• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

hayatinizda birseyleri yapmaniz gerektigini dusunup sadece zorunluluktan yapiyorsunuz, her ruya bir amac icerir yani bu ruyayi gordum fakat ne icin, neyi degistirmem gerekiyor? diye sorabilirisiniz kendinize, tanri kullarini duzeltmesi icin , onlari sevdigi icin gonderir ruyalari, sizin ruyanizdaki size iletilen mesaj ise lutfen keyif aldigin seyleri bul ve onlara yogunlas, sevdigin seyleri yap, o zaman hayatinda tahmininden cok daha fazla akis ve bereket gelecektir inan bana, sevgiler

bende platonik sevdiğim birini görüyorum.dün gecede gördüm ikimiz bir erkek çocuk bakıyoduk.çocuk başka birinin bakıcısıydık ikimiz ama çocuğu o bana getiriyor.bakalım diye.

hayatinizda birseyleri yapmaniz gerektigini dusunup sadece zorunluluktan yapiyorsunuz, her ruya bir amac icerir yani bu ruyayi gordum fakat ne icin, neyi degistirmem gerekiyor? diye sorabilirisiniz kendinize, tanri kullarini duzeltmesi icin , onlari sevdigi icin gonderir ruyalari, sizin ruyanizdaki size iletilen mesaj ise lutfen keyif aldigin seyleri bul ve onlara yogunlas, sevdigin seyleri yap, o zaman hayatinda tahmininden cok daha fazla akis ve bereket gelecektir inan bana, sevgiler

cok tesekkür ederim yorumladigin icin a.s.
cok dogru bir tespit..
dedikleriniz tamamen dogru..a.s
gercekten bende sevdigim biseyi bulup yapmak istiyorum
sevgiler..yerimseniben

hayatinizda degistirmeniz gereken kaliplasmis hatta taslasmis bir dusunceniz var bunu kirip yeni dusuncelere acik olmalisiniz, ve bu muhtemelen kucukken edindiginiz bir dusunce kalibi, bu dusunceyi birakmak sizi korkutuyor olmali, bunu sakin bir yerde oturup dusuncelerinizi serbest birakarak ne oldunu bulabilirsiniz, inanin cok kolay tum dusuncelerinizi sinirlama yapmadan birakin, cevap kendiliginden gelecektir, esinizin ruyasina gelince ruyada detay lazim, yani deniz alti nasildi, ruyada ki ruh hali nasildi korktu mu, mutlumuydu? nazar boncugunu bulunca ne hissetti, bunlari bilmem lazim, sevgiler

mrb canim kolay gelsin cok ilginc bir sayfa olmus bende sana bir ruyami anlatmak istiyorum
dun gece gordum ve cok etkilendim
cok kalabalik bir alandayim birden insanlar kosturuyor ne oldu diyorum kiyamet kopuyor diyorlar bende nerden anladiniz diyorum gunese bak diyorlar ve bakiyorum ki gercektende batidan kocaman gunes dogmaya basliyor
sok oluyorum bir daha bakiyim diyorum ve bakiyorum ki gercektende doguyor batidan
ve hemen abdest almaliyim diyorum ama su bulamiyorum sence ne olabilir

cok tesekkür ederim yorumladigin icin a.s.
cok dogru bir tespit..
dedikleriniz tamamen dogru..a.s
gercekten bende sevdigim biseyi bulup yapmak istiyorum
sevgiler..yerimseniben

umarim biranonce bulursun, ruyalara inan, hatta yapmak istedigin seyi bile gece uykudan once rahatlayip ruyana sorabilirsin, ruyalar ne ve nasil sorularina cevap veriyorlar, soyle niyet edip yatabilirsin, Allahim sevdigim isi bulmam icin ne yapabilirim? bunu soyle ve yat (ama hissederek), eger ruya gorursen anlat bana, ben burdayim, sevgiler

mrb canim kolay gelsin cok ilginc bir sayfa olmus bende sana bir ruyami anlatmak istiyorum
dun gece gordum ve cok etkilendim
cok kalabalik bir alandayim birden insanlar kosturuyor ne oldu diyorum kiyamet kopuyor diyorlar bende nerden anladiniz diyorum gunese bak diyorlar ve bakiyorum ki gercektende batidan kocaman gunes dogmaya basliyor
sok oluyorum bir daha bakiyim diyorum ve bakiyorum ki gercektende doguyor batidan
ve hemen abdest almaliyim diyorum ama su bulamiyorum sence ne olabilir

Sevgili asi74, gordugun ruya icin inan tanriya tesekkur etmelisin cok guzel bir ruya, yeni bir baslangicin esigindesin, hayatina gunes dogmaya baslamis bile lutfen bunlari farket, gercek yasamda ki farkindaliklarini arttir, guzel ve koklu degisimlerin baslamis sadece senin farketmen kalmis, sevgiler

bende platonik sevdiğim birini görüyorum.dün gecede gördüm ikimiz bir erkek çocuk bakıyoduk.çocuk başka birinin bakıcısıydık ikimiz ama çocuğu o bana getiriyor.bakalım diye.

