Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesrincim sanırım benim rüyayı atladın canım...kötü bişy mi yoksa ((((
hayir kotu ruya yoktur ki zaten, endiselenmeyin lutfen, o kadar cok ruya gelmis ki hepsini yorumlamam icin sakin bir zamana ihtiyacim var, gun icinde bu mumkun olmuyor maalesef, ilgilenmem gereken bir oglum, kocam ve yapacak islerim var ama inanin ben yorumlarken cok keyif aliyorum ve hepinizin ruyalarini yorumlayacagim, sevgiyle kalin
benimde komşum bizi görmüş rüyasında eşimi ve beni eşim in yanında öküz arabaşı varmış her harafına tezek bulaşmış arabanın komşum sormuş bu ne diye eşimde bu benim yeni işim demiş sonra ben pencereye çıkmışım üzerimde gelinlik varmış komşuma tacım nerde diye sormuşum oda eşime sormuş tacı nereye koydun diye sonra merdivenden çıkmış bizim apartmanın merdiven boşluğunda 4-5 tane çingene kadın yere oturmuşlar zeytin ve ekmek yiyorlarmış yanlarındada küçük bir kız çocuğu varmış komşum ne yaptıklarını sormuş onlarda biz yeni alındık buraya merdivenleri yıkayacağız demişler komşumda yıkamayın rutubet oluyor demiş silin sadece demiş onlarda bize böyle söylendi yıkarız demişler komşum evine çıkmış bir bez almış ve merdivenleri silmeye başlamış söylene söylene size şimdiden tşk ediyorum yorumu şimdiden merak ediyorum :)
nesrincigim gerçekten teşekkürler...biz hep rüyalarımızı belli kalıplara oturtuyoruz.ama bunu aşmak gerekli.bende rüyalar konusunda hisliyim biraz ama senin kadar degil valla:)))bende kafama takılan bir kaç rüyamı yazmak isterim canım şimdiden teşekkür ederim...
şimdi ben uzun süredir bir çocugum olmasını istiyorum.bundan 15 gün önce adetim geciktigi için kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.testi yaptırdıktan birkaç gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum kaç gün oldugunu bir rüya gördüm.ablam rüyamda bana diyor ki;sen hamile olmadıgını mı sanıyorsun diyor.o teste güvenme diyor.ve ablam gerçekte test yaptırdıgımı bilmez vede ben ablamı hayatım boyunca sayılı görmüşümdür rüyamda...onu gördügüm zamanlar haberci rüya oluyor.bende o sıra ümitlendim ama adet oldum malesef...5 gün oldu biteli.bunun dışında aynı gece çok kanamam oldugunu gördüm.birisi önüme gebelik testi attı yap şunu diye...ondan birkaç gün sonrada ablam aradı ve annemi rüyamda gördüm derin dedi.rüyasında annem ablama diyormuş ki;derin'i ara kanaması var çok...böyle yani...
ondan sonrada kendime boy aynasında baktıgımı gördüm..çok güzeldim üzerimde yeşil bir gece kıyafeti varı saclarım uzunn mu uzundu gülümsüyordum...
birde bunu anlatmaktan korkuyorum çünkü bir tabir okudum ve hiç iyi degildi.acelden bahsediyor ayy RABBıM gecinden verir inş...herneyse rüyamda elimde kendi resmimie bakıyordum ama ufaklık resmimdi.yani bundan 10 yıl öncesi falan hemde normalde gerçekte olan bir resmimdi.(ne olur tabiriniz kötü ise başka şeyler yazın ben etkilenirim çünkü(((
bir anda çok yazdım kusura bakma canım yorumlayabilirsen sevinirim...sevgiler.
svgili nesrin77 iki rüyam var yormlasan çok sevinirim.
ayağmda erkek ayakkabsı vardı çkartıyodm,büyük bi ayakkabıydı,ayakkabının içinde krem varmış kolayca çıkıyodu.
önceki gece gördüğüm rüya= bulutların arasndan gökkuşağ çımıştı.
teşekkür ederim canım.evet gerçekten biz bebiş isteyenler bu konuyla çok haşır neşiriz malesef hep bilinçaltı rüyalar görüyorum zaten...
peki ayna olayına ne diyorsun canım boy aynasına bakmam falan?
tek tek her sombolun anlami yok maalesef , ruyaya butun olarak bakiyorum ve ruyanin yorumunda bunu yazdim, aslinda disaridan hersey cok guzel, siz icinizde karismissiniz, aynaaya bakarken guzellik ve gulumseme var cunku, yorumu hayata gecirmek onemli, yoksa ruyanin yorumunu yapmakla sadece bir baslangic yapmis oluyoruz, eger yorumu yapip hayata gecirmezsek o gordugumuz ruyanin hicbir anlami kalmaz, sizin mesajiniz ise relaks olmak, ve kafanizi dagitacak baska islerle ilgilenmek, o zaman o aynadaki gibi gulumseyebilirsiniz, sevgiler
merhaba nesrin77 ben değil ama eşim rüyasında başbakanı görmüş başbakana saldırmaya çalışanlar varmış oda başbakanı kurtarmış bi evin arkasına gitmişler orası yemyeşil bi yermiş ve bi tepecik varmış ordan birlikte tepeciği aşmışlar ve başbakan ona teşekkür etmiş.....B]
Nesrin cim canım selam, evlenmek istiyorum istemeye falan geldiler babam da pek razı olmadı bir sene bekleyin demişti şubat ayında.
Dün gece rüyamda gene sevgilimin ailesi bizde nişan takmışız annem bak bunları sana göndrdiler en az 8 tane bilezik dünürlerde yan odada oturuyo, ben onları taktım el öptüm neyse babama gittim babam bir tomar para çıkardı ama sadece 30 ytl verdi içinden. Tekrar odaya gittim gene erkek tarafı siyah taşlı bir set vermiş anneme, annem de dediki bak 10 milyar mış. Ama bu takılanları hepsini annem onların adına taktı bana. Ayy kafam karıştı yazarken bile. Bizim evdeyiz ama 2 aile farklı odalarda oturuyolardı canım.
Nedersin kuşum nasıl yorumlanır bu rüya???
hayatinda maddi manevi yukselis olabilir, birde bu saylar onemli, takvime bu sayilari biraz oynayarak isaretle mesela ruyayi gordukten sonra 10 gun sonrasini ve 30 gun sonrasini isartele ve o gunlerde bir hareketlilik olmasini bekleyebilirsin, ya da 30+10=40. gunude isretle, ve o gunlerde alicilarini dort ac, sevgiler