- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
merhaba; hamile değilim ama çok istiyorum..
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... nitekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm
ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde de duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda mı kalbi yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakına alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...
(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum.. ve adet oldum, yani malum olmadı diğer rüyam gibi.. sanırım bilinç altı) :çok üzgünüm:
allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın.................... şimdiden teşekkürler.........
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... nitekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm
ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde de duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda mı kalbi yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakına alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...
(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum.. ve adet oldum, yani malum olmadı diğer rüyam gibi.. sanırım bilinç altı) :çok üzgünüm:
allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın.................... şimdiden teşekkürler.........