How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ruya yorumluyorum

nesrin77 bu topic tam benlik ama bugün rüya görmedimm
gördfüğüm samanlardada rüya yorumu yapacak birini arardım ama artık sana anlatabilirimm
hımm geçenleredeki bi rüyamı anlatsam yardımcı olurmusun kendimi künefe yerken görmüştümm ama kaymaksıs..

bende eski sevgilimi görmüştüm hala onu unutamıyorum 1.sinde bir yerde karşılaştık sevgilimin parmağında yüzük vardı bende ona baktım sordum sen hakettin bunu dedi sonra gözünden birkaç damala yaş geldi
2.rüyamdada benden özür diliyordu ailem istemeye gesin falan diyordu bunları yorumlayabilirmisin

nesrin77 bu topic tam benlik ama bugün rüya görmedimm
gördfüğüm samanlardada rüya yorumu yapacak birini arardım ama artık sana anlatabilirimm
hımm geçenleredeki bi rüyamı anlatsam yardımcı olurmusun kendimi künefe yerken görmüştümm ama kaymaksıs..

merhaba, ruyan cok eksik, yapacagim yorum cok sagliksiz olacaktir, hatirladiginiz baska detaylar varsa daha iyi olur, sevgiler

bende eski sevgilimi görmüştüm hala onu unutamıyorum 1.sinde bir yerde karşılaştık sevgilimin parmağında yüzük vardı bende ona baktım sordum sen hakettin bunu dedi sonra gözünden birkaç damala yaş geldi
2.rüyamdada benden özür diliyordu ailem istemeye gesin falan diyordu bunları yorumlayabilirmisin

Merhaba, eski sevgilinizle birazcik dargin ayrilmis olabilirsiniz, darginlik oyle birseydir ki , birisine kizginlik ya da darginlik devam ettigi surece hayatimizin her hangi bir gelisiminde bile tikaniklik olabilir, onu kalben affetmeniz gerekiyor ya da sizin ozur dilemeniz gerekiyor olabilir, bunu onun yuzune yapamiyacaksaniz bile, onu hayalinide karsinizda canlandirip ozur dileyin, eger sizin ona kizginliginiz varsa da onu kalben affedin, size kattigi olumsuzluklara sukr ederek, sevgiler

Günaydın yatak odamdayım (aslında orası hastaneymiş) güya benim bebeğim olmuş annem bebeği aldı kucağına bana doğru çevirip tutuyor. simsiyah saçları var beyaz tenli..ben yatakta yatıyorum eşimde yatağın içinde benle yatıyor sonra eşim bebeği istiyor (sanki o doğurmuş gibi:)) bebek bu sefer sarışın saç rengi koyu sarı tenide öyle aramıza alıyoruz. yorumlayabilirmisin..

Merhaba, esinizle guzel bir birliktelik icindesiniz ama ikinizde bazi duygularinizi, bazi yonlerinizi kapaptip ustunu ortmussunuz, bunlari aciga cikarirsaniz yeni bir baslangicin esigindesiniz, lutfen bu orttugunuz duygulari farkedin, sevgiler

Merhaba günaydın.

Rüyamda bu gece bulutları gördüm.Yağmur damlalarının yağdığını hissettim.
Gökyüzüne bulutlara baktığımda yağmur bulutlarının tam üzerimde olduğunu
hatta hareketli olduğunu farkettim.Bulutlar hareketli ağır,ağır ilerliyorlardı.
Yağmur hızlandı,şiddetlendi.Elimi uzattığımda yağmur yanıbaşımda hem
yağıyor hem yağmıyordu.Sınırdaydım.Yani aynı yerde ama yağmurun sınırındaydım.
Rüyamda buna çok şaşırdım.Kızıma bağırdım Gelsin görsün diye.Çünkü hayretedilecek
birşeydi bulutlar tam üzerimde yağmur yağıyor öbür elim ise kuru ,sınırda olmak.
O arada uyanmışım.
Teşekkür ediyorum şimdiden.................

