merhaba tekrar :)
bu soru icin rüyaya yattim, allaha sorup yattim,
ama gördügüm rüya bir cevapmi bilmiyorum..
yani sevdigim is, veya mesguliyet nedir onu sorarak yattim,
rüyami anlatayim, yorumunu cok rica ediyor ve merakla bekliyorum hihoyyyt :
rüyami üc degisik sürec ve yerde gördüm
yani bir ordayim, daha sonra baska bir yerdeyim ve baska insanlarla..
biraz uzun olacak ama daha iyi anlatabilmek ve anlasilmak icin detayli anlatacagim..
ilk basta disarda ve iki binanin karsisindayim,
iki binada beyaz ama kirlenmis binalar, ve sanki üstünde kirli saman
kalmis gibiydiler.. sag taraftaki binada biz oturuyoruz, sol taraftaki binadada
pencereden bir kiz görünüyordu, kitapmi ne okuyordu..
bi anda bizim binada bir cöküntü oldu, kacinci katti bilmiyorum ama, böyle anlatayim,
2. kat cökünce, 1. ve 3. kat birlesmis oldu.. ve bina cok cürük gibi yikiliyordu..
soldaki o kizin oldugu binadada ayni sey yasandi ama allahtan kimseye bisey olmadi..
rüyamin 2. kismiydi galiba, ben is yerindeyim, 2 ablamda güyya benimle ayni is
yerinde calisiyor, ve patron bize 2 saat calistiktan sonra eve gidebilirsiniz demis,
ki bu calistigim is yerinde olabilecek bisey, 2 saat erken birakabilme ihtimalleri var,
cünkü is yok bazen.. daha sonra baktim is yerinin uzun ince koridorundayim,
halbuki is yeri öyle bir yer degil, cok genis bir yer aslinda..
is yerini geziyormuyum ne, bi bakiyorumki bir bahcemi odami ne icinde ördekler
var, güyya hayvanat bahcesi gibi, ve tuhaftirki bütün ördeklerin hepsi sap sariydi,
canli bir sariydi, ve yavrularida vardi.. ve hepside mimiklerini kullaniyorlardi, gülümseme,
dil cikarma göz kirpma gibi, bense cok egleniyordum onlari izlerken, cok tatliydilar..
daha sonra devam ederken koridorda bu seferde sol tarafta, baska bir oda, civcivler vardi,
onlar da ayni o ördekler gibi mimikleri vardi, gülümseyen dil cikartan filan, ve hemen
yanimdaa baktim 5-6 yaslarinda bir kiz,oda onlari izliyor ve gülümsüyordu,bende
diyorumki icimden, bu hayvanlar nerden ögrenmis bu mimikleri, ve o kizi görünce,
demekki buradan gecen cocuklar ögretti hayvanlara bu miimikleri diye düsünüyorum..
cok eglendim ve güldüm rüyamin bu kisminda..
rüyamin 3. kisminda, uzun ve agacli, tarlali bir yoldayim ve yanimda kuzenim var
(benden cok uzakta kuzenim, cok görüyorum kuzenimi rüyamda, kendisi kiz),
ve yolun kenarinda kar, güyya kar yagmis, kuzenim de bir büyük top yapip, o kari bana
atiyor, yani eglencesine, bende atma filan diyince,oda bana diyorki, yoksa sende mi ablanlar gibi bronzlasmak istiyorsun, bende diyorumki, yok ya ne bronzlansmasi,
benim öyle bir istegim yok, ablam gil öyleler ama ben degilim bak tenime,
acik tenliyim zaten diyorum, ve o anda kolumda kar varken gösteriyorum,
ve baktigim da tenim bronzdu, koyu renkteydi:sm_confused:, ama güyya benim tenim hala beyazmis
gibi görmekteydim,
ki gercek hayattada acik tenliyim, sarisinim yani..ki ablamlarda acik tenliler..
umarim okursun ve yorumlarsin,
simdiden tesekkürlerimi sunuyoruma.s.
sevgiler..