ruya yorumluyorum

nesrin77 cevabın için çok teşekkür ederim..
evet galiba bilinçaltım bunlarala dolu ((

nesrincim sanırım benim rüyayı atladın canım...kötü bişy mi yoksa ((((

hayir kotu ruya yoktur ki zaten, endiselenmeyin lutfen, o kadar cok ruya gelmis ki hepsini yorumlamam icin sakin bir zamana ihtiyacim var, gun icinde bu mumkun olmuyor maalesef, ilgilenmem gereken bir oglum, kocam ve yapacak islerim var ama inanin ben yorumlarken cok keyif aliyorum ve hepinizin ruyalarini yorumlayacagim, sevgiyle kalin

tabiiki tahmin ediyorum canım niye yorumlamadın anlamında sormadım zaten yanlış anlamayın...zaten yazarken de çekindim çok mu oluyorum diye ...sizi online görünce sevindim sadece:)sabırsızlıkla bekliyorum sagol canım.

merabalar bende bugün bi rüya gördüm lütfen yorumlarmısın bir teyzem var teyzemle annem 15 yıldır küsler tabi teyzem küs miras yüzünden ve kızları olsun çocukları olsun bizlerlede konuşmuyorlar dayımlarlada küsler rüyamda bu teyzemi gördüm normalde bu kadını hiç düşünmem hadi düşündümde aklımda kalmış rüyama girmiş olayı degil yani küslüklede alakalı degil. Rüyamda bu teyzeme gitmişim ve bana çok iyi davrandılar o kadar güzel evleri varmış ki anlatamam benimle çok ilgilendiler çok muhteşem agırladılarv ve bende rüyamda durumum çok kötü diye maddi anlamda anlatmışım gerçekte öyle bişi yok daha sonra eve gelirken bana ısrarla sana yardım edelim ne istiyorsan al yiyecek anlamında al diye bana çok fazla ısrar ettile ve bende almadım evden çıkarken merdiven boşlugunun altında çuvallarla muz vardı bide poşetle muz vardı ve gizlice söylemeden o muzu alıp kaçıyorum yolda giderklen önüme domates tarlası çıkıyor yemyeşil tarla ve birer domatesler varki anlatamam bu tarla akrabamızınmış bi poşet alıyorum ve dometsleden bi poşet dolduryyorum sonra tekrar gelir alırım diye dometesler sanki kavun gibi kocaman kocaman dı ve ben dometesi çok severim lütfen yorumlarmısınız

merhaba, ruyanin yorumunun sizinle alakasi yok ,cunku ruyanin yorumu ruyayi goren kisiyle ilgilidir, yani eger bu ruyaya yorum yapacak olursam o komsunuza yapmam gerekecek, ruyanin yorumunu yapabilmem icin o kisin
ruyada ki hisleri, daha fazla detay lazim, sadece sunu soyliyebilirim komsunuz icin yeni baslangiclar sozkonusu, sevgiler

mrb nesrincim bende bugün rüyamda bana ait olmayan başkasının olan arpasından yarım telis(poşet) aldım sırtımda taşıyıp eve geldim yorumlarsan sevinirim sevgiler

merhaba, bu ruya tabirleri kitaplari yok mu zaten onlar insani ruyalardan sogutuyor vallahi hepsinde de olumsuz seyler yazar bunu hep soyluyorum ruyanin kotusu yoktur, sadece ruyalarda mesajlar vardir hayata gecirmemiz gereken mesajlar, sizin ruyaniza ise o kanamalar, testler hepsi bilicalti cok fazla bu konuya yogunlasmissiniz, aslinda icinize donup baktiginizda telas edilecek hicbir durum olmadigini farkedeceksiniz, gayet disaridan hersey yolunda ama icinizde biraz karismissiniz, sizin mesajiniz ise durup bi dinlenin ve bu konulari birakip baska seylere odaklanarak biraz kafanizdan uzaklastirin, elinizde ki baktiginiz resime gelince o doneme ait yasadiginiz seylere ozlem duymussunuz, lutfen rahatlayin, sevgiler

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.evet gerçekten biz bebiş isteyenler bu konuyla çok haşır neşiriz malesef hep bilinçaltı rüyalar görüyorum zaten...
peki ayna olayına ne diyorsun canım boy aynasına bakmam falan?

merhaba, gordugunuz iki ruyada cok guzel, aslinda erkek egemenligi, ya da erkeklerin daha rahat yasadigi gibi bir dusunceden dolayi ya da ailede erkek cocuklarina onem verildigini dusundugunuz icin (bunlardan herhangi biri olabilir) kadin kimliginizi bir sure tasimamissiniz reddetmissiniz, ama ruyanin guzel tarafi bunu bir sekilde ve cok kolay atlatmissiniz yani kadin kimliginizi ve cinsel gucunuzu kabul etmissiniz, manevi anlamda iyilesme yasamissiniz, diger ruyaniz ise hayatiniza degisik tadlar, renkler katacak seyler olacak, icinize donup bir dusunun ve en keyif aldiginiz seyi yapin, bu sizin hayatinizi eglenceli kilacak, sevgiler

tek tek her sombolun anlami yok maalesef , ruyaya butun olarak bakiyorum ve ruyanin yorumunda bunu yazdim, aslinda disaridan hersey cok guzel, siz icinizde karismissiniz, aynaaya bakarken guzellik ve gulumseme var cunku, yorumu hayata gecirmek onemli, yoksa ruyanin yorumunu yapmakla sadece bir baslangic yapmis oluyoruz, eger yorumu yapip hayata gecirmezsek o gordugumuz ruyanin hicbir anlami kalmaz, sizin mesajiniz ise relaks olmak, ve kafanizi dagitacak baska islerle ilgilenmek, o zaman o aynadaki gibi gulumseyebilirsiniz, sevgiler

sagol canım haklısın valla...çok ugraşıyorum aslında düşünmemek için ama bir şekilde yine hep aklımda...şuanda bebek olayına kafamı çok yoruyorum.herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman verirse o zaman tabii ama insan tutamıyor kendini düşünmeden edemiyor...yeni bir iş bulursam inş atlatırım bu dönemi..sagol tatlım ALLAHA EMANET OL...yeni rüyalarla rahatsız ederim merak etme:)))Şeniz

merhaba, esinizin basbakanla ilgili olumsuz dusunceleri varsa kafasinda bunlari bir siralasin, olumlu taraflarinida siralasin, muhtemelen kendisinde basbakanda olan bazi ozellikler cikacaktir, olumlu olanlari kendisinde gelistirip, olumsuz ozelliklerini yok etmesi gerekiyor, o zaman hayatinda olumlu akis basliyacaktir, sevgiler

hayatinda maddi manevi yukselis olabilir, birde bu saylar onemli, takvime bu sayilari biraz oynayarak isaretle mesela ruyayi gordukten sonra 10 gun sonrasini ve 30 gun sonrasini isartele ve o gunlerde bir hareketlilik olmasini bekleyebilirsin, ya da 30+10=40. gunude isretle, ve o gunlerde alicilarini dort ac, sevgiler

Ayyy Nesrincim çok şekersin yaa hiç bu kadar yazıcağını tahmin etmemiştim doğrusu.

Dediğin gibi not aldım bakalım bekliorum gelişmeleri aktarırım sana taeşekkür ederim tekrar.
a.s.

nesrincim ya ben 4 gündür üste üste ayrıldıgım eski erkek arkadasımı gördüm..hep farklı sekillerde onunle ilglenirken yada onunla bşiler yaparken görüyorum kendimi..sence bunun anlamı ne olabilir..
bıktım ya 4 gündür üst üste fena oldum artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…