Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesrin77 bu topic tam benlik ama bugün rüya görmedimm
gördfüğüm samanlardada rüya yorumu yapacak birini arardım ama artık sana anlatabilirimm
hımm geçenleredeki bi rüyamı anlatsam yardımcı olurmusun kendimi künefe yerken görmüştümm ama kaymaksıs..
bende eski sevgilimi görmüştüm hala onu unutamıyorum 1.sinde bir yerde karşılaştık sevgilimin parmağında yüzük vardı bende ona baktım sordum sen hakettin bunu dedi sonra gözünden birkaç damala yaş geldi
2.rüyamdada benden özür diliyordu ailem istemeye gesin falan diyordu bunları yorumlayabilirmisin
Günaydın yatak odamdayım (aslında orası hastaneymiş) güya benim bebeğim olmuş annem bebeği aldı kucağına bana doğru çevirip tutuyor. simsiyah saçları var beyaz tenli..ben yatakta yatıyorum eşimde yatağın içinde benle yatıyor sonra eşim bebeği istiyor (sanki o doğurmuş gibi:)) bebek bu sefer sarışın saç rengi koyu sarı tenide öyle aramıza alıyoruz. yorumlayabilirmisin..
Merhaba günaydın.
Rüyamda bu gece bulutları gördüm.Yağmur damlalarının yağdığını hissettim.
Gökyüzüne bulutlara baktığımda yağmur bulutlarının tam üzerimde olduğunu
hatta hareketli olduğunu farkettim.Bulutlar hareketli ağır,ağır ilerliyorlardı.
Yağmur hızlandı,şiddetlendi.Elimi uzattığımda yağmur yanıbaşımda hem
yağıyor hem yağmıyordu.Sınırdaydım.Yani aynı yerde ama yağmurun sınırındaydım.
Rüyamda buna çok şaşırdım.Kızıma bağırdım Gelsin görsün diye.Çünkü hayretedilecek
birşeydi bulutlar tam üzerimde yağmur yağıyor öbür elim ise kuru ,sınırda olmak.
O arada uyanmışım.
Teşekkür ediyorum şimdiden.................
ay canım gece rüyamda odamda kafeste muhabbet kuşum var acayip dışarıda yağmur yağıyo bakıyorumki karşı balkonda dışarıya dogru kafes koymuşar içinde 2 tane kuş ama nasıl ıslanıyorlar... ip uzatıp filan içeriye alıyorum o kafeside...
amaa kafesin etrafında örümcekler var 2 tane.. bu kuşlardan bitanesi önüde gagasıyla o örümcekleri bi güzel yiyo.. katır kutur.. çok tuhafdı... kötü hissettim :)
varmı bir yorum bitanem öpyüommm
gunaydın canım,
bu baslıgı gorunce cok sevindim.bu ruyayı yorumlayabilirsen cok sevinirim.
gecen gun ananem gormus beni ruyasında. yuzuk ve kolye almısım boyle busbuyuk mor yası varmıs.anannem demis ki aa zeynep ne guzel bunlar cok sevindim paranı bosa harcamamıssın ne guzel seyler almıssın..bende evet anane istanbula gittigimde almıstım diyormusum...
cok merak ediyorum.simdiden cok cok cok tesekkur ediyorum :)
günaydın canım annemim köydeki yengesi geliyor bize kolunda bi sürü bilezikler var sonra bileziklerini göstererek bişeyler anlatıyorum bileziklerini gösterek olayların bileziklerin üstüne yazılı olduğunu söylüyor
yorumlarsan sevinirim