ay canım gece rüyamda odamda kafeste muhabbet kuşum var acayip dışarıda yağmur yağıyo bakıyorumki karşı balkonda dışarıya dogru kafes koymuşar içinde 2 tane kuş ama nasıl ıslanıyorlar... ip uzatıp filan içeriye alıyorum o kafeside...
amaa kafesin etrafında örümcekler var 2 tane.. bu kuşlardan bitanesi önüde gagasıyla o örümcekleri bi güzel yiyo.. katır kutur.. çok tuhafdı... kötü hissettim :)
varmı bir yorum bitanem öpyüommm

gunaydın canım,
bu baslıgı gorunce cok sevindim.bu ruyayı yorumlayabilirsen cok sevinirim.
gecen gun ananem gormus beni ruyasında. yuzuk ve kolye almısım boyle busbuyuk mor yası varmıs.anannem demis ki aa zeynep ne guzel bunlar cok sevindim paranı bosa harcamamıssın ne guzel seyler almıssın..bende evet anane istanbula gittigimde almıstım diyormusum...
cok merak ediyorum.simdiden cok cok cok tesekkur ediyorum :)

günaydın canım annemim köydeki yengesi geliyor bize kolunda bi sürü bilezikler var sonra bileziklerini göstererek bişeyler anlatıyorum bileziklerini gösterek olayların bileziklerin üstüne yazılı olduğunu söylüyor

yorumlarsan sevinirim

rüyamda görümcem düşük yapmış ve kayınvalidem ''iyi hadi demek ki hamile kalabiliyormuş'' dedi...
bende çok şaşırmıştım...
bu arada görümcem daha yeni evli..

merhaba arkadasım bende gecenlerde ilginç bir rüya gördüm.hamileymişim ultrasona giriyorum yataga uzanıyorum birden doktorun elindeki nesne benim göbeğime düşüyor ve bi anda ekranda pembe beyaz o kadar güzel bi erkek cocuğu görünüyorki..küçücükte pipisi var bende bas bas bagırıyorum doktor bey bebişim erkek görüyorum diye.ama o kadar güzel bi bebektiki hayatımda o kadar güzel tenli bi bebk görmedim resmen oturuyordu.sonrada dısarıda otururken bi bayanın bi anda üstünü sıyırdığını gördüm ne yapıyor bu ya demeye kalmadan memeleri gözüktü çok utandım herkes vardı çünkii sonrada uyandım bu arada hamileyim acaba bilinç altı mı yaptımm.yorumlarsan çok sevinirim tesekkürler sevgiyle kall

merhabalar ben annemin rüyasını yazıcam seni anlattım oda istedi inş.yorumlarsın.iki gündür sürekli aynı rüyayı görüyormuş ağaç gövdeleri yaprakları falan yok kurumuşda değil sadece gövde yaz mevsimi diyor boş bir çayırlıkta tanıdık çoğuda tanımadık insanlar var o ağaç gövdelerinin üzerinde yemekler var ve insanlara yemek veriyorum.hatırladığı kadar yazdım inş.cevaplarsın teşekkürler.

slm nesrin77 güzel yardımların tşk ederim canım...
ben de rüyamda büyük bir ziyafet görüyorum, hayatta olan olmayan bütün akrabalarım var sofrada. sevdiğim (beş aydır ayrıldığım) kişi de o sofrada var. rahmetli babaannem bana dudağını göstererek"bana vurdular" diyor ağlamaklı bir şekilde, daha sonra ben ve başka bir bayan yağmurun altında ıslanmış ve tertemiz olmuş (yergök yağmur) yorganımı sıkıyoruz, yanımız da da yaşı benden bayağı büyük iri bir adam yol gösteriyor ve yardım ediyor...sonra evimdeyim sevdiğim ceple konuşuyor yürüyerek, ben divanda yer ayırıyorum ona gelirse burada oturur diye, rüyada küsüs halen...
biraz karışık oldu, yorumunu merakla bekliyorum canım...

nesrin ben rüyamda fere besliyordum canım..aslında fareden cok korkarım ama rüyamda okadarda korkmuyordum hatta yatagıma alıp yatırıyordum..sonra onun tüyleri dökülüyor kücük bir böcege dönşüyordu sonra bende onu alı attım..bunun anlamı nedir sence..

merhaba ben eski erkek arkadaşım,hala kendisini unutamadım.dün akşam onu savaşa yollarken gördüm.3.cü dünya savaşı cıkmış herkes erkeklerı yolluyormuş,o bana helallık ıstemeye geliyor.bende onu bırakamadııgmı ,ben bırakamayacagım ıcın oda bırakamadı ruyamda ve başka kımseyı umursamıyordum.çok ilginç bir ruyaydı.düşmandan falan kurtardım onu yorumlayabilirmisiniz rica etsem.

MerhAaba bende bugün rüyamda su kaplumbağası gördüm hani akvaryumda beslenen küçük kaplumbağalardan. bu kaplumbağalar benim pijamamın içinde genital bölgemden diz kapağıma doğru yürüyorlardı. Ben çok korkuyorum. 5 6 alııyorum atıyorum, ardından yine çıkıyorkar, atıyorum bakıyorum başka var mı diye bacaklarımı yokluyorum birkaç tane daha çıkıyorlar. Sonraya doğru küçük hamamböceği yumurtası şeklinde buluyorum birkaç tane. kaplumbağaların yumurtasıymış.Atıyorum, attığım patlıyor ve bvirden kaplumbağaya dönüşüyor. sonra içimdeki bu yavrular uçmaya başlıyorlar. pijamamın içinde uçuyorlar hareket ediyorlar ben çok korkuyorum .kurtulmak istiyorum ama yine çıkıyorlar.
yorumlarsan çok sevinirim arkadaşım...

Merhaba günaydın.

Rüyamda bu gece bulutları gördüm.Yağmur damlalarının yağdığını hissettim.
Gökyüzüne bulutlara baktığımda yağmur bulutlarının tam üzerimde olduğunu
hatta hareketli olduğunu farkettim.Bulutlar hareketli ağır,ağır ilerliyorlardı.
Yağmur hızlandı,şiddetlendi.Elimi uzattığımda yağmur yanıbaşımda hem
yağıyor hem yağmıyordu.Sınırdaydım.Yani aynı yerde ama yağmurun sınırındaydım.
Rüyamda buna çok şaşırdım.Kızıma bağırdım Gelsin görsün diye.Çünkü hayretedilecek
birşeydi bulutlar tam üzerimde yağmur yağıyor öbür elim ise kuru ,sınırda olmak.
O arada uyanmışım.
Teşekkür ediyorum şimdiden.................

Merhaba, bereket ustunuzde hemen yanibasinizda ama oyle bir noktadasiniz ki bir anda o bereketi geri cevirebilirsiniz, su an uzerinde yaptiginiz is, konu neyse ona devam etmenizi tavsiye ederim, sevgiler

ay canım gece rüyamda odamda kafeste muhabbet kuşum var acayip dışarıda yağmur yağıyo bakıyorumki karşı balkonda dışarıya dogru kafes koymuşar içinde 2 tane kuş ama nasıl ıslanıyorlar... ip uzatıp filan içeriye alıyorum o kafeside...
amaa kafesin etrafında örümcekler var 2 tane.. bu kuşlardan bitanesi önüde gagasıyla o örümcekleri bi güzel yiyo.. katır kutur.. çok tuhafdı... kötü hissettim :)
varmı bir yorum bitanem öpyüommm

Merhaba, icinizde sakli kalmis iki yetenek, iki dusunce hayata gecirilmeyi bekliyor, ama bunu oyle guzel kafanizda saklamissiniz ki. bunu bulup kesfedip lutfen hayata gecirin, bu ruyalar bize bosuna gonderilmiyor, demek ki bu mesaji gercek hayata gecirebilirseniz onunuze acilacak firsatlar var demektir, sevgiler

gunaydın canım,
bu baslıgı gorunce cok sevindim.bu ruyayı yorumlayabilirsen cok sevinirim.
gecen gun ananem gormus beni ruyasında. yuzuk ve kolye almısım boyle busbuyuk mor yası varmıs.anannem demis ki aa zeynep ne guzel bunlar cok sevindim paranı bosa harcamamıssın ne guzel seyler almıssın..bende evet anane istanbula gittigimde almıstım diyormusum...
cok merak ediyorum.simdiden cok cok cok tesekkur ediyorum :)

Merhaba, annen ya da anneannenden sana gecen bir ozellik var, bizler farkinda olmasakta dedelerimizen dedesinden bile etkileniriz, bu konu parayla ilgili, eger fazla savruksaniz biraz paranin degerini bilmeniz gerektigine isaret ediyor, ya da tam tersi para harcamaya korkan bir yapiniz varsa bunu bira gevsetmeniz gerektigine isaret ediyor, annenizi ve anneannenizi bir dusunun, hangisi sizde var ve bunu kimden almis olabilirsiniz, ve bunu hayata gecirin lutfen, sevgiler

günaydın canım annemim köydeki yengesi geliyor bize kolunda bi sürü bilezikler var sonra bileziklerini göstererek bişeyler anlatıyorum bileziklerini gösterek olayların bileziklerin üstüne yazılı olduğunu söylüyor

yorumlarsan sevinirim

Merhaba, gecmiste meydana gelen olaylari unutmuyorsunuz, gecmiste yasiyorsunuz ya da halaaa gecmisin hesaplarini soruyorsunuz, ruyaniz size artik simdiyi yasamaniz gerektigini ister ediyor, arkaniza bakmayin sadece su ani yasayin, sevgiler

Back