ruya yorumluyorum

merhaba, ruyanizda hic detay yok, nasildi, sizde ki ruh hali nasildi, sadece nisan yapiyorduk demeniz yapacagim yorum icin saglikli olmaz, ruyalarda, renkler, kisilerin isimleri, sag ve sol yani yonler, renkler, sayilar hepsi cok onemli, bunlardan hatirladiklarinizi ya da ruyanin butununu yazarsaniz cok daha iyi bir yorum olacakti, sevgiler

merhaba,nedense biseyleri kacirma korkusu yasiyorsunuz, hayatinda gec kalmislik duyguyla acele kararlar alma, bu her konuda olabilir, gec diye birsey yoktur onemli olan istedigimiz ve mutlu olacagimiz seyleri zamani ne olursa olsun yapmaktir (bunu ben soylemiyorum ruyaniz soyluyor) sevgiler

merhaba yine ben :))))
dün akşam rüyamda pazardan 10 tane yumurta aldım.. hatta bir ara para bozdurdum, yumurtacıya bozuk para verecekmişim, bütün parayı bozamaz diyemi artık nedense bilmiyorum...

merhaba, su an yaptiginiz bir is ya da bir olay artik tamamlanmaya baslamis sonuna gelmissiniz, sevgiler

merhaba, hayatinizda iki erkekten guc alacadanksiniz, yardimini alacaginiz ve hatta sevdiginiz iki insan olabilir bu iki kisi, yardimlara kendinizi acin, sevgiler

çok fazla detay hatırlamıyorum malesef
ama çok güzel rüyalardı. ailesi çok beğeniyordu beni, bu kızı sakın kaçırma falan diyorlardı.çok sakin,mutlu rüyalardı. normalde ayrı olmamıza rağmen biz de çok mutluyduk. birbirimizi ne kadar sevdiğimizi falan söylüyorduk.:1no2:malesef bu kadarını hatırlıyorum.

merhaba, once heves heveste galiba hissettigimi farkettigim icin oluyor, heves olunca tabiki bu konuda algida secicilik yasiyorum yani nerde bir ruya programi olsa ya da konu ruyalar olsa kulaklarimi acar dinlerim, boyle boylede gelisiyor tabiki, sevgiler

merhaba, bolluk ve bereketi cabanla, kendi emeginle hayatina cekiyorsun, eger bolluk bereket yok dersen ruyan sana biraz caba harcamani ve emek vermeni soyluyor, eger bunlari yaparsan bolluk ve bereketi kendine cekeceksin, sevgiler

teşekkür ederimm canım yorumun için sağol umarım gelir o bereket sevgiler

merhabalar benim rüyamıda yorumlarsanız sevinirim
rüyamda 1 yumurta kırdım içinden 3 tane tüysüz minik kuş çıktı cik cik öterek :)
üstlerinde yumurta akı vardı hepsinin
kardeşim birini aldı içi peçete dolu kavanoza koydu
kuş peçeteye silindi kavanozdan upuzun yemyeşil bir tüyle uçarak çıktı kafamçokkarıştı

komşumun ismini sormuşsunuz hacer ismi çok teşekkür ederima.s.

ama şimdi muzun domateslerin hiç anlamı yokmu muz ve dometes kısmet diyorlar zaten küslüklte benlik bişi yok yani ben küs degilimki benim affedecegim bi konu yok ki

almayı düşündüğümüz eski bir ev var rüyyamda onun içini geziyorum sonra kendi kendime baya büyükmüş genişmiş diye aklımdan geçiriyorum bir odada televizyon açık olduğunu görüyorum bir ses duyuyorum kız çocuğu sesi annesine sesleniyor sanki ağlamaklı gibi evi dolaşmaya devam ediyorum alt kat bodrum var oraya bakmak istiyorum ama o sırada bi büyük alanda yeşil halı ama her yeri kaplayan halıfleks gibi bi şeyin üstünde aslan ve boğa görüyorum aslanın yanında bi insan var onun terbiyecisi gibi ama boğa yanlız sakin duruyordu sonra uyandım rüyyamı yorumlarsan sevinirim teşekkürler

mrb canim yin ben
ruyamda altin erkek yuzugu buldum cok buyuktu
ne demek yorumlarsan sevinirm

merhaba yardımcı olduğun için teşekkürler =) ben bekarım ve rüyamda hamile olduğumu görüyorum bikaç kez gördüm .ve geçen kandil akşamı aşık olduğumu gördüm (nıormalde aşık olamıyorum )biraz karışık film gibi bi rüyadı aşık oldum kıvırcık sarı saçlı renkli gözlü birine oda bana aşıktı ancak biz birilerinden kaçarken onu lazerli silahla =) öldürüyorlardısenağlamane anlama gelebilirki mübarek kandil akşamı zaten aşık olamayan bi insanım rüyamda bile çok görüyorlar :sm_confused:

merhaba, kendini ifade etmek konusunda sıkıntılar yasiyorsun, icinizden gecenleri icinizde tutmadan usulunce soyleyin lutfen, hayir demeyi ogrenmeniz gerekiyor, birde Ataturk denildiginde akliniza gelen olumlu ozellikleri hayatinizda uygulayin, kendinizde var edin, Ataturk denildiginde olumsuz ozellik varsa bunuda kendinizden yok etmeye calisin, brde su siralar giristiginiz yaptiginiz bir sey varsa ve tereddutteyseniz o ise devam edin, sonu hayirli, sevgiler

Son düzenleme:
merhaba nesrin hanım.benim rüyamıda yorumlarmısnız.çok merak ediyorum anlamını.bu şekilde çok görüyorum rüya.aklıma takılıyor.

ama şimdi muzun domateslerin hiç anlamı yokmu muz ve dometes kısmet diyorlar zaten küslüklte benlik bişi yok yani ben küs degilimki benim affedecegim bi konu yok ki

kuslugun sizinle alaksi yok fakat altbilinc yani bilincalti ve atalarimizdan aldigimiz seyler bunlar, o yuzeden ruyalarimizda cikiyor zaten, inanin gercek yasamda bircok seyi farketmiyoruz, sevgiler

benii atladınız nesrın hanımm...

denızgunesten hemen sonra ben yazmıstım.. yorumlarsanız sevınırım...

merhaba, iki konu hakkinda hayal kirikligi yasamissiniz ya da iki konu hakkinda hayal kirikligi yasamakatan cok korkuyorsunuz, bu sevdiklerinizle alakali olabilir, ya da sevdiklerinizi koruma adina 2 konudan vazgecis olabilir, bu konu neyse onu sessiz bir ortamda dusunup bulmaya calisin, eger baslayamadigiz ve baslamaktan cekindiginiz bir olaysa baslamanizi tavsiye ederim, sevgiler

merhaba , o cocukluk arkadasinizin ismini ogrenebilir miyim, yorumun daha saglikli olmasi acisindan iyi olur, bir de sadece ismi sonradan gonderirseniz anliyamiyorum tekrar ruyayinizi eklerseniz daha kolay olur, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…