sevgili perize ruyanda biraz daha detay anlatabilirsen sevinirim, detay hatirlamiyorsan bile, sunlardan bahsedebilirsin, plotonik oldugun kisiyle olmaktan mutlumuydun, ruh halin nasildi, huzurlu, huzursuz... bunlardan bahsedersen yorumlarin daha saglikli olacaktir, sevgiler

Sevgili asi74, gordugun ruya icin inan tanriya tesekkur etmelisin cok guzel bir ruya, yeni bir baslangicin esigindesin, hayatina gunes dogmaya baslamis bile lutfen bunlari farket, gercek yasamda ki farkindaliklarini arttir, guzel ve koklu degisimlerin baslamis sadece senin farketmen kalmis, sevgiler

tsk ederim canim yorumun icin
insallah dedigin dogrudur sadece sunu soyleyim esimle problemlerim vardi 15 gun once barismistik(15 gunluk ayriliktan sonra) belkide yorumun da haklidirsin canim yeni bir sayfa actik kendimize demkki hersey guzel olacak
insallah canim allahin izni ile

ben kotu sanmistim canim sevindirdin agzina saglik:lepi:

ben rüyamda seneler önce bir cematin başı olan alim bir kişiyi görmüştüm
bana işaret parmağıyla gökyüzünü gösterip 9 demişti devamıda vardı ama şimdi net hatırlayamıyorum birde yakın zaman afrdresiniz biraz pis birşey ama küçük oğlumu tuvalete büyük abdestini yapmış gördüm ve bir kağıt havluyla onu oradan aldım yorumlarınıza şimdiden teşekkürler

ben rüyamda kuşadasında denize giriyorum ama deniz uçsuz bucaksız koyu mavi öbek öbek heryerde dalgıçlar var..Denize girmemle rüzgar başlıyor beni savurmaya açıldıkça açılıyorum uzaklaşıyorum sahilden dalgıçlar tam elimden tutcak tekrar bir rüzgar savuruyor beni en sonunda bir dalgıç sende bana doğru yüz diyor oda bana yüzüyor elimi tutuyor kurtarıyor beni.Kıyıya çıkıyorum allahın izniyle sonra orda bır çocuk varmıs onunla tekne turuna cıkcakmısız ama çok pahalıymıs dıyorum ne oldu oda dıyorkı Mehmet verdı parasını(Eşimin patronu)Diyorum çok pahalı nasıl verdı hayret bılmıyorum verdı ıste dıyor..Bu arada çok korktum sürüklenirken.Birde eşimin eski patronu bu ve alacağımız var mahkemeliğiz bu kişiyle... Çok karışık ama yorumlarsanız sevınırım...

Son düzenleme:
umarim biranonce bulursun, ruyalara inan, hatta yapmak istedigin seyi bile gece uykudan once rahatlayip ruyana sorabilirsin, ruyalar ne ve nasil sorularina cevap veriyorlar, soyle niyet edip yatabilirsin, Allahim sevdigim isi bulmam icin ne yapabilirim? bunu soyle ve yat (ama hissederek), eger ruya gorursen anlat bana, ben burdayim, sevgiler

cok tatlisin sagol a.s.
söyledigini uygulayacagim :1rolleyes:
ben genelde cok degisik rüyalar gören bir insanim..
ama eger sevdigim isi görürsem yani o manada bir
rüya görürsem, paylasmayi cok isterimsengözlerimebaksanab
tekrar tesekkürler ..

merhaba bende geçenlerde(yakın geçmişte)çok garip ama hoşuma gitti..rüyamda rabbimle konuştum :)beni iki kişi insan züriyetinde iki melek ti alıp bi toplulupa götürdüler cami gibi biyerdi insanlrın arasına oturdum bnde içimden konuşuyodum beni nereye göürüyorlar die rabbimn sesi geldi korkma burası cennetin en güvenli yeri şimdilk burda kalacaksın dedi içim bi hoş oldu aslında tam anlatamam bu olayı ama çok garip bir duygu içindeydim..dahasıda var ama hatırlıyamıyorum lütfen yorumlarmısınz merak içindeyim

ben rüyamda seneler önce bir cematin başı olan alim bir kişiyi görmüştüm
bana işaret parmağıyla gökyüzünü gösterip 9 demişti devamıda vardı ama şimdi net hatırlayamıyorum birde yakın zaman afrdresiniz biraz pis birşey ama küçük oğlumu tuvalete büyük abdestini yapmış gördüm ve bir kağıt havluyla onu oradan aldım yorumlarınıza şimdiden teşekkürler

sevgili cemre, gordugun ruya eski bir ruya, o dneme donup bakmani istiyorum, bu ruyayi gordugun zamanlar bir tamamlanma yasamis olabilirsin, bir olayin bitmesi, basladigin bir isin tamamlanmasi gibi, oglunun pisligi ise oglunla ilgili bunaldigin bir konuda rahatliyacagin anlamina geliyor, sevgiler

merhaba bende geçenlerde(yakın geçmişte)çok garip ama hoşuma gitti..rüyamda rabbimle konuştum :)beni iki kişi insan züriyetinde iki melek ti alıp bi toplulupa götürdüler cami gibi biyerdi insanlrın arasına oturdum bnde içimden konuşuyodum beni nereye göürüyorlar die rabbimn sesi geldi korkma burası cennetin en güvenli yeri şimdilk burda kalacaksın dedi içim bi hoş oldu aslında tam anlatamam bu olayı ama çok garip bir duygu içindeydim..dahasıda var ama hatırlıyamıyorum lütfen yorumlarmısınz merak içindeyim

bayiliyorum boyle ruyalara, ruya meleklerimiz oldugunu biliyormuydun? bunlar ya insan seklinde ya da isik seklinde ruyamiza girerlermis, ben ruyalar cok fazla merakli oldugum icin az cok bu konu hakkinda bir fikrim var, ruyanda gordugun zaman icinde her ne yasiyorsan guven duymani ve tanriya inanmani soyluyor, endiselendigin ya da sonu ne olacak dedigin bir konu varsa hic endiseye gerek yok, tanri senin yaninda, dua etmeyi eksik etme hayatindan, bu senin icin cok onemli, sevgiler

cnm onun yanında mutluydum tabi çocukta çok güzeldi onla uğraşıyoduk ikimiz.

plotonik yazmissin ama senin icin o kisiyle ilgili bir baslangic habercisi olabilir, ya da o kisinin senin icin hayirli oldugunu gosteren bir sembol, ama baskalarinin hayatiyla ilgilenmeyip biraz birbirinize firsat yaratmaniz gerekiyor, hayirlisi olsun, sevgiler

ben rüyamda kuşadasında denize giriyorum ama deniz uçsuz bucaksız koyu mavi öbek öbek heryerde dalgıçlar var..Denize girmemle rüzgar başlıyor beni savurmaya açıldıkça açılıyorum uzaklaşıyorum sahilden dalgıçlar tam elimden tutcak tekrar bir rüzgar savuruyor beni en sonunda bir dalgıç sende bana doğru yüz diyor oda bana yüzüyor elimi tutuyor kurtarıyor beni.Kıyıya çıkıyorum allahın izniyle sonra orda bır çocuk varmıs onunla tekne turuna cıkcakmısız ama çok pahalıymıs dıyorum ne oldu oda dıyorkı Mehmet verdı parasını(Eşimin patronu)Diyorum çok pahalı nasıl verdı hayret bılmıyorum verdı ıste dıyor..Bu arada çok korktum sürüklenirken.Birde eşimin eski patronu bu ve alacağımız var mahkemeliğiz bu kişiyle... Çok karışık ama yorumlarsanız sevınırım...

Hayatinizda yeni kesifler sozkonusu, kendinizi kesfetme sirasinda cevrenizde aslinda size yardimci bircok kisi var, fakat dalgali bir donemden geciyorsunuz, hic ummadiginiz bir anda surpriz bir yardim ya da bir imkanla karsilasabilirsiniz, ama bu ruya falcilik degildir yani su olacak bu olacak diye birsey yoktur, tanri mesaji iletir, eger ruyanin yorumunu hayata gecirebilirseniz degisimler olur, yani hersey yine insanin kendisinde bitiyor, sizin mesajiniz ise cevrenizdeki bazi yardim etmek isteyenlere guvenmeniz ve cevrede sizi engelledigini dusundugunuz seylere kulaklarinizi tikamaniz, sevgiler

Son düzenleme:
tsk ederim canim yorumun icin
insallah dedigin dogrudur sadece sunu soyleyim esimle problemlerim vardi 15 gun once barismistik(15 gunluk ayriliktan sonra) belkide yorumun da haklidirsin canim yeni bir sayfa actik kendimize demkki hersey guzel olacak
insallah canim allahin izni ile

ben kotu sanmistim canim sevindirdin agzina saglik:lepi:

ruyalarimizin kotusu yoktur, sadece bazi ruyalar bizi biraz korkutur, o korkutan sey ise bizim gercek hayatta korktugumuz bir dusuncemizdir, Tanri bazen kullarini kendine getirmek icin o tarz ruyalar gorururuz ama inan korkunc degil, silkelen ve kendine gel. ne yapiyorsun hayat akip gidiyor, mesajlaridir bunlar. sevgiler

bayiliyorum boyle ruyalara, ruya meleklerimiz oldugunu biliyormuydun? bunlar ya insan seklinde ya da isik seklinde ruyamiza girerlermis, ben ruyalar cok fazla merakli oldugum icin az cok bu konu hakkinda bir fikrim var, ruyanda gordugun zaman icinde her ne yasiyorsan guven duymani ve tanriya inanmani soyluyor, endiselendigin ya da sonu ne olacak dedigin bir konu varsa hic endiseye gerek yok, tanri senin yaninda, dua etmeyi eksik etme hayatindan, bu senin icin cok onemli, sevgiler

a.s.ya ne diim arkadaşım harikasın.nekadar güzel yorumlamışsın, teşk ederim. şimdi daha iyi hissediyorum ağzına yüreğine sağlık ......(haytımda kararsızlık yaşadığım bikonumvar bu arada bundan emin olmamı söylemişsin içime su serptin )kaydirigubbakcemile2

Back