ablamda güyya benimle ayni is
yerinde calisiyor, ve patron bize 2 saat calistiktan sonra eve gidebilirsiniz demis,
ki bu calistigim is yerinde olabilecek bisey, 2 saat erken birakabilme ihtimalleri var,
cünkü is yok bazen.. daha sonra baktim is yerinin uzun ince koridorundayim,
halbuki is yeri öyle bir yer degil, cok genis bir yer aslinda..
is yerini geziyormuyum ne, bi bakiyorumki bir bahcemi odami ne icinde ördekler
var, güyya hayvanat bahcesi gibi, ve tuhaftirki bütün ördeklerin hepsi sap sariydi,
canli bir sariydi, ve yavrularida vardi.. ve hepside mimiklerini kullaniyorlardi, gülümseme,
dil cikarma göz kirpma gibi, bense cok egleniyordum onlari izlerken, cok tatliydilar..
daha sonra devam ederken koridorda bu seferde sol tarafta, baska bir oda, civcivler vardi,
onlar da ayni o ördekler gibi mimikleri vardi, gülümseyen dil cikartan filan, ve hemen
yanimdaa baktim 5-6 yaslarinda bir kiz,oda onlari izliyor ve gülümsüyordu,bende
diyorumki icimden, bu hayvanlar nerden ögrenmis bu mimikleri, ve o kizi görünce,
demekki buradan gecen cocuklar ögretti hayvanlara bu miimikleri diye düsünüyorum..
cok eglendim ve güldüm rüyamin bu kisminda..

rüyamin 3. kisminda, uzun ve agacli, tarlali bir yoldayim ve yanimda kuzenim var
(benden cok uzakta kuzenim, cok görüyorum kuzenimi rüyamda, kendisi kiz),
ve yolun kenarinda kar, güyya kar yagmis, kuzenim de bir büyük top yapip, o kari bana
atiyor, yani eglencesine, bende atma filan diyince,oda bana diyorki, yoksa sende mi ablanlar gibi bronzlasmak istiyorsun, bende diyorumki, yok ya ne bronzlansmasi,
benim öyle bir istegim yok, ablam gil öyleler ama ben degilim bak tenime,
acik tenliyim zaten diyorum, ve o anda kolumda kar varken gösteriyorum,
ve baktigim da tenim bronzdu, koyu renkteydi:sm_confused:, ama güyya benim tenim hala beyazmis
gibi görmekteydim,
ki gercek hayattada acik tenliyim, sarisinim yani..ki ablamlarda acik tenliler..

umarim okursun ve yorumlarsin,
simdiden tesekkürlerimi sunuyoruma.s.
sevgiler..

merhabalar, ne kadar güzel bir topic açmışsın :))

ben 2 gündür hep okul ve sınavlarla ilgili rüya görüyorum ama ya okula devam etmemişim ve diplomamı alamıyorum yada bir sınavın tarihini kaçırmışım
hep de çok üzülerek uyanıyourn
işin garibi ben üniversiteyi bitireli 7 yıl oldu ve öğretmenim :)))

merhaba, manevi anlamda, yasamla ilgili ogrenmeniz gereken seyler var, eksik ve tamamlanmasi gereken seyler, son zamanlarda biseylerin ters gittigini dusunuyor olabilirsiniz, biraz daha rahat nefes alip olaylari akisina birakin (bunu ben soyluyor gibi oluyorum fakat bu ruyanizin mesaji) sevgiler

mrb nesrincim bende bugün rüyamda bana ait olmayan başkasının olan arpasından yarım telis(poşet) aldım sırtımda taşıyıp eve geldim yorumlarsan sevinirim sevgiler

merhaba, bolluk ve bereketi cabanla, kendi emeginle hayatina cekiyorsun, eger bolluk bereket yok dersen ruyan sana biraz caba harcamani ve emek vermeni soyluyor, eger bunlari yaparsan bolluk ve bereketi kendine cekeceksin, sevgiler

ayy bende cvp istiyorum..
ben dün birinin bebegini elime aldım oakdar sevdimkiii.. beyazlı pembeli bi battaniyeye sarılıydı. seviyorum kokluyorum okdar seviyorumki içtennn . ay diyorum ben bebek istemiyorum ama aslnda belkide olsa severim...
hasta olmuyorum baya geçti ondan olabilirmi :))))
buarada bekarım nişanlıyım imkansız ama işte rüyaa :):))) :roflol:

merhaba, hayatinda sevgiye yer ayirman gerekiyor, alt duzeyde olabilir ama cok fazla sevgiye ihtiyac hissediyorsun, ruyanizda bebek olmasida yeni bir sevgi baslangici olabilir, sevgiler

merabalar bende bugün bi rüya gördüm lütfen yorumlarmısın bir teyzem var teyzemle annem 15 yıldır küsler tabi teyzem küs miras yüzünden ve kızları olsun çocukları olsun bizlerlede konuşmuyorlar dayımlarlada küsler rüyamda bu teyzemi gördüm normalde bu kadını hiç düşünmem hadi düşündümde aklımda kalmış rüyama girmiş olayı degil yani küslüklede alakalı degil. Rüyamda bu teyzeme gitmişim ve bana çok iyi davrandılar o kadar güzel evleri varmış ki anlatamam benimle çok ilgilendiler çok muhteşem agırladılarv ve bende rüyamda durumum çok kötü diye maddi anlamda anlatmışım gerçekte öyle bişi yok daha sonra eve gelirken bana ısrarla sana yardım edelim ne istiyorsan al yiyecek anlamında al diye bana çok fazla ısrar ettile ve bende almadım evden çıkarken merdiven boşlugunun altında çuvallarla muz vardı bide poşetle muz vardı ve gizlice söylemeden o muzu alıp kaçıyorum yolda giderklen önüme domates tarlası çıkıyor yemyeşil tarla ve birer domatesler varki anlatamam bu tarla akrabamızınmış bi poşet alıyorum ve dometsleden bi poşet dolduryyorum sonra tekrar gelir alırım diye dometesler sanki kavun gibi kocaman kocaman dı ve ben dometesi çok severim lütfen yorumlarmısınız

merhaba, annenizden aldiginiz bazi ozellikler olabilir bu kus kalma olayiyla, fakat hayatinizda ki bazi tikanikliklari acmak icin, islerin ilerlemesi icin affetmeyi ozellikle de teyzenizi kafanizda affetmeniz gerekiyor, bunu yuzune karsi yapamiyacaksaniz bile kafanizda teyzenizi bagisladiginizi soyleyin ve ona tesekkur edin, eger bunu kalben yaparsaniz hayatinizda esinizle, karsi cinsle iliskiniz nasil bilmiyorum ama bunlarda rahatlama yasayacaksiniz, inanin ruya gormek, ruyayi yorumlamak degil bu ruyanin yorumunu hayata gecirmek cok onemli, bu ruyalari hicbirimiz bosuna gormuyoruz, sevgiler

nesrincim ya ben 4 gündür üste üste ayrıldıgım eski erkek arkadasımı gördüm..hep farklı sekillerde onunle ilglenirken yada onunla bşiler yaparken görüyorum kendimi..sence bunun anlamı ne olabilir..
bıktım ya 4 gündür üst üste fena oldum artık..

merhaba, eger bilincalti ruyasiysa bu sizin gercek yasamdaki ona karsi hislerinizin yansimasi olabilir, ama bilincalti ruyasi degilse kotu biraz birbirinizi kirip ayrilmis olabilir misiniz? eger oyleyse onu muhakkak bagislayin ister yuzune karsi ister kafanizda onu canlandirarak, bunu yapin cunku bundan sonraki iliskilerinizde tikaniklik yaratabilir, ne lakasi var diyebilirsiniz ama bir kisiye duyulan kizginlik inanin hayatimizin akisini engelliyor, bagislayin, sevgiler

Back