canım ben rüyamda sürekli ayrıldığım sevgilimle nişanlandığımı,evlendiğimi falan görüyorum.hatta bi kere o kadar oldu ki sırayla gitti. bir gece istemeye geldiler ertesi gece nişan yaptık sırnaşık şey dün gece yine gördüm annesi bizdeydi nişan konuşuyoduk.
çok ciddi düşünüyoduk biz ama ayrıldık,hala görüşmeye devam ediyoruz.
sence bunların anlamları ne olabilir? iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var mirmirmirmir ama sen gerçekleri söyle yine de:tomato:
yardımcı olursan çok sevinirimma.s.
merabalar bende bugün bi rüya gördüm lütfen yorumlarmısın bir teyzem var teyzemle annem 15 yıldır küsler tabi teyzem küs miras yüzünden ve kızları olsun çocukları olsun bizlerlede konuşmuyorlar dayımlarlada küsler rüyamda bu teyzemi gördüm normalde bu kadını hiç düşünmem hadi düşündümde aklımda kalmış rüyama girmiş olayı degil yani küslüklede alakalı degil. Rüyamda bu teyzeme gitmişim ve bana çok iyi davrandılar o kadar güzel evleri varmış ki anlatamam benimle çok ilgilendiler çok muhteşem agırladılarv ve bende rüyamda durumum çok kötü diye maddi anlamda anlatmışım gerçekte öyle bişi yok daha sonra eve gelirken bana ısrarla sana yardım edelim ne istiyorsan al yiyecek anlamında al diye bana çok fazla ısrar ettile ve bende almadım evden çıkarken merdiven boşlugunun altında çuvallarla muz vardı bide poşetle muz vardı ve gizlice söylemeden o muzu alıp kaçıyorum yolda giderklen önüme domates tarlası çıkıyor yemyeşil tarla ve birer domatesler varki anlatamam bu tarla akrabamızınmış bi poşet alıyorum ve dometsleden bi poşet dolduryyorum sonra tekrar gelir alırım diye dometesler sanki kavun gibi kocaman kocaman dı ve ben dometesi çok severim lütfen yorumlarmısınız
Kendimi beyaz gelinlikler içinde
gördüm.Birde çeyizimde gümüş
tepsi ve çay tabakları,kaşıkları
vardı.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.
merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim
öncelikle benim br komşum var çok seviyorum kendisini 10 yıllık evli ve çok istemesine rağmen bebeği olmuyor
2 defa onu rüyamda gördüm
birincisinde bebek eşyaları alıp ona götürüyodum çok şaşırıyodu neden şaşırdın hamilesin ya bende sana hediye aldım diyordum
bu rüyayı ona anlattım çok etkilendi sonra gördüğüm rüyayı anlatamadım çünkü umutlandırmak istemiyorum
ikincisinde de onu çok sevinçli görüyorum hamileyim ben sonunda oldu diyo
bilmiyorum ona üzülüp etkilendiğim için mi görüyorum yoksa bir anlamı varmı teşekkür ederim şimdidena.s.
umarim biranonce bulursun, ruyalara inan, hatta yapmak istedigin seyi bile gece uykudan once rahatlayip ruyana sorabilirsin, ruyalar ne ve nasil sorularina cevap veriyorlar, soyle niyet edip yatabilirsin, Allahim sevdigim isi bulmam icin ne yapabilirim? bunu soyle ve yat (ama hissederek), eger ruya gorursen anlat bana, ben burdayim, sevgiler
merhabalar, ne kadar güzel bir topic açmışsın :))
ben 2 gündür hep okul ve sınavlarla ilgili rüya görüyorum ama ya okula devam etmemişim ve diplomamı alamıyorum yada bir sınavın tarihini kaçırmışım
hep de çok üzülerek uyanıyourn
işin garibi ben üniversiteyi bitireli 7 yıl oldu ve öğretmenim :)))
mrb nesrincim bende bugün rüyamda bana ait olmayan başkasının olan arpasından yarım telis(poşet) aldım sırtımda taşıyıp eve geldim yorumlarsan sevinirim sevgiler
ayy bende cvp istiyorum..
ben dün birinin bebegini elime aldım oakdar sevdimkiii.. beyazlı pembeli bi battaniyeye sarılıydı. seviyorum kokluyorum okdar seviyorumki içtennn . ay diyorum ben bebek istemiyorum ama aslnda belkide olsa severim...
hasta olmuyorum baya geçti ondan olabilirmi :))))
buarada bekarım nişanlıyım imkansız ama işte rüyaa :):))) :roflol:
merabalar bende bugün bi rüya gördüm lütfen yorumlarmısın bir teyzem var teyzemle annem 15 yıldır küsler tabi teyzem küs miras yüzünden ve kızları olsun çocukları olsun bizlerlede konuşmuyorlar dayımlarlada küsler rüyamda bu teyzemi gördüm normalde bu kadını hiç düşünmem hadi düşündümde aklımda kalmış rüyama girmiş olayı degil yani küslüklede alakalı degil. Rüyamda bu teyzeme gitmişim ve bana çok iyi davrandılar o kadar güzel evleri varmış ki anlatamam benimle çok ilgilendiler çok muhteşem agırladılarv ve bende rüyamda durumum çok kötü diye maddi anlamda anlatmışım gerçekte öyle bişi yok daha sonra eve gelirken bana ısrarla sana yardım edelim ne istiyorsan al yiyecek anlamında al diye bana çok fazla ısrar ettile ve bende almadım evden çıkarken merdiven boşlugunun altında çuvallarla muz vardı bide poşetle muz vardı ve gizlice söylemeden o muzu alıp kaçıyorum yolda giderklen önüme domates tarlası çıkıyor yemyeşil tarla ve birer domatesler varki anlatamam bu tarla akrabamızınmış bi poşet alıyorum ve dometsleden bi poşet dolduryyorum sonra tekrar gelir alırım diye dometesler sanki kavun gibi kocaman kocaman dı ve ben dometesi çok severim lütfen yorumlarmısınız
nesrincim ya ben 4 gündür üste üste ayrıldıgım eski erkek arkadasımı gördüm..hep farklı sekillerde onunle ilglenirken yada onunla bşiler yaparken görüyorum kendimi..sence bunun anlamı ne olabilir..
bıktım ya 4 gündür üst üste fena oldum